Genk'ten Beşiktaş'a Real Madrid benzetmesi

Genk Teknik Direktörü Phillipe Clement, Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Genk'in teknik direktörü Philippe Clement, basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve siyah beyazlılar hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.


Beşiktaş - Genk basın toplantısı


Genk Teknik Direktörü Phillipe Clement yaptığı açıklamada, "Takımımızı kendi oyuncularımıza ve şartlarımıza göre hazırladık. Beşiktaş'ta 3 önemli oyuncunun oynamaması belki bizim için avantaj olacaktır. Ancak onların yerine oynayacak isimler de var. Pepe'nin yerine Roco oynayabilir. Biz daha ziyade kendi oyun anlayışımıza göre hazırlandık. " diye konuştu.

"REAL MADRİD BENZETMESİ"

6 ay çok yoğun çalıştık. Büyük antrenmanlar yapıp bugünler için çalıştık. Nasıl ki Real Madrid Galactios diyorlar. Burada da çok büyük bir takım olan Beşiktaş'la oynayacağız.

Basın toplantısında konuşan futbolcu Bryan Heynen ise kariyerinin en önemli maçlarından birine çıkacağını söylerken, "Beşiktaş taraftarının çok güçlü olduğunu, maçlarda çok ses çıkardıklarını biliyoruz. Ancak biz her türlü şartlarda oynamak için geldik. Elimizden geleni yapacağız. Benim için kariyerimin en önemli maçlarından biri olacak." dedi.

BEŞİKTAŞ - GENK MAÇINA BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri