İngilizler'den Beşiktaş'a flaş Fellaini transferi iddiası

Beşiktaş yönetimi Manchester United forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu Marouane Fellaini transferinden vazgeçmiyor.

FutbolArena - Beşikaş yönetimi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United takımı orta saha oyuncusu Fellaini transferinden vazgeçmiyor. Beşiktaş yönetiminin Belçikalı orta saha ile yeniden görüşmelere başladığı kaydedildi.


Beşiktaş'tan son dakika Marouane Fellaini transferi iddiası


Beşiktaş yönetimi Manchester United forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu Marouane Fellaini transferinden vazgeçmiyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre İngiliz gazeteleri, Marouane Fellaini'yi yeniden Beşiktaş'a yazdı.

''BEŞİKTAŞ KADROSUNA KATMAKTA KARARLI''

Beşiktaş-Fellaını flörtü yeniden alev aldı. İngiliz medyası, Siyah-Beyazlılar'ın Belçikalı orta saha oyuncusu ile yeniden görüşmeye başladığını iddia etti. İngilizler, "Mourinho onay vermese de Beşiktaş, Fellaini'yi kadrosuna katmakta kararlı. Çünkü Belçikalı yıldız artık Manchester'da yaşamak istemiyor. Onun yeni evi İstanbul olabilir" ifadelerini kullandı.


Fellaini bu sezon Manchester United'da ne yaptı?


30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United ile 11 maça çıktı ve 4 gol kaydetti. Belçika Milli Takım oyuncusu da olan Marouane Fellaini, 34 kez de Belçika Milli Takım forması giydi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri