Şenol Güneş planını yaptı! 10. dakikadan sonra...

  FutbolArena - Fenerbahçe derbisinden üç puanla dönmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, asıl taktiğini maç başladıktan sonra belirleyecek.  Milliyet 

1

Kardemir Karabükspor karşısında 10 kişi kalınmasına rağmen ve Porto maçının ikinci yarısında Coneiçao’nun yaptığı değişiklere cevap vererek bu maçları kurtaran Güneş, derbinin gidişatına göre strateji belirleyecek.
2
Fenerbahçe’nin şu ana kadar oynadığı maçları inceleyen fakat geçmiş maçların bugünkü derbi için ölçü olmayacağını düşünen tecrübeli hoca, maçta ilk on dakikadaki gidişata göre, takımı düzenleyecek.
3
İlk olarak oyunun kontrolünü eline almaya çalışacak olan Şenol Güneş, erken gol bulması halinde farklı bir taktik anlayış, gol yemeleri durumunda ise çift forvetli bir stratejiye dönüş yapmayı planlıyor.
4
İlk olarak savunma güvenliğini sağlamaya çalışacak olan siyah-beyazlı teknik adam, aynı zamanda orta saha hakimiyetini Fenerbahçe’ye vermemeye çalışacak.
5
Teknik Direktör Güneş, sarı-lacivertli takımın kanat ataklarını ise Medel, Caner Erkin, Ryan Babel ve Ricardo Quaresma dörtlüsüyle engellemeye çalışacak.
6
Deneyimli hocanın kararsız kaldığı tek noktanın ise Tolgay Arslan ya da Oğuzhan Özyakup ikilisinden hangisine ilk on birde görev vereceği olduğu öğrenildi.
7

Futbolarena anasayfasından devam...