Flaş! Beşiktaş'tan yıldız golcüye 4 milyon Euro

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi, yıldız golcü için teklifini yükseltti.

1
Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında santrfor arayışlarını hızlandırdı.
2
Siyah beyazlılar yıldız golcü için teklifini 4 milyon euroya çıkardı.
3
Beşiktaş Meksika Ligi’nde top koşturan Fransız golcü oyuncusu Andre Pierre Gignac’ı gündemine aldı.
4
Beşiktaş yönetimi gündemine aldığı Meksika’nın Tigres kulübünde forma giyen Fransız golcü Gignac için teklifini yükseltti.
5
Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre,Marcelo’dan gelen parayı öncelikli olarak golcü transferinde kullanmak isteyen siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcu için Tigres’e yaptığı teklifi 4 milyon Euro’ya çıkardı.
6
1985 doğumlu golcü futbolcu. 2007 yılında Lorient takımından Toulouse takımına transfer olan Gignac, ilk sezonunda kötü bir performans gösterdi: Fransa liginde sadece 2, ve UEFA Kupası’nda bir golle yetindi.
7
İlk onbirde oynaması için alınan futbolcu, genellikle yedekler arasında kaldı. Takımı ise son maçta birinci ligde kalmayı başardı.
8
Yeni sezonda, yeni teknik direktörün gelmesiyle, Gignac ilk 11’de yerine bulmaya başladı. Ligde iyi bir performans çizen Fransız futbolcu, Eylül ve Mart aylarında Fransa liginin ayın futbolcusu seçildi.
9
Ligin 29. haftasında 18. golünü atarak takımının tarihine geçti. 1984-85 sezonunda Yannick Stopyra adında Toulouse takımının forvet oyuncusu Ligue 1’de tam 17 gol atarak, Toulouse’nin en çok gol atan forveti olmuştu.
10
2008-09 sezonunda 24 golle Ligue 1 gol kralı olmuştur.

Futbolarena anasayfasından devam...