Kagawa itirafı geldi! 'Transferde Beşiktaş'a yenildik'

Hannover sportif direktörü Horst Held, Shinji Kagawa transferinde Beşiktaş'a yenildiklerini itiraf etti.

FutbolArena Dış Haberler - Borussia Dortmund'un Beşiktaş'a kiraladığı Shinji Kagawa hakkında Hannover cephesinden transfer itirafları geldi. Hannover sportif direktörü Horst Held, transferde daha hızlı davranan Beşiktaş'a yenildiklerini ifade etti.

Kagawa neden Hannover'e transfer olmadı?


Alman basınından Sport Bild sitesinin haberine göre Hannover sportif direktörü Horst Held, Dortmund'un son kararı Shinji Kagawa'ya bıraktığını ve Beşiktaş'ın özel uçak göndererek transferi bitirdiğini söyledi.

Held açıklamalarında "Transferde her şey iyi gidiyordu. Devreye girdik ve Dortmund ile anlaştık. Şartları da yerine getirdik ama Kagawa'nın Beşiktaş için yola çıktığını öğrendik. Biz hızlıca temaslarımızı kurduk. Beşiktaş pes etmedi, özel bir uçak gönderdi ve Kagawa o uçağa binmeyi tercih etti. Sonuna kadar savaştık. Kagawa İstanbul'a gitmeyi seçti. İnsanların bunu yenilgi olarak düşünmesini anlıyorum." ifadelerini kullandı.

KAGAWA'DAN BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

Kagawa Beşiktaş'a transfer olmasından yaptığı ilk açıklamalarda, "Beşiktaş'ın iç sahada oynadığı maçları izledim ve atmosferi gerçekten özel. Taraftarlar da gerçekten çok özel. Ben bir an önce onların karşısına çıkmak istiyorum. Onların beklentilerinin çok yüksek olduğunu biliyorum. Bu beklentilere cevap vermek için elimden geleni yapacağımı bilmelerini istiyorum. Ve takımıma katkı yaparak ligi en iyi yerde bitirebilmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

HASİC BEŞİKTAŞ'I TAKİBE ALDI

Öte yandan Beşiktaş'ın transfer gözdesi Ajdin Hasic'ten siyah beyazlı taraftarları sevindiren bir hamle geldi. Dinamo Zagreb'in 17 yaşındaki yıldızı Ajdin Hasic, Instagram'dan Beşiktaş'ı takibe aldı. Hasic sezon sonu için Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.



Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri