Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (22 Ocak 2018)

 FutbolArena - Siyah beyazlı ekipten son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride. Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (22 Ocak Pazartesi BJK haberleri) Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri günlük gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1 Adriano bildiğiniz gibi
Adriano bildiğiniz gibi


Kartal’ın yıldız isimlerinden Adriano, dün akşam da görevini başarıyla tamamladı. Karşılaşmaya sağ bekte başlayan Brezilyalı futbolcu, 77. dakikada Gökhan Gönül’ün oyuna girmesinin ardından ise sol tarafa geçti. Savunmada başarılı bir oyun çıkaran 33 yaşındaki futbolcu, hücum organizasyonlarına da katkı sağladı.

Fotomaç
2 Bir gol bir penaltı güme gitti!
Bir gol bir penaltı güme gitti!


Antalya’da dün başlangıç düdüğünden bitime kadar büyük heyecan vardı. Ancak hakem kararları da çok tartışıldı. 25’te Talisca’nın golünü iptal eden Özkahya, Medel’in ceza sahasında eline çarpan topu da görmedi

Beşiktaş’ın galibiyetiyle sona eren karşılaşmada hakem kararları çok konuşuldu. Antalya Stadı’ndaki 90 dakika büyük çekişmeye sahne olurken, hakem Halis Özkahya’nın iki kritik pozisyonda verdiği kararlar futbolcuları çileden çıkardı. 25. dakikada Talisca’nın golünü iptal eden Özkahya, gerekçe olarak asisti yapan Babel’in rakibine faul yaptığını gösterdi. Futbolcuların itirazlarına rağmen karar değişmezken, 62’de bu kez Antalyasporlu futbolcular isyandaydı.

*Bu pozisyonda Babel topu Talisca’ya indirdi. Hakem Özkahya, Nazım’a faul yapıldğı gerekçesiyle golü iptal etti.
3

FUTBOLCULAR İSYAN ETTİ

Ceza sahası içindeki ikili mücadele sırasında Beşiktaş’ın yıldızı Medel’in eline çarpan topta devam kararı veren Halis Özkahya, kırmızıbeyazlı futbolcuların büyük tepkisini çekti. Karşılaşmada iki kritik pozisyondaki kararıyla konuşulan Özkahya, bitiş düdüğünün ardından ev sahibi takımın hedefindeki isimdi.

Fotomaç
4 ’Beşiktaş çok zorlu’
’Beşiktaş çok zorlu’

Kartal’ın Devler Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih’in Teknik Direktörü Heynckes eşleşmeyi değerlendirdi. Deneyimli hoca "Beşiktaş’ı elersek herkesi eleriz" dedi

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile eşleşen Alman devi Bayern Münih’te teknik direktör Jupp Heynckes, temsilcimizden çekindiğini bir kez daha açıkladı. Deneyimli çalıştırıcı ’"Eğer Beşiktaş’ı eleyebilirsek ondan sonra tüm takımları yeneyebiliriz. Ancak bu hiç kolay değil. İnsanlar bizim kolay bir kura çektiğimizi düşünüyor ve bunu söylüyor. Ben ise onlar gibi düşünmüyorum. Zorlu maçlar oynayacağız" ifadelerini kullandı. Beşiktaş, Bayern Münih ile 20 Şubat’taki ilk maçı Almanya’da oynayacak. Güçlü rakibi oynayacağı rövanş mücadelesinin tarihi ise 14 Mart.

Fotomaç
5 Beşiktaş’ta gözler transferde
Beşiktaş’ta gözler transferde


Antalyaspor ile oynanan lig maçının ardından transfer için görüşmelerini hızlandıran Beşiktaş, Boyko ve Aras Özbiliz’in takımdan ayrılması halinde doğacak boşlukla transferi tamamlayacak.

Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, listesini her geçen gün güncelliyor. Boyko ve Aras Özbiliz’i takımdan göndermenin planlarını yapan siyah-beyazlılar açılacak ilk kontenjanla golcü transferini tamamlayacak. Chicharito, yani Javier Hernandes için girişlerini sıklaştıran Beşiktaş yönetimi, Ada’dan eli boş dönmek istemiyor. West Ham forması giyen Javier Hernandes ve Leicester City’nin yıldızı Slimani için girişimlerini hızlandıran siyah-beyazlılar için son gelen iddia ise Süper Lig’den oldu. Beşiktaş’ın, Vagner Love’ı kadroya katmak için Alanyaspor’a 3 milyon Dolar ödediği iddia edildi.
6
Tosic, Ada’ya uçabilir

Domagoj Vida’nın transferinin ardından ilk 11’de şans bulması zorlaşan Dusko Tosic için Everton devreye girerken, bu futbolcunun bir diğer talibi ise Leicester oldu. Siyah-beyazlılar, eğer bu futbolcunun transferi konusunda Leicester’la anlaşmaya varırsa, Islam Slimani transferi için de görüşmeler hızlanacak. Golcü takviyesi için bir an önce kadrosuna bir isim katmak isteyen Beşiktaş’ın, bu hafta için transferi tamamlaması bekleniyor.

Fotomaç
7Taraftarları taşıyan otobüs devrildi
 Taraftarları taşıyan otobüs devrildi

Kütahya’da, Beşiktaş taraftarını taşıyan otobüsün refüje devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.
Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından sonra İstanbul’a dönen siyah-beyazlı taraftarları taşıyan otobüs, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 9. kilometresinde refüje devrildi.
Kazada sürücü otobüste bulunanlardan 7 kişi yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan ikisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Fotomaç
8 Bu Talisca bir başka
Bu Talisca bir başka

Beşiktaş’ın yenik duruma düştüğü maçta, sambacı futbol resitalini attığı 2 golle süsleyip alkışı topladı

Beşiktaş, Antalya’da bir hayli zorlanırken sahneye Talisca çıktı. Kartal’ın 1-0 geriye düştüğü maçta bir golü sayılmayan sambacı, ceza sahası içinde fırsat aramaya devam etti. Dakikalar 30’u gösterirken Atiba’dan aldığı pası düzgün bir vuruşla filelere yollayan Talisca skoru 1-0’e getirdi. Siyah-beyazlıların hücumlarını sürükleyen isim de olan 23 yaşındaki futbolcu güzel futbolunun karşılığını ikinci yarıda da aldı. 54. dakiada Beşiktaş sağ kanattan hızlı hücuma kalktı. Talisca, ’ok gibi’ rakip kaleye koşarken Quaresma ile göz göze geldiler. Portekizli yıldızın arka direğe kestiği topu Brezilyalı yıldız nefis bir kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu. Beşiktaş yeni duruma düştüğü maçta Talisca’nın golleriyle öne geçerken Sambacı olası puan kaybını engelleyen isimdi. quaresma ile Anlaşıyoruz İkinci goldeki asisti değerlendiren Talisca, "Quaresma ile birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu da saha içerisinde işimizi kolaylaştırıyor" dedi. Ağrılarının sürdüğünü belirten sambacı, "Buradan çocuğuma selam söylüyorum. Doğacak bebeğimi bekliyorum. İstanbul’a gelen aileme selamlar" dedi.

Fotomaç
9 Chicharito’dan kötü haber
Chicharito’dan kötü haber

Beşiktaş’ın listesinde olduğu iddia edilen West Ham’ın yıldızı Chicharito için hocasından açıklama geldi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Moyes, "Chicharito ile birkaç oyuncumuzun gideceği yönünde spekülasyonlar var. Ancak hepsi burada kalacak. Hiçbirini göndermeye niyetimiz yok. Chicharito’nun başarılı olması için ona daha çok top getirmeliyiz. Kulübün bu konuda tavrı net" diye konuştu.

Fotomaç
10Mircea Lucescu takipte
 Mircea Lucescu takipte

Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasını izleyenler arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu da vardı. Daha önce çalıştırdığı siyah-beyazlıların Antalya deplasmanındaki sınavını takip eden tecrübeli hoca, yardımcısı Tayfur Havutçu ile Antalya Stadı’ndaki yerini aldı. Luce’nin sık sık not tuttuğu da gözlerden kaçmadı.

Fotomaç
11 Negredo yokları oynadı
Negredo yokları oynadı

CENK Tosun’un ayrılmasının ardından ilk 11’dei yeri garanti olan Alvaro Negredo, milli futbolcuyu arattı. Pozisyonlara yakın olmak istemesine rağmen bitirici vuruş yapamayan İspanyol forvet, arkadaşlarından da beklediği pasları alamadı. Özellikle 90. dakikada Quaresma’dan müsait pozisyonda pas bekleyen Negredo, Portekizli’nin şut atmasına isyan etti.

Fotomaç
12 Vagner Love geliyor!
Vagner Love geliyor!


Brezilyalı forvetle anlaşan Beşiktaş, Alanyaspor ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Akdeniz ekibi, geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan yıldız futbolcu için 4 milyon Euro talep etti. Siyah-beyazlılar ise rakamı 2 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışıyor. Ama Alanya bu rakamı beğenmedi

Cenk Tosun’un gidişi sonrası, takıma tecrübeli bir forvet kazandırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, İngiltere’de Slimani, Giroud, Welbeck ve Sakho için yaptığı görüşmelerde yüksek rakam engeline takılınca, rotasını Türkiye’ye çevirmişti... Siyah-beyazlılar, hedeflerindeki ilk isim olan Vagner Love’la prensip anlaşmasına vardı...
13

Alanyaspor’la 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı golcünün, "Kulübümle anlaşırsanız seve seve Beşiktaş formasını giyerim" dediği öğrenildi. Oyuncu ile anlaştıktan sonra Alanyaspor’la pazarlıklara başlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve ekibi, talep edilen 4 milyon Euro bonservis bedelini, 2 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışıyor...

Görüşmelerin sürdüğü ve siyah-beyazlıların bu transferi hafta içerisinde bitirmeyi planladığı ifade edildi. Love’ın da Alanyaspor yönetiminden bonservisi için kolaylık talep ettiği gelen bilgilerarasında.

23 golle geçen sezon Süper Lig’in en skorer futbolcusu olan Love, bu sezon ise 14 maçta 11 kez ağları sarstı. Brezilyalı, Türkiye Kupası’nda da 1 gol attı.

Fotomaç
14 Vida zaferle siftah yaptı
Vida zaferle siftah yaptı

Devre arasında takıma katılan Hırvat stoper siyah beyazlı formayla ilk maçına çıkıp geçer not aldı.

Beşiktaş ’ın ara transfer döneminde 4.5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk lig karşılaşmasına çıktı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Hırvat oyuncuya savunma göbeğinde görev verdi. İlk kez Beşiktaş’la bir maçta sahaya çıkan tecrübeli savunma oyuncusu, buna rağmen yerinde müdahaleler yapıp güven verdi.

Vida, karşılaşma sonrası ilk çıktığı maçtan galibiyetle ayrıldıkların için mutlu olduğunu belirtti. Siyah-beyazı futbolcu, "Stadımızda taraftarların önüne çıkacağım günü de iple çekiyorum" dedi.

Fotomaç
15 Kara Kartal samba yaptı
Kara Kartal samba yaptı


Charles’in golüyle geriye düşen siyah-beyazlılar pes etmedi. Gecenin yıldızı Talisca 2 şık golle zaferi getirdi. Beşiktaş’ın 2, Antalyaspor’un ise 1 topu direkten döndü!

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, Antalyaspor’u deplasmanda geriden gelerek 2-1 yenip, ikinci yarıya kayıpsız başladı. Yüksek tempoda oynanan maçta ilk gol ev sahibi ekipten geldi. 8’de Deniz Kadah’ın soldan ceza sahasına kestiği topu Charles şık bir vuruşta tavana astı: 1-0. Golden sonra baskısını artıran Beşiktaş 30’da eşitliği sağladı. Atiba’nın pasında, Talisca topu gelişine vurarak ağlarla buluşturdu: 1-1. İlk yarının sonunda Quaresma’nın vuruşunda top yan direkten geri geldi.
16
6 PUAN FARKI KORUDU

İkinci yarıda bu kez Emre Güral 47’de üst direğe takıldı. Beşiktaş, 54’te öne geçti. Quaresma’nın ortasında ikinci kez sahneye çıkan Talisca, kafayla meşin yuvarlağı filelere yolladı: 1-2. Uzatmalarda Talisca’nın enfes plase şutunda kalecinin de tokatladığı top üçüncü kez direğe takıldı. Karşılaşma 2-1 sona erdi. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 33’e yükselterek, lider Medipol Başakşehir’i 6 puan geriden takibe devam etti. Antalyaspor ise bu sezonki 9. yenilgisini alıp, 17 puanla düşme hattında kaldı.

Fotomaç
17Beşiktaş’ı yenersek şampiyonuz!
 Beşiktaş’ı yenersek şampiyonuz!

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Alman basınına verdiği röportajda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Beşiktaş maçının önemine dikkat çekti. Bild Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Bizim için Beşiktaş kırılma maçlarından biri olacak. Kolay değil ama onları eleyebilirsek, daha sonra gelen takımları da eleyebiliriz" dedi.

Bayern Münih dün ligde Bremen’i 4-2 yenerek üst üste 6. galibiyetini aldı. Bayern’in gollerini Müller (2) ve Lewandowski (2) attı. Konuk ekibin sayılarını ise Gondorf ve Süle (kendi kalesine) kaydetti.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...