Beşiktaşlı oyuncu Antalya kampında tat vermiyor

FutbolArena - İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş’ın oynadığı hazırlık maçında yıldız oyuncu performansıyla sınıfı geçemedi.

1
Beşiktaş’ta ikinci yarı öncesi Antalya kampı devam ediyor.
2
Siyah-Beyazlılar’da Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından takımın önemli kozu haline gelen yıldız oyuncu, önceki akşam Den Haag’la oynanan hazırlık maçında sergilediği performansla teknik ekibi korkuttu
3
Hollanda ekibi karşısındaki mücadeleye ilk 11’de başlayan ve 64 dakika sahada kalan Alvaro Negredo, birçok gol pozisyonundan yararlanamayarak beklentilerin altında kaldı.
4
Etkisiz performansına ek olarak mücadelenin 11. dakikasında bir de penaltı kaçıran 32 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in keyfini kaçırdı.
5
Tecrübeli futbolcuyu 64. dakikada oyundan alan ve sahaya Mustafa Pektemek’i süren Şenol hoca, maç sonunda İspanyol isimle bir görüşme gerçekleştirdi.
6
Antalya kampındaki görüntüsüyle beklentilerin çok altında kalan Negredo’yla biraraya gelen Güneş’in, yıldız oyuncuya performansındaki düşüş sebebiyle uyarılarda bulunduğu kaydedildi.
7
Deneyimli oyuncunun da Güneş’e daha sıkı çalışıp formsuzluğunu üzerinden atacağını bildirdiği kaydedildi. (Fanatik)
8

Futbolarena anasayfasından devam...