Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Haberleri (5 Mayıs 2017)

FutbolArena - Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Beşiktaş Haberleri - Bugünün Beşiktaş Haberleri (5 Mayıs Cuma BJK haberleri) Bugünün Beşiktaş Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Sabah BJK Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. BJK haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz. 

1 Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi Fırat Aydınus’un
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi Fırat Aydınus’un

Süper Lig’de 30. hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıklandı. Haftanın merakla beklenen maı, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek.

Fanatik
2 Caner Erkin’e 4 yıllık sözleşme
Caner Erkin’e 4 yıllık sözleşme
Yönetim, İnter’in 1 milyon euro istediği Caner’in bonservisinde indirim yapılması halinde, milli yıldıza 4 senelik sözleşme önerecek

Beşiktaş, Caner’in bonservisini almak için İnter ile görüşmelere başladı. İtalyan ekibi ile temasa geçen yönetim, anlaşma sağlanması halinde milli futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmaya hazırlanıyor. Siyahbeyazlılar yapılan görüşmede sezon başında belirlenen 1 milyon euro’luk bonservis bedelinde indirim talep etti. Gerekçe olarak Caner’in sakatlığını gösteren yönetim, milli oyuncunun takımdan 6 ay uzak kaldığının altını çizdi.
3


İtalyan kulübünün yetkilileri, durumu değerlendirip kısa süre içinde siyah beyazlı kulübe kararını açıklayacak. İnter’in bonservis bedelini Beşiktaş’ın istediği seviyelere düşürmesi halinde iki kulüp arasında imzalar atılacak. Inter ile anlaşılmasının ardından Caner Erkin ile masaya oturacak olan yönetim, 28 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapacak.

Fotomaç
4 Derbi parolası: Hücuuum
Derbi parolası: Hücuuum
Beşiktaş-F.Bahçe derbisinde iki takım da oyun planlarını erken gol bulmak üzerine kuruyor.

Şenol Güneş, bu sezon Beşiktaş’ın attığı toplam 58 golün 35’ini kaydeden Talisca, Aboubakar ve Cenk Tosun’lu hücum hattına güveniyor. Ayrıca bu isimlere Ba’nın da katılması takımın gücünü artırıyor.

YENİLDİĞİ MAÇLARI EZBERLETTİ

Fenerbahçe’nin hocası Advocaat ise Beşiktaş’ın mağlup olduğu Lyon ve Başakşehir maçlarını futbolculara defalarca izletti. Bu iki maçı adeta ezberleten Hollandalı çalıştırıcı, "Beşiktaş’ın erken gol yiyince tüm oyun düzeni bozuluyor. Biz de erken bir gol bulursak maçı kazanırız" dedi.

Fotomaç
5 PFDK’dan Beşiktaş’a 15 bin TL para cezası
PFDK’dan Beşiktaş’a 15 bin TL para cezası
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş’a para cezası verdi. Federasyondan yapılan açıklamaya göre Beşiktaş kulübüne, Medipol Başakşehir ile deplasmanda yaptığı lig mücadelesinde taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeni ile 15 bin lira para cezası verildi.

Fotomaç
6 Üçü bir arada
Üçü bir arada
Beşiktaş’ın bu sezon ligde attığı 58 golün 35’i Cenk Tosun (17), Talisca (10) ve Aboubakar’dan (8) geldi Kartal’ın bu sezon ligde rakip filelere gönderdiği gollerin yüzde 72’sine hücum oyuncuları imza attı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 7 Mayıs pazar günü oynanacak derbide, siyah-beyazlılar forvet oyuncularına güveniyor. Geride kalan 29 haftada 58 golle en skorer takım olan Beşiktaş’ın hücum oyuncuları 42 kez rakip fileleri havalandırdı. Beşiktaş’ın bu sezon ligde rakip filelere gönderdiği gollerin yüzde 72’sine hücum oyuncuları adını yazdırdı. Beşiktaş’ın en önemli 3 hücum oyuncusu Cenk Tosun, Talisca ve Aboubakar, siyah-beyazlı takımın gol yükünü çekti. Bu 3 isim Beşiktaş’ın rakip filelere gönderdiği 58 golün 35’ine (Cenk 17, Talisca 10, Aboubakar 8 gol) imza koydu.
7
9 TAKIMI GERİDE BIRAKTILAR

Beşiktaş’ın bu üçlüsü aynı zamanda Süper Lig’de 9 takımı da geride bıraktı. Ligde Adana, G.Antep, Akhisar ve G.Birliği (28), Bursa ve Karabük (30), Ç. Rize (31), Konya (33) ve Trabzonspor (34) takım halinde bu sezon Beşiktaş’ın bu 3 isminin toplamında daha az gol kaydetti. Beşiktaş’ın diğer hücum oyuncuları Babel 3, az forma şansı bulan Ömer ise rakip filelere 2 gol gönderdi. Bu sezon asistleriyle ön plana çıkan Quaresma ise sadece bir kez gol sevinci yaşadı. Başakşehir maçında 13 dakika forma giyen Demba Ba ise, bu karşılaşmada takımın tek golünü attı.
8
ABOUBAKAR’DA SÜRPRİZ GELİŞME

Beşiktaş’a, Aboubakar konusunda beklemediği bir müjde geldi. Yaklaşık 1.5 ay önce Championship’te Premier Lig’e yükselme potasında yer alan Norwich City, Porto ile temas kurarak Premier Lig kadrosunda Aboubakar’ı düşündüklerini ve 12 milyon euro vermeye hazır olduklarını iletmişti. Bunun üzerine Porto da Beşiktaş’a, "Pazarlık yok. Aboubakar’ı istilyorsanız, rakam 10 milyon euro" resti çekmişti. Fakat Norwich, Premier Lig’e katılma şansını zora sokarken, Benfica’ya da "Şu an için transfer görüşmesi yapacak durumda değiliz" mesajını gönderdi. Bu durumda Beşiktaş’ın, Aboubakar’ın fiyatında indirim alma şansı katlandı.

Fotomaç
9 Beşiktaş’ta tehlikeli inatlaşma! Atiba...
Beşiktaş’ta tehlikeli inatlaşma! Atiba...
Beşiktaş’ın pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı şampiyonluk yolundaki dev derbiye yetişmesi şüpheli olan Kanadalı futbolcunun tutumu teknik heyeti zor durumda bıraktı. Şenol Güneş’in tüm planlarını Atiba’sız 11 üzerine yaptığı ve orta sahada Necip veya Tolgay’a forma vermeyi planladığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta, Medipol Başakşehir maçında sol üst adalesinden sakatlanan ve pazar günü Fenerbahçe’ye karşı forma giymesi şüpheli olan Atiba Hutchinson’ın zor bir karar aşamasında olduğu ortaya çıktı.

Bugüne kadar tedavi süreçlerinde mümkün olduğu kadar ilaç ve ağrı kesici iğneler kullanmak istemeyen Kanadalı oyuncu derbi için kendini riske sokup, sokmama konusunda kararsız kaldı.
10
Sol üst adalesindeki zorlanma ve Başakşehir maçında ayağına aldığı darbeler nedeniyle saha çalışmalarına katılamayan Atiba’nın ilaç alarak sahaya çıkması durumunda sakatlığının daha da ilerleyebileceği iddia edildi.

Yarın netlik kazanacak

Şampiyonluk yarışındaki en önemli maçlardan biri olan Fenerbahçe derbisinde oynamayı çok isteyen tecrübeli futbolcunun karşılaşmadan bir gün önce sakatlığındaki son duruma göre karar vereceği ortaya çıktı.
11
Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise derbinin taktik planlarını tamamen Atiba’nın forma giyemeyecek olması ihtimaline göre yaptığı belirlendi. Bu futbolcunun yokluğunda ilk etapta Necip Uysal ve Tolgay Arslan ikilisinden birini oynatmayı planlayan Güneş’in alternatifleri arasında Talisca’nın yedeğe çekilmesinin de olduğu bildirildi.

Talisca’nın yedek kalması halinde Şenol Güneş’in, Oğuzhan-Tolgay-Necip üçlüsünü orta sahada bir arada oynatabileceği vurgulandı. Siyah-beyazlı hoca, Talisca’ya ilk 11’de görev verirse Oğuzhan’ın yanında Necip veya Tolgay’a şans tanıyacak.

Skorer
12 Hakem açıklandı, Beşiktaş ayaklandı
Hakem açıklandı, Beşiktaş ayaklandı
Pazar akşamı oynanacak Beşiktaş-F.Bahçe derbisini yönetecek olan Fırat Aydınus, 2014-15’teki maçta Emenike’nin formasını çıkardığı pozisyona ’görmedim’ demişti

Süper Lig’in 30. haftasında 7 Mayıs pazar günü Vodafone Arena’da saat 19.00’da başlayacak Beşiktaş-F.Bahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. En son 594 gün önce geçen sezon Beşiktaş’ın deplasmanda G.Birliği ile 1-1 kberabere aldığı karşılaşmada görev alan Aydınus, bu sezon ilk kez Beşiktaş’ın karşılaşmasını yönetecek. MHK tarafından yapılan bu atama, siyahbeyazlı camia tarafından tepkiyle karşılandı.
13

ÖNÜNDEN GEÇTİ, GÖRMEDİ!

Bunun en önemli sebebi ise, Aydınus’un 2014-15 sezonunda F.Bahçe’nin 1-0 kazandığı karşılaşmada verdiği kararlardı. Aydınus, bu mücadelede Emenike’nin forma çıkarması ve oyundan çıkıp yeniden girmesine kayıtsız kalmış ve hemen önünde gelişen olay için ’görmedim’ açıklamasını yapmıştı. Siyah-beyazlılar, Aydınus’un yönettiği son 7 karşılaşmada sadece 1 kez galibiyet elde ederken, 4 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı. Aydınus’un yönettiği derbilerde Beşiktaş 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Fotomaç
14 Beşiktaş-Fenerbahçe maçının güvenlik toplantısı yapıldı
Beşiktaş-Fenerbahçe maçının güvenlik toplantısı yapıldı
Vodafone Arena Stadı’nda 7 Mayıs Pazar akşamı oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin güvenlik toplantısı İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında yapılan toplantıya Beşiktaş’tan yönetici Hakan Özköse, Fenerbahçe’den yönetici Metin Doğan ve diğer yetkililer katıldı.

