İşte Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi 11'i

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile oynanacak olan derbi öncesinde ilk 11'ini büyük oranda belirledi. 

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ta gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Hafta arası UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Sarpsborg'u 3-2 yenerek moral bulan siyah beyazlılarda derbi hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Galatasaray derbisinin 11'ini büyük oranda belirledi.


Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi 11'i


Pepe, Gökhan Töre, Ryan Babel ve Roco'nun sakat olduğu Beşiktaş'ta Medel iyileşti. Gökhan Gönül'ün ise Ankaragücü maçından itibaren devam eden sakatlığından ötürü Şenol Güneş sağlık ekibinden gelecek olan haberleri bekledi. Tecrübeli futbolcunun derbide oynama ihtimali düşük. Beşiktaş'ta sağ kanatta Adriano görev alacak. İyileşen Medel ise orta sahada Atiba'nın yanında, Necip Uysal ise Sarpsborg maçında olduğu gibi stoperde görev yapacak.Siyah beyazlıların ileri hücum hattı Lens, Quaresma, Ljajic ve Güven Yalçın'da oluşacak.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN FUTBOLCULARA UYARI

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, son antrenmanda futbolcularıyla bir toplantı yaparak oyuncularından sinirlerine hakim olmalarını, sakin ve etkili bir futbol istedi.

Beşiktaş'ın 11'i:
Karius, Adriano, Necip, Vida, Caner, Atiba, Medel, Lens, Ljajic, Quaresma, Güven Yalçın

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri