Beşiktaş'ın forvet transferinde son durum

FutbolArena Özel - Transfer çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş’ta 1 değil 2 golcü birden alınması fikri öne çıktı.

1
Eğer Sosa satılırsa, ön taraf için bir forvet, arkasında ise Sosa’nın oynadığı pozisyona yakın Eto’o alınabilir düşüncesi var. Gelin adaylardaki son duruma yakından bakalım.
2
Mario Gomez: Fikret Orman’ın "Mario Gomez belki bu sezon gelebilir" açıklaması siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırsa da Alman golcünün kendisine ulaşanlara "dönmeyi düşünmüyorum" açıklaması yaptığı öğrenildi. Mario Gomez’in Sporting Lizbon ile görüştüğü tahmin ediliyor.
3
Loic Remy: Uzun süre Beşiktaş’ın 1 numaralı hedefi olan golcü için umutlar azaldı. Chelsea’nin 15 milyon Euro liste satış fiyatı belirlediği Remy’de kiralama alternatiflerine sıcak bakmaması üzerine girişimlere ara verildi.
4
Emmanuel Adebayor: Togolu golcü menajerler aracılığıyla teklif edildi. Bonservisi yok, oyuncunun talebi yıllık 2.5 milyon Euro.Yönetim Remy ile ilgili girişimlerinden istediği sonucu alamayınca Adebayor ismini yeniden gündeme aldı.
5
Samuel Eto’o: Kamerunlu oyuncu konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Antalyasporlu oyuncunun bugün takım kampından ayrıldığı ve Beşiktaşlı yöneticilerle görüşme yapacağı öğrenildi. Daha önce dolaylı olarak temas kurulan golcü, 3 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme isteğinde bulunmuştu. Siyah beyazlı ekip bu rakamı düşürmeye çalışacak. Antalyaspor ise Ömer Şişmanoğlu ve Miloseviç’i bonservisiyle istedi.
6
Mario Balotelli: Menajerler aracılığıyla temas kurulan Balotelli’nin "Türkiye’de oynamak istemiyorum" cevabı verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine yönetim resmi siteden Balotelli haberlerini yalanladı.
7
Cenk Tosun: Fikret Orman’ın son düşüncesi yola Cenk Tosun’la devam etmek. Eğer belirlenen isimler Beşiktaş’ın şartlarına uymayacaksa illa transfer yapılsın mantığıyla hareket edilmeyecek.

Futbolarena anasayfasından devam...