Beşiktaş'ta Pepe rüzgarı! Hayran bıraktı
FutbolArena - Beşiktaş, Galatasaray’ı Süper Lig’de bu hafta 3-0 mağlup etti.
1

Beşiktaş’ın Portekizli stoperi Pepe, önceki akşam Galatasaray karşısında ortaya koyduğu performansla alkış topladı.
2

34 yaşındaki savunmacı, maç boyunca Cim Bom’un golcüsü Bafetimbi Gomis’e adeta nefes aldırmazken ek olarak yaptığı başarılı hamlelerle takımına güven verdi.
3

Oyun sonunda soyunma odasında takım arkadaşları tarafından özel olarak tebrik edilen deneyimli oyuncu için, ’Muhteşemsin Pepe’ ifadelerinin kullanıldığı bildirildi.
4

Pepe, Başakşehir mücadelesinde Emmanuel Adebayor, Porto karşılaşmasında da Vincent Abobubakar’ı adeta tek başına kilitlemişti.
5

Tecrübeli oyuncuyu, Gomis karşısındaki etkili görüntüsü sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’in de özel olarak kutladığı öğrenildi. (Fanatik)