Kagawa'dan Japon basınına transfer sözleri

Beşiktaş'a transfer olmakla doğru bir karar verdiğini söyleyen Shinji Kagawa, Japon basınına yaptığı açıklamalarda flaş ifadeler kullandı.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Japon yıldızı Shinji Kagawa geleceği hakkında transfer açıklamalarında bulundu.

Shinji Kagawa Beşiktaş'ta kalacak mı?


Japon basınından Football Channel'in haberine göre muhabir Chihiro Honda'ya röportaj veren Shinji Kagawa, isminin anıldığı Avrupa kulüpleri hakkında konuştu. Başakşehir maçını değerlendiren Kagawa, "Savunma oyuncusu değilim ama sakatlanan Gary Medel'in yerine bir süre defans yaptım. Başakşehir'in güçlü bir rakip olduğunu biliyorduk, sabırla savaştık. Çok sayıda fırsat bulduk. Taraftarımızın gücüyle kazandık. Ligde de şansımızı sürdürüyoruz." dedi.

"BEŞİKTAŞ'A GELEREK DOĞRU TERCİH YAPTIM"

Beşiktaş'ta transfer olmaktan pişmanlık duymadığını söyleyen Shinji Kagawa, "Her gün yeni bir ilham alıyorum. Futbol oynamaktan daha büyük bir mutluluk olmaz. Sadece işimi yapmaya devam ediyorum. 6 maç kaldı. Daha çok şans bulacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ta kalmayı isterim. Buraya gelerek doğru bir tercih yaptım. Son günlerde elimden gelenin en iyisini yapmaktan başka alternatif yok. Transfer konusunu düşünmek istemiyorum. Olumsuz düşüncelerim yok. " ifadelerini kullandı.

ALMAN BASININDAN TRANSFER İDDİASI

Öte yandan Beşiktaş'ın ocak ayında bedelsiz olarak kiraladığı Kagawa, kısa süre içerisinde takıma verdiği katkıyla taraftarların beğenesini kazandı. Gelecek sezonda da tecrübeli yıldızı kadrosunda tutmayı hedefleyen Beşiktaş'a rakip çıktı. Alman basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın bonservisini alma konusunda sıkıntı yaşadığı Kagawa için Premier Lig'den taliplerin olduğu belirtildi. Dortmund'un kadroda düşünmediği futbolcunun satışına sıcak baktığı ifade edildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri