Jeremain Lens'ten maç sonu Başakşehir ve şampiyonluk sözleri

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Göztepe maçından sonra Medipol Başakşehir ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Beşiktaşlı futbolcu Jeremian Lens, Göztepe maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Jeremain Lens, Beşiktaş - Göztepe maç sonu açıklamaları


Göztepe maçının ikinci yarısında oyuna giren Jeremain Lens, Medipol Başakşehir ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu. Lens, "Çok iyi değildik ama kazandık. Önemli bir galibiyet aldık. En iyi maçımız olmasa bile bu tarz maçları kazanmayı bilmeliyiz. Şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir ile aramızda çok fark var. Bana göre her şey mümkündür. Kazanmaya devam ederek, galibiyetlerin bizi ligde nereye götüreceğiniz göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Sonrasında söz alan Atiba Hutchinson, "İlk yarıda pozisyona giremedik. Neyse ki ikinci yarıya golle başladık. Rakibe de fırsat vermeden ve gol yemeden maçı tamamladık. Bu nedenle olumlu bir maç oldu. Ortaya koyduğumuz performans son birkaç yıl gibi değildi. Bazen böyle olabiliyor. Kazanmak önemliydi ve başardık.

BEŞİKTAŞ - GÖZTEPE MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ



AGBENYENU: "SADECE BİR ŞANS BULDULAR"

Göztepe'nin başarılı futbolcusu Alpaslan Öztürk, "Zor bir maç olacağını biliyorduk, maalesef yenildik. Sonuna kadar pes etmeyeceğiz." derken, Lumor Agbenyenu ise "Beşiktaş'ın futbolcularını iyi tuttuk. Sadece bir şans buldular ve onda da golü attılar." diye konuştu.

ADEM LJAJİC 4 FARKLI MEVKİİDE FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Adem Ljajic, Göztepe karşısında 4 farklı bölgede forma giydi. Mücadeleye sol kanatta başlayan yıldız oyuncu, 7. dakikada Adriano'nun sakatlanmasının ardından oyuna Necip dahil olana kadar sol bekte forma giydi. Adem'in sol bekte forma giydiği 5 dakikalık periyotta Ricardo Quaresma sağ açıktan sol açığa geçerken, Necip'in oyuna girmesiyle birlikte Teknik Direktör Şenol Güneş, Adem Ljajic'i sol açığa çekti. İlk yarıyı sağ açıkta tamamlayan Adem Ljajic, oyuna Jeremain Lens'in dahil olması sonrasında orta sahaya geçerek Atiba'yla yan yana oynadı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri