Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Haberleri (12 Mayıs 2017)

FutbolArena - Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Beşiktaş Haberleri - Bugünün Beşiktaş Haberleri (12 Mayıs Cuma BJK haberleri) Bugünün Beşiktaş Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Sabah BJK Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. BJK haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz. 

1 Atiba ve Tolgay iyileşti
Atiba ve Tolgay iyileşti

Beşiktaş’ta sakat futbolculardan iyi haberler geldi. Atiba, dün takımla idmana çıktı. Yaklaşık 10 gündür özel program eşliğinde çalışan tecrübeli futbolcu, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Öte yandan F.Bahçe maçında sakatlanan Tolgay özel program dahilinde çalışırken, tecrübeli orta saha top çalışmalarına başladı. İki oyuncunun da Bursa maçında oynayabileceği öğrenildi.

Fotomaç
2 Ba’ya sürpriz teklif
Ba’ya sürpriz teklif

Gelecek sezon Beşiktaş’ta kalma şansı belli olmayan Demba Ba’ya sürpriz bir teklif geldi. 35 yaşındaki Webo’nun futbolu bırakma kararı almasından sonra, Osmanlı Teknik Direktörü Hamzaoğlu’nun, Demba Ba’nın alınması için yönetime başvuruda bulunduğu bildirildi. Osmanlısporlu yöneticilerin Ahmet Bulut’la bir görüşme yaptıkları ve Senegalli oyuncuyla ilgilendiklerini aktardıkları öğrenildi.

Fotomaç
3 Aboubakar gülmekten kırdı geçirdi
Aboubakar gülmekten kırdı geçirdi

Kamerunlu forvet, idmanda attığı gollerden sonra Marcelo’nun derbi maçında yaptığı üzüntü hareketini taklit etti, Ümraniye’de kahkahalar havada uçuştu!

Beşiktaş’ın dün sabah gerçekleştirdiği idmanda Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar’ın yaptığı taklitler arkadaşlarını güldürdü. Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanın son bölümünde Aboubakar, Caner Erkin, Marcelo, Necip, Cenk Tosun şut çalışmaları yaptı. Şut çalışmasında Aboubakar ve Cenk’in vuruşları dikkat çekerken, Oğuzhan’ın başarısız vuruşları arkadaşlarının dalga geçmesine sebep oldu.
4
Özellikle Aboubakar, çektiği şutların gol olmasının ardından ilginç bir sevinç sergiledi. Kamerunlu futbolcu, arkadaşı Marcelo’nun F.Bahçe maçında kendi kalesine attığı gol sonrası ellerini başının üzerine koyup yaptığı hareketi taklit etti. Aboubakar’ı bu hareketi arkadaşlarının kahkahalarla gülmesine sebep oldu. Aboubakar, attığı bir gol sonrası ise kendi meşhur sevincini yapmayı da ihmal etmedi.

ÜMRANİYE’DE FRİKİK ŞOV

Siyah-beyazlıların dünkü idmanında, bazı futbolcular eğlenceli şut çalışması yaparken, sahanın diğer yarısında ise Talisca ile Quaresma frikik çalışmaları yaptı. Diğer çalışmanın neşesine bakılarak, Talisca ve Quaresma gayet ciddi bir şekilde frikik çalışmaları gerçekleştirdi. Burada hem Q7 hem de Talisca’nın şık vuruşları gözden kaçmadı.

Fotomaç
5 Caner Erkin’i satacağız
Caner Erkin’i satacağız

Beşiktaş’ta kiralık forma giyen Caner’in bonservisini elinde bulunduran İnter kulübü, her geçen gün yeni bir teklifle siyah-beyazlıların kapısını çalıyor. Beşiktaş’a en son "Bir sezon daha kirayalın. 15 resmi maçta ilk 11’de sahaya çıkarsa, 1 milyon euro ödersiniz" teklifini yapan İnter; şimdi ise 31 Mayıs’a kadar 1 milyon euro ödenmezse Caner’i, Las Palmas’a satacaklarını bildirdi.

Fotomaç
6 Fikret Orman’dan flaş transfer açıklaması
Fikret Orman’dan flaş transfer açıklaması

Beşiktaş’ta; Fenerbahçe maçının beklenildiği gibi sonuçlanmaması transfer çalışmalarını da etkiledi... ’Önce şampiyonluk’ diyen başkan Fikret Orman, futbolcuların da konsantrasyonunu bozmamak için transferi sezon sonuna bıraktı.

Fenerbahçe maçında 90+4’te yenilen golle galibiyeti ve büyük avantajı kaçıran Beşiktaş’ta; derbiden çıkan beklenmedik sonuç, yönetimin transfer politikasını da etkiledi.
7
Maçtan önce yönetici arkadaşlarıyla bu hafta içinde Avrupa’nın çeşitli liglerini izleme yönünde karar alan başkan Fikret Orman, bu kararını dondurmak zorunda kaldı. Şampiyonluk yolunda takımın konsantrasyonunu bozmamak adına da transferi sezon sonuna bırakan Orman’ın, bu konuyla ilgili kurmaylarıyla bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

’ACELEYE GEREK YOK’

Başkan Firket Orman’ın, zirvede her şeyden en önemlisinin şampiyonluk olduğunu vurguladığı ve "Bu işi (şampiyonluk) bitirelim ondan sonra transfere odaklanırız. Zaten daha önceden izlediğimiz isimler var. Takviye yapacağımız bölgeler de belli. Aceleye gerek yok. Bu konuda çıkacak haberler de oyuncuları etkileyebilir. Rahatladıktan sonra transfer işini çözeceğiz" dediği öğrenildi.

Habertürk
8 Fikret Orman: Ana Avrat küfür edeceksin sonra...
Fikret Orman: Ana Avrat küfür edeceksin sonra...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca’nın PFDK’ya sevk edilmeisyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonunda oynan derbide kaleci Volkan Demirel’e yaptığı el hareketi yüzünden PFDK’ya sevk edilen Talisca ile ilgili Fikret Orman sert açıklamalarda bulundu.

Orman’ın açıklamaları şöyle;
9

Derbide çok beğenilen bir futbol ortaya koyduk. Kaybettiğimiz bir şey yok. Biz 2 puan öndeyiz. 4 maçımız var. Başakşehir’in 1 beraberliğinde bile 1 yenilgi hakkımız olacak. Taraftarıma sesleniyorum. Bu sene de şampiyon olacağız. Savunmamızı yaptık (Talisca konusunda) Büyük ceza beklemiyorum. Savunma yaptık. Talisca için çok fazla ceza beklemiyorum çünkü inanılmaz derecede bir tahrik var. Teknik heyetimiz tarafından futbolcularımız derbi öncesinde ikaz edildi. Talisca’ya zaten biz ceza vereceğiz. Sen oyuncuya ana avrat küfredeceksin, iteceksin, sonra akıcı görüntü yok diye disipline sevk edilmeyeceksin. O zaman ben de oyuncularıma ’Hakem arkasını döndüğünde ana avrat küfredin, cezası yok’ mu diyeyim? Bu mudur? Rakip bu zihniyetle gelmiş. Başakşehir’in lehine sonuç aldık falan. Talisca tahrik edildi ama hareketi doğru değil, ceza vereceğiz.

Fanatik
10Sergen Yalçın: Türkiye’de tek yıldız...
 Sergen Yalçın: Türkiye’de tek yıldız...

Genç teknik adam Sergen Yalçın, beİN SPORTS’a önemli açıklamalarda bulundu.

’En başarılı Türk hocalar...’

"Mustafa Denizli ve Fatih Terim, Türkiye’nin en iyi hocalarıdır. Genel olarak bakıldığında Lucescu gerçekten çok iyiydi."
11
’Türkiye’de tek yıldız Talisca’

"Cengiz Ünder’den yıldız futbolcu olmuş. Hagi yıldız futbolcudur, Alex’dir, Messi’dir, Ronaldo’dur. Iniesta yıldız değildir mesela. Türkiye’deki tek yıldız futbolcu Talisca’dır. Türkiye’deki diğer futbolculardan oyunsal anlamda çok önde ama daha fazla gözükmesi lazım. Beşiktaş’ı Lyon eşleşmesini deplasmanda bitirebilirdi ama olmadı."

Kayseri’nin golüne neden sevinmedi?

"Kayserispor’un Beşiktaş’a attığı golde sevinmememin nedeni sadece saygıdır. Şenol Güneş de Trabzonspor’a sevinmedi. Futbol sahada oynana bir durum, önemli olan kendi karakterimizi kaybetmemek."
12
Beşiktaş’a övgü

"Vodafone Arena’da inanılmaz bir seyirci baskısı ve karşısında çok güçlü bir takım. Beşiktaş’ta sağdan, soldan, ortadan geliyorlar. Hangisine önlem alacaksın. Beşiktaş’a Vodafone Arena’da direnmek çok zor."

"Türkiye’de gidişatı ve planlarımı düzgün olan iki kulüp var: Beşiktaş ve Medipol Başakşehir. Özellikle Başakşehir her sene üstüne koyarak gidiyor."

"Transferde hatalar yapılıyor. Kariyerinin sonuna gelmiş oyuncuları Türkiye’ye getirmek yanlış.
13
Mesela oyuncudan yapamayacağı şeyleri beklemek de yanlış. Oynayanlardan daha yetenekliyim ama benden istenileni bazen yapamayabilirim."

"Teknik direktör oyuncuyu kıskanır. Ben de kıskandım. Kıskanıldığım da oldu. Benim çalıştığım takımlarda benden büyük oyuncu yok. Ama iyi oyuncudan iyi teknik direktör olacak diye bir şey yok. İkisi alakasız."

Fanatik
14 Metin Albayrak’tan Talisca ve Dudu açıklaması
Metin Albayrak’tan Talisca ve Dudu açıklaması

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı ekibin Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe derbisinde son saniyede yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyleyen Metin Albayrak, takımdaki havanın çok olumlu olduğunu belirtti.
15
Metin Albayrak "Takımdaki hava çok iyi. Takımı çok pozitif gördüm. Geçen sene bu zamanlarda daha fazla stres vardı. Tam kadro çalışıyoruz. Puan farkının kapanmasına tabii ki üzüldük, üzülmemek elde değil. 7 puan öndeyken ummadığımız bir yenilgi aldık Başakşehir’den. Fenerbahçe maçında da çok iyi bir futbol sonrası son saniyede golü yedik. O son saniye hepimizi çok üzdü ama hayat devam ediyor. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Kendimize ve takımıma güveniyoruz. Şampiyonluğa yüzde yüz inanıyoruz. 7 puan öndeyken de haddimizi biliyorduk, hiçbir şekilde havaya girmemiştik. Şenol Hoca da neşeli ve mutlu. Sabah güzel bir sohbet ettik; takımın içindeki havayı konuştuk" dedi.
16

Talisca ve Dudu

Talisca’nın Beşiktaş’ta kalmak istediğini ifade eden Albayrak, transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi verdi. Metin Albayrak "Talisca ile görüştük. Burada mutlu ve kalmak istiyor. Ama bu, ne bizim ne de Talisca’nın elinde. Benfica’nın elinde. Süreci bekleyip sezon sonunda görüşeceğiz. Senenin her haftası maç izliyoruz. 12 kişilik bir ekibimiz var. İzlediğimiz son oyuncuların pozitif olanlarını da başkanımız ile birlikte masaya yatırıyoruz. Ardından da düşüncelerimizi hocamıza sunuyoruz. Dudu artık Brezilya Milli Takımı’nda oynayan kendini kanıtlamış bir oyuncu. İzlenilecek bir tarafı yok. UEFA ile Finansal Fair-Play anlaşmamız var. Kendi bütçemiz dahilinde transfer yapmaya çalışıyoruz. Ayağımız yere basarak ilerliyoruz. Transfer çalışmaları ve izlemeler devam ediyor" şeklinde konuştu.

Ntv Spor
17 PFDK’dan Beşiktaşlı Anderson Talisca’ya 1 maç ceza
PFDK’dan Beşiktaşlı Anderson Talisca’ya 1 maç ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel’le yaşadığı gerginlikten ötürü Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Talisca’ya 1 maç ceza verdi. Cezasının sebebi olarak "rakip takım sporcusuna yönelik hakaret" gösterildi.

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftada derbide Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya gelmiş, maç içinde Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel ve Beşiktaş’ın Brezilyalı 10 numarası Anderson Talisca arasında birçok kez gerginlik yaşanmıştı.

1-1 biten maç sonunda da ikili arasındaki sert tartışma devam ederken, Talisca, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.
18
PFDK, 23 yaşındaki oyuncuya 1 maç ceza verdi. Talisca, pazartesi akşamı oynanacak olan Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

TFF.org’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO’nun, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle haksız tahrik hükümleri dikkate alınarak takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Fanatik
19 Bursa maçı Yıldırım’ın
Bursa maçı Yıldırım’ın

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. 15 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da oynanacak olan karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Koray Gençerler ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...