Higuain: 'Beşiktaş benim için büyük hataydı!'

Beşiktaşlı eski futbolcu Federico Higuain'den ülke basınına siyah beyazlılarla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Bir dönem Beşiktaş forması giyen Gonzalo Higuain'in ağabeyi Federico Higuian ülke basınına Beşiktaş'la ilgili konuştu. Siyah beyazlılarda forma giydiği dönemde kendisinden büyük beklentiler olmasına rağmen istenilen performansı sergileyemeyen Higuain, Beşiktaş'ta oynamanın kariyeri açısından büyük bir hata olduğunu söyledi.

Federico Higuain ülke basınına yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Beşiktaş kariyerim için bir hataydı. Bazen belli dönemler bu tip hatalar yapabiliyorsun. Beşiktaş'ta oynarken ilginç bir anım olmuştu. Soyunma odasına keçi getirdiler ve kafasını keserek kanını alnıma sürdüler. İki ülke arasında büyük kültür farkı var ve uyum sağlayamamıştım. Böyle bir anım olmuştu Beşiktaş'ta." diye konuştu.

Federico Higuain Beşiktaş'ta ne zaman oynadı?


Şu anda MLS Ligi'nde Columbus Crew takımında forma giyen Federico Higuain, bu sezon 5 maçta görev aldı. 34 yaşındaki Arjantinli futbolcu kariyerinde 2007/2008 sezonunda Beşiktaş'ta forma giydi. Aynı dönem Club America takımına kiralık gönderilen Arjantinli futbolcu Temmuz 2008'de Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ülkesine döndü.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri