Karius'a talip var 'Sezon sonunda bize verin!'

Sporting Lizbon, sezon sonunda Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sona erecek olan Karius'u istiyor. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta özellikle bu sezon sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan ve çoğu zaman tarafarların tepkisini çeken Karius'a talip var.


Beşiktaş Haberleri: Karius Beşiktaş'ta kalacak mı?


Sezon sonunda Beşiktaş ile kiralık olan sözleşmesi sona erecek Alman kaleciye, Sporting Lizbon talip oldu. Ada basınındaki haberlere göre, Sporting Lizbon yeni sezonda kaleci arayışlarında Karius'a odaklandı. Alman kalecinin Beşiktaş'ta kalma ihtimalinin çok düşük olmasından dolayı Portekiz ekibinin Liverpool ile sezon sonunda görüşeceği kaydedildi.

JURGEN KLOPP KARAR VERECEK

Öte yandan Karius'un yeni sezondaki durumu hakkında Liverpool'da son kararı Klopp verecek. Liverpool'da yönetim Alman kaleciyi artık kiralık yerine bonservisiyle vermeyi planlarken, Klopp'un takımda kalıp kalmayacağı konusundaki kararının ardından Sporting Lizbon ile görüşülecek.


KARİUS EN İYİ PERFORMANSINI GALATASARAY'A KARŞI SERGİLEDİ

Böylelikle Beşiktaş kalecisi Loris Karius'un Süper Lig kariyerinde kalesini en fazla maçta gole kapattığı rakibi Galatasaray oldu. Beşiktaş ile 6 aylık sözleşmesi kalan Alman kaleci, bu sezon ligdeki 24 maçın 8'inde gol yemedi. 24 lig karşılaşmasında 29 gol yiyen Karius'un sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri