Mehmet Demirkol'dan Beşiktaşlı yıldıza: "150 milyon eder"

FutbolArena - Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Fanatik TV’de Yakup Çınar ile birlikte gündemi değerlendirdi.

1
Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Fanatik TV’de Yakup Çınar ile birlikte gündemi değerlendirdi. İşte Demirkol’un değerlendirmelerinden satır başları:
2
Milli takımda Cenk Tosun, Cengiz Ünder gibi heyecan verici genç oyuncular var. Ancak takımın bir iskeleti yok. Bu açıdan Mircea Lucescu’yu eleştiriyorum.
3
Bizim mutlak Dünya Kupası’nda olmamız lazımdı. Bu çok ciddi bir başarısızlık. Üstelik Milli Takım’ın algısı da çok kötü. Bilhassa Fatih Terim döneminde Milli Takım çok yara aldı. Umarım yeniden herkesin takımı olmayı başarırlar.
4
Ben alttan gelen genç oyunculardan çok ciddi başarılar beklemiyorum. Ancak Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’na devamlı katılım sağlayabiliriz.
5
Cengiz, gelecekte Barcelona’ya gidebilir. Fakat şu an için elbette bu seviyede değil. Bir de Barça’nın Cengiz dışında izlediği o kadar çok oyuncu var ki... Üstelik oyuncuların sadece performansına bakmıyorlar. Bu, çok zorlu bir süreç.
6
Cenk Tosun’un gittiği takımın doğru bir adres olduğu karakterinde değilim. Eğer İngiltere’de hem Everton hem de Sam Allardyce ile başarılı olursa Cenk uçmuş demektir. O saatten sonra her yerde başarılı olabilir.
7
Oğuzhan bazen bir 15 dakika çok iyi oynuyor, bu adam 150 milyon euro eder diyorsun. Sonra öyle bir 60 dakika oynuyor ki Arsenal’dan neden ayrıldığını anlıyorsun. (Fanatik)
8

Futbolarena anasayfasından devam...