Oğuzhan'dan muhabire kontra: "Sence var mıydı?"

FutbolArena - Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Kasımpaşa maçında sergilediği başarılı performansın ardından gecenin yıldızlarından biri oldu. 

1
Milli futbolcu karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda iyi futbol oynadıklarını ve karşılaşmanın başından itibaren oyunu domine ettiklerini söyledi.
2 DOMİNE EDEN TARAF BİZDİK
"Bugün çok güzel bir Beşiktaş vardı sahada. Kazanmak istiyorduk. Erken golü bulduk ama yaptığımız bir hatadan golü yedik. Orada kimse basması ve kendi hatamızdan golü yedik.
3
Ancak tekrardan oyunda üstünlüğü kurduk ve golleri bulduk. Bugün kazandığımız için mutluyuz. Artık Pazartesi’nden itibaren Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam edeceğiz."
4 CENK Mİ ABOUBAKAR MI?
Oğuzhan, Cenk Tosun mu yoksa Aboubakar ile oynamak daha güzel sorusuna "Orta saha oyuncusu için ikisiyle de oynamak çok güzel.

5
Bursa’da hem Cenk, hem Aboubakar gol attı. Takımımız için ikisi de önemli. Orta saha oyuncuları için çok iyi forvetler."
6 BASKI VAR MIYDI SENCE?
"Sence bugün baskılı görünüyor muyduk? Hayır. Biz o tecrübeye sahibiz. İnanılmaz iyi başladık maça. Bütün maçı domine eden takım bizdik. Skoru elde ettik ve rahat da oynadık.
7
Bu maç artık bitti. Keyfini çıkarmamız gerekiyor. Pazartesi gününden itibaren Gaziantepspor maçına hazırlanmamız gerekiyor."

Futbolarena anasayfasından devam...