Derbide 1500 çevik kuvvet, 710 polis ve 2280’i özel güvenlik olmak üzere 3490 güvenlik mensubu görev yapacak.

Fenerbahçe taraftarı saat 15:00’de Şükrü Saracoğlu’ndan toplu halde Vodafone Arena’ya otobüslerle hareket edecek ve Beşiktaş taraftarı için stat kapıları saat 16:30’da açılacak.

DHA
15 Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticilerden dostluk mesajı
Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticilerden dostluk mesajı
Hafta sonunda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde her iki takımın yöneticileri dostluk mesajı verdi.

İstanbul Valiliği’nde yapılan İl Güvenlik Kurulu Toplantısından sonra DHA’ya açıklama yapan Beşiktaş Yöneticisi Hakan Özköse ve Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Metin Doğan iyi ve güzel bir maç olmasını diledi.

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Hakan Özköse ’’En iyi şekilde misafir edeceğiz Fenerbahçelileri’’ derken şöyle devam etti:
16
’’Misafirperverliğimizi Fenerbahçelilere göstereceğiz, yöneticilerini ve taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacağız. Tabi ki maçı kazanmak istiyoruz, hedefimiz galibiyet.’’

Fenerbahçe Yöneticisi Metin Doğan ise Beşiktaş’ı yenmeye gideceklerini söyleyerek ’’2100 taraftarımızla birlikte Vodafone Arena’ya gideceğiz.Temennimiz iyi ve güzel bir maç olsun. Bunlar klişe sözler değil; gerçekten ülkemizin ihtiyaç duyduğu güven ve barış ortamında bir maç olsun,en büyük temennimiz bu.İnanıyoruz güzel bir maç olacak.Derbilerle ilgili herkes gönlümüzden geçen bu maçı kazanırız der.Derbilerin sonucunu kimse tahmin edemez ama biz Fenerbahçe olarak galibiyeti bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

DHA
17 Derbi biletleri tükendi
Derbi biletleri tükendi
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena’da Fenerbahçe’yi konuk edecek. Beşiktaş taraftarı karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi gösterdi!

Sezonun en kilit maçlarından biri olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi kapalı gişe oynanacak.

Siyah-beyazlılar, dün derbinin bilet fiyatlarını açıklamış dün saat 14.00’te de satışa çıkarmıştı. Derbi maçın bilet fiyatları şöyle;
18
Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 950TL
1903 A-E BLOK : 950TL
1903 B - D BLOK : 1050TL
1903 C BLOK : 1100TL

Fanatik
19 Beşiktaş Nisan ayında da zirvedeydi
Beşiktaş Nisan ayında da zirvedeydi
Spor Toto Süper Lig’de karşılaşmalar tüm hızıyla devam ederken, Medya Takip Merkezi’nin Nisan ayı raporuna göre, Beşiktaş medyada da lider. Ay boyunca spor basınında konuşulan futbol takımları sıralamasında Beşiktaş 72 bin 742 haberle listenin zirvesinde yer alırken, Fenerbahçe 57 bin 126 haberle listenin ikinci sırasına yerleşti. Galatasaray 55 bin 877 haberle üçüncü, Trabzonspor 41 bin 296 haberle dördüncü sırada yer aldılar. Medipol Başakşehir ise 36 bin 579 haberle beşinci sırada bulunuyor.

Dursun Özbek listede ilk sırada…

Medya Takip Merkezi, Nisan ayında öne çıkan kulüp yöneticilerini de belirledi. Rapora göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek 8 bin 616 haberle listenin zirvesinde yer alırken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 7 bin 115 haberle listenin ikinci sırasında bulunuyor. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım 4 bin 477 haberle üçüncü, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta 3 bin 124 haberle dördüncü, Göksel Gümüşdağ 2 bin 19 haberle beşinci sırada yer aldılar.
20
Şenol Güneş listenin zirve ismi

MTM’nin teknik direktörler listesinde, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 14 bin 730 haberle ilk sırada yer aldı. Listenin ikinci sırasında Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor 9 bin 389 haberle ikinci olurken, Fatih Terim 8 bin 707 haberle listenin üçüncü sırasında yer aldı. Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat 8 bin 488 haberle, Ersun Yanal ise 8 bin 285 haberle listede yer aldılar.

Portekizli yıldız listenin zirve ismi

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, 8 bin 111 haberle futbolcular listesinin zirvesine oturdu. Listenin ikinci sırasında 6 bin 950 haberle Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder bulunurken, Lukas Podolski ise 5 bin 839 haberle üçüncü sırada yer aldı.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...