İngilizler Karius ile De Gea'yı kıyasladı! "Karius daha iyi"

Beşiktaş'ta son haftalarda sergilediği performansla dikkat çeken Loris Karius ile Manchester United kalecidi David de Gea kıyaslandı.

FutbolArena Dış Haberler - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş formaısyla son haftalarda başarılı performans sergileyen Loris Karius, Manchester United'ın kalecisi David de Gea ile kıyaslandı. İngiliz basınında yer alan haberde Karius'un De Gea'ya göre daha başarılı bir sezon geçirdiği ve Manchester United taraftarının dalga geçtiği Alman kalecinin, De Gea'yı gölgede bıraktığı yazıldı.

Beşiktaş Haberleri: Karius'un Beşiktaş'taki performansı


The Sun'da yer alan habere göre; Manchester United'da son haftalarda hatalı goller yiyen ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan De Gea ile Beşiktaş'ın kalecisi Karius kıyaslandı. Manchester United taraftarının, ezeli rakipleri Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e karşı kaybettiği karşılaşmada Karius ile dalga geçtiklerinin hatırlatıldığı haberde, De Gea'nın şu anda Alman kaleciden daha kötü performans sergilediği değerlendirmesi yapıldı.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA ALKIŞLANDI

Karius'un Ankaragücü ile oynanan maçın sonda tribünler tarafından alkışlandığı belirtilirken, De Gea'nın ise kritik maçlarda yediği hatalı gollerin taraftarları kızdırdığı vurgulandı.

Beşiktaş - Ankaragücü maçı Karius'un kurtarışları


Beşiktaş'ın özellikle son haftalarda Vodafone Park'ta oynadığı maçlarda güven veren bir görüntü sergileyen Karius, Ankaragücü maçına kadar Vodafone Park'taki son 3 müsabakada 11 kurtarış yapmıştı. Alman kaleci Ankaragücü maçının ilk yarısında ise 6 kurtarışa imza atarken, bilhassa ilk dakikalarda karşı karşıya Orgill ve devrenin ortalarında Pazdan'ın kafa vuruşundaki kurtarışlarıyla da tribünlerden alkış aldı.

TOPLAMDA 7 KURTARIŞ

İkinci yarıda bir penaltı kurtaran fakat hakem kararıyle tekrarlanan atışta bu kez Sacko'ya engel olamayan Karius, buna rağmen 7 kurtarışla müsabakayı tamamladı ve Opta verilerine göre bu sezon Süper Lig'de en çok kurtarış yaptığı 90 dakikayı oynadı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri