Kagawa'ya transferde sürpriz talip! Premier Lig yolcusu

Everton, Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Japon yıldız Shinji Kagawa'nın transferiyle ilgileniyor.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın bonservisini almamaya karar verdiği Shinji Kagawa, Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a geri döndü. Japon yıldıza İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Everton transfer kancası attı.

Kagawa, Everton'a transfer olacak mı?


Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Japon yıldız Shinji Kagawa, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile anılıyordu. İngiliz basınından Kagawa için Everton iddiası geldi.

İngiliz basınından HITC sitesinin duyurduğu habere göre Everton, Shinji Kagawa'yı kadrosuna katmak üzere harekete geçti. Everton'ın bu transferde aynı zamanda West Ham United ile yarıştığı ifade edildi.



EVERTON VE WEST HAM DEVREYE GİRDİ

Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton ile West Ham United, Shinji Kagawa transferinde karşı karşıya geldi. Borussia Dortmund ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Japon yıldızın yaz aylarında yeni adresini belirlemesi bekleniyor.

KAGAWA'NIN INSTAGRAM PAYLAŞIMI

"Beşiktaş'ın bu sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Kagawa instagram hesabından yayınladığı mesajla siyah beyazlı taraftarlara veda mesajı paylaştı"

Sevgili Beşiktaş taraftarları. Desteğiniz için teşekkür ederim. Şampiyonluğu kaçırdık ve takıma istediğim kadar katkı veremedim. Türkiye'de her zaman güzel hatıralarım olacak. Kendimi yeni sezondaki mücadele için hazırlayacağım. Anlayışınız ve bitmeyen desteğiniz için teşekkür ederim."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri