Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Haberleri (14 Mart 2017)

Futbol Arena - Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Beşiktaş Haberleri - Bugünün Beşiktaş Haberleri (14 Mart Salı BJK haberleri)  Bugünün Beşiktaş Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Sabah BJK Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. BJK haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz. Beşiktaş’ın teknik direktör Jorge Jesus’u istediği iddia edildi. Siyah Beyazlı takım Olympiakos maçı hazırlıklarına başladı. Beşiktaş yönetimi Talisca’nın bonservisinin alınıp alınmaması gerektiği konusunda tartışıyor. Ryan Babel bekleneni veremiyor.

1 Kara Kartallar Jesus’u istiyor.
Kara Kartallar Jesus’u istiyor.
Portekiz kaynaklı spor gazetesi O Jogo’da yer alan haberde; Beşiktaş’ın uzun süredir Jorge Jesus ile görüştüğü, Portekizli teknik adama önerilen son kontrat rakamının net 6 milyon euro olduğu iddia edildi. Yılda 4 milyon euro kazanan Jesus’un 2018’e kadar kontratı olmasına rağmen bu kontratından çıkabileceği ve böylece Beşiktaş’a gelebileceği bilgisi verildi. Şenol Güneş’in kontratının sezon sonunda bittiği hatırlatılırken, Beşiktaş’ın bu nedenle Jesus konusunda ısrarcı olduğu ifade edildi.

Fotomaç
2 Biletler çıktı ve tükendi.
Biletler çıktı ve tükendi.
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Yunanistan’ın Olympiakos ekibiyle perşembe akşamı yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı. Bilet fiyatları 100 ila 300 TL arasında değişirken, akşam saatlerine doğru biletlerin tamamına yakınının tükendiği belirtildi..

Fotomaç
3 Lens atağı cuma günü.
Lens atağı cuma günü.
Beşiktaş, Fenerbahçe’de kiralık oynayan Jeremain Lens’ten vazgeçmiyor. Başkan Fikret Orman’ın, Kayserispor maçı sonrasında yönetici Umut Güner’i aradığı ve Sunderland’den randevu almasını, Ali Naibi ile birlikte İngiltere’ye giderek Lens-Tolgay takasını bitirmesini istediği iddia edildi. Sunderland’ın cuma günü için Beşiktaş’a randevu vermesi ise umutların artmasına neden oldu.

Fotomaç
4 Aboubakar parasını çıkardı!
Aboubakar parasını çıkardı!
Beşiktaş’ta yıllık 3.3 milyon Euro kazanan Kamerunlu santrfor, ligde ve Avrupa’da takıma yaptığı katkıyla parasını çıkardı.

Kayserispor ağlarına gönderdiği 2 golle Beşiktaş’ın 1 puan almasını sağlayan Vincent Aboubakar, performansıyla adeta parlıyor.

Porto’dan sezon başında Beşiktaş’a 3.3 milyon Euro maaş karşılığında kiralık olarak alınan Kamerunlu, attığı gollerle tartışma yaratan parasını çıkardı. Ligde 6, Avrupa’da 5, Türkiye Kupası’nda ise 1 golü olan Aboubakar, özellikle kritik anlarda attığı gollerle ön plana çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde 3-2 biten Napoli maçında 2 gol atıp takımını galibiyete taşıyarak 1.5 milyon Euro; Benfica karşısında da 3-3 biten maçta attığı golle beraberliği getirip 500 bin Euro’luk primde pay sahibi olan Aboubakar, Avrupa Ligi’nde ise Hapoel Beer Sheva ağlarını havalandırarak 750 bin Euro’luk tur priminin gelmesine katkı sağladı.
5
SÜPER LİG’DE 2.1 MİLYON TL PRİM KAZANDIRDI

Golcü oyuncu, Avrupa performansının yanı sıra ligde 2-2 biten Kayserispor maçında attığı 2 gol; 2-1 kazanılan Adanaspor maçında ve 1-0 biten Gaziantepspor maçında attığı birer golle toplamda 2.1 milyon TL tutarında başarı primini siyah-beyazlı takıma kazandırdı. Öte yandan oyuncu Türkiye Kupası’nda da 2-1 kazanılan Kayserispor maçında da golünü atarak takımın kasasına 20 bin dolar girmesini sağlamıştı. Hem parası hem de sezon başı performansıyla çok eleştirilen yıldız futbolcu, böylece hakkındaki tartışmalara son vermiş oldu. Beşiktaş’ta sezon sonuna kadar kiralık olan Aboubakar’ın satın alma opsiyonu ise 10 milyon Euro.

Beşiktaş’ta Aboubakar

28 Maç
1758 Dakika
12 Gol - 1 Asist - 30 Şut

Sabah
6 Yöneticiler bunu tartışıyor: Bu Talisca’ya kim 25 milyon verir!
Yöneticiler bunu tartışıyor: Bu Talisca’ya kim 25 milyon verir!
Beşiktaş’ta yönetim son dönemde form grafiği inişe geçen genç oyuncu Talisca 2 puan kaybedilen karşılaşmada hayal kırıklığı yarattığını söyledi, "Talisca şu an için 25 milyon euro gibi bir bonservis teklifi asla almaz. Böyle oynarsa ve hocanın dediklerini yapmazsa bize değil, kendine zarar vermiş olur" dedi.

Beşiktaş’a, Benfica’dan 2 yıllığına kiralık olarak gelen ve bugüne kadar 9 gol atarak takıma önemli bir katkıda bulanan Anderson Talisca son maçlardaki performansıyla eleştiri oklarını üzerine çekmeye başladı.

Serbest vuruşlarının yanı sıra uzak mesafeli golleriyle alkış toplayan Brezilyalı oyuncunun, Kayserispor maçındaki futbolu hayal kırıklığına neden oldu.
7
Talisca’nın performansını kendi aralarında değerlendiren siyah-beyazlı yöneticilerin, "Talisca şu an için 25 milyon euro gibi bir bonservis teklifi asla almaz. Çok yetenekli ama Şenol Güneş ile bir sezon daha geçirmesi lazım" ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Genç futbolcunun Kayserispor maçında beklentilere yanıt veremediğine vurgu yapan Beşiktaşlı idarecilerin, "Bu maçta forvet hattını fazla besleyemedi. Eminiz ki Şenol Güneş’in elinde daha çok gelişim sağlayacaktır. Ama böyle oynarsa ve hocanın dediklerini yapmazsa bize değil, kendine zarar vermiş olur. 25 milyon euro bizim cebimize girmeyecek. Oynadığı futbolla katkı sağlamayacaksa, o zaman o bölgede bonservisi bizde olan Oğuzhan, Tolgay, Gökhan İnler, Aras ve Ömer gibi oyunculara şans verelim daha iyi. Hiç olmazsa bizim kendi oyuncularımız parlamış olur" yorumunu yaptıkları ifade edildi.
8 Aboubakar övgüsü
Aboubakar övgüsü
Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’ın son dönemdeki performansına ise övgü yağdırdı. Kamerunlu golcünün kendisini çok geliştirdiğini kaydeden yöneticilerin, "Uyum sorunu büyük ölçüde geride kaldı. Gollerine devam ederse bonservisini neden almayalım" diye konuştukları ortaya çıktı.

Anderson Talisca, Kayserispor maçında 3’ü isabetli 7 şut atarken, 65 pasta 50 kez topu takım arkadaşlarıyla buluşturdu. Brezilyalı yıldız yaptığı 2 ortada ise isabet kaydedemedi.

Skorer
9 Kartal indirimi
Kartal indirimi
Avrupa hedefindeki Antalya, lider Beşiktaş’la evindeki maç için bilet fiyatlarında büyük indirime gitti. G.Saray maçında 100 ile 200 TL’den satılan biletler 10-40 TL arası satışa çıktı.

Fotomaç
10 Ryan Babel yokları oynuyor
Ryan Babel yokları oynuyor
Beşiktaş’ın devre arasında İspanya’nın Deportivo La Coruna takımından kadrosuna kattığı Hollandalı futbolcu Ryan Babel, son haftalarda sustu.

Transferinin ardından Spor Toto Süper Lig’in ikinci bölümünün ilk maçında Osmanlıspor karşısında Beşiktaş formasıyla tanışan Babel, 18. haftada siyah-beyazlıların 4-1 üstünlüğü ile sona eren Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde attığı şık golle kendini göstermişti.

Bir sonraki hafta oynanan Atiker Konyaspor maçında hem gol hem asist yaparak iki haftada atılan 9 golün 3’üne doğrudan katkı sağlayan Hollandalı sol kanat oyuncusu, takımının ligde ve Avrupa’da yaptığı 9 maçta suskunluğa büründü.
11
Kardemir Karabükspor karşısında 72 dakika oyunda kalan ve yerini Vincent Aboubakar’a bırakan Babel; Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçlarında 90 dakika sahada olmasına rağmen Beşiktaş’ın kaydettiği toplam 5 golde pay sahibi olamadı.

Performansıyla Beşiktaşlı taraftarların da tepkisini çekmeye başlayan Babel, Kayserispor karşısında ise ilk 45 dakikanın ardından yerini Tolgay Arslan’a bıraktı.

AA
12 Beşiktaş Avrupa’ya döndü
Beşiktaş Avrupa’ya döndü
Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos ile 16 Mart Perşembe günü yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda Kayserispor mücadelesinde görev alan oyuncuların günü yenilenme çalışmasıyla tamamladığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise istasyon koşularının ardından pas ve şut çalışması yaptığı belirtildi. Antrenmanın yarım sahada oynanan çift kale maç ve
şut çalışması ile sona erdiği vurgulandı. Beşiktaş, Olympiakos maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

Bu arada idman öncesinde siyah-beyazlı ekibin Alman oyuncusu Andreas Beck, 30. doğum gününü teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla kutladı.

AA
13 Normal değil!
Normal değil!
Mehmet Özdilek, "Aboubakar’dan normal gol beklemiyorum. Çünkü o, ’olmaz’ dediğiniz golleri atıyor" derken; yönetici Ahmet Çebi ise Kamerunlu forvetin bonservisi için mayıs sonunu bekleyeceklerini söyledi.

Beşiktaş’ta Kayserispor maçının en çok konuşulan ismi hiç şüphesiz iki gol atan Vincent Aboubakar oldu. Aboubakar için en ilginç yorum ise Beşiktaş’ın efsane oyuncularından, teknik direktör Mehmet Özdilek’ten geldi. Golcü oyuncu Aboubakar’ın performansını değerlendiren Özdilek, "İlk golde Aboubakar zor bir pozisyonda müthiş bir vuruşla golü yaptı. Çünkü o, vuruş kolay değil. Ben Aboubakar’dan zaten normal gol beklemiyorum!.. ’İnanılmaz, olmaz’ dediğiniz golleri yapıyor; ’kesin atar’ dediğiniz golleri ise kaçırabiliyor. Bu da, golcülerin doğasında var. Ama şunu söylemem gerekir ki üzerine koyarak gidiyor, ilk geldiği zamanki Aboubakar değil" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
14 Talisca’ya Lazio kancası.
Talisca’ya Lazio kancası.
Portekiz medyası, Lazio’nun yeni sezon planlarında Anderson Talisca’yı transfer etmek olduğunu yazdı!

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca için İtalya’nın köklü kulübü Lazio’nun devrede olduğu iddia edildi. Sezon başında Portekiz’in Benfica kulübünden 2 yıllığına kiralanan Talisca için İtalya’nın önde gelen kulüplerinden Lazio’nun devreye girdiği iddia edildi. Portekiz basınında çıkan habere göre Lazio, yeni sezon planlarında Talisca’yı transfer etmek istiyor. 23 yaşındaki Brezilyalı yıldızın 2017- 18 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlı kulüp, bu süre zarfı içinde Benfica’ya 25 milyon euro vermesi halinde Talisca’nın bonservisini alma hakkına sahip.

Fotomaç
15 Marcelo’da yırtık tespit edildi!
Marcelo’da yırtık tespit edildi!
Beşiktaş’tan Marcelo’nun sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden Marcelo Guedes’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptıç

Kayserispor maçında sakatlık geçiren oyuncumuz Marcelo Guedes’in yapılan ortopedik muayene ve MR sonucu, sol kalça Obturator Externus kasında yırtık tespit edilmiştir.
16
Sağlık ekibimiz tarafından oyunucumuzun tedavisi başlanmıştır.

Beşiktaş’ın en istikrarlı futbolcusu

Siyah-beyazlı takım, bu sezonki istikrarıyla dikkati çeken Marcelo’nun sakatlığıyla zorlu maçlar öncesi sıkıntıya girdi.

Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’de yaptığı 23 maçta forma giyerken cezası nedeniyle sadece Kasımpaşa mücadelesinde görev alamadı. Ligde 3 golü bulunan tecrübeli oyuncu, Avrupa kupalarındaki 9 karşılaşmada da şans buldu.

Fanatik
17 Ahmet Nur Çebi açıkladı: Quaresma’ya ceza...
Ahmet Nur Çebi açıkladı: Quaresma’ya ceza...
Ahmet Nur Çebi, Kayserispor ile çok iyi ve zevkli bir maç oynadıklarını belirtirken "2 puan kaybettik ama hala diğer rakiplerimizden öndeyiz.Herkesin bunu bir yere not etmesi lazım" diye konuştu.

Quaresma’ya yönetim kurulu toplantısında ceza vermeyi düşündüklerini ifade eden Çebi Olympiakos’u eleyerek Avrupa’da devam etmek istediklerini söyledi. Kayserispor teknik direktörü Sergen Yalçın ile gurur duyduğunu dile getiren Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları şu şekilde:

"HALA DİĞER RAKİPLERİMİZİN ÖNÜNDEYİZ"

"Kayserispor’un ikinci yarıda aldığı puanlara bakınca Beşiktaş’tan sonra ikinci takım olarak gözüküyor. Ligin ikinci yarısındaki performansı ortada. Zorlu bir maç olmasını bekliyorduk. Üç sonuca da hazır bir maç seyrettik.
18
Çok keyifli bir maç oldu izleyenler açısından. Şampiyonluk büyük emek ve alın teri ister. Son düdük çalmadan kimsenin şampiyon olduğu söylenemez. Ligin altında olan 7-8 kritik takım var. Onlarla yapacağınız her maç Kayserispor maçı gibidir. Çok önemsenmesi ve çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Dünkü sonuç için üzgünüz ama diğer rakiplerimizden hala öndeyiz. Bunun da bir yere not edilmesi gerekiyor"

"ABOUBAKAR İLE İLGİLİ PLANLAMA MAYIS SONUNDA"

"Planlama Mayıs sonunda kendini gösterir. Sonuçları o gün öğrenirsiniz.Aboubakar’ın performansında Afrika Kupası’ndan döndükten sonra büyük bir çıkış var. Futbol bir takım oyunu bir kişinin iyi olması konuyu çözmüyor. Hep beraber iyi olmak zorundayız."
19
"OLYMPİAKOS’U ELEMEK ZORUNDAYIZ"

"Ben tur şansını yüksek görüyorum. İyi ihtimali düşünüyoruz. Bunun için de takımın ruhu ve futbol yapısı ortada. Olympiakos’tan daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Sonuçta maça çıktığınızda nasıl bir oyun oynadığınız ve nasıl bir performans gösterdiğiniz önemli. Temenni ediyorum ki Olympiakos’u eleyerek bu turu geçmiş olacağız. Bizim hedefimiz daha yukarısı. Onun için Olympiakos’u elemek zorundayız."

"SERGEN YALÇIN İLE GURUR DUYDUM"

Beşiktaş’ın hocalarının başarılı olmasından gurur duyuyoruz. Sergen Yalçın Beşiktaşlıdır ama bir yandan da profesyonel sözleşmesi olan, Beşiktaşlılığın ahlak kuralları içinde Kayserispor’u oynatan hocamız.
20
Beşiktaşlı olmasından ve Kayserispor’u getirdiği noktadan gurur duyduğum hocamıza başarılar diliyorum. Hocayı da futbolcularını da tebrik ediyorum. Oynadığı futbol kadar teknik adamlığının da parlak olacağını düşünüyorum."

"SEYİRCİ KONUSUNDA BİZİ ÖRNEK ALSINLAR"

"Takımların statlarının dolması için yöneticilerinin muhlis ve naif olmasında fayda var. Kırıcı ve kızgın tavırlarla taraftarı yanınıza alamazsınız. Biz Beşiktaş olarak taraftarımıza da kırıcı bir davranışımız olmamıştır. Eğer diğer takımlar da bizim bu davranışımızı örnek alarak taraftarımıza yönetme şeklimizi örnek alırlarsa bizim kadar taraftarlarını statlarına çekebileceklerdir. Taraftar artık kızgınlık ve kavgadan hoşlanmıyor. Buna son veren yöneticilerin daha başarılı olduklarını ve taraftarlarını statlara çektiklerini göreceksiniz"
21
"QUARESMA’YA CEZA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

"Futbolun patronu Şenol Güneş gereğini yapıyor. Eğitimci bir yapısı, karakteri, babacan tavırları zaten hocamızın futbolcusunu idare ederken başarılı olacağını gösteriyor. Yönetici olarak yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğini söyleyebiliriz ama ceza müessesemiz var. Kontratlardan kaynaklanan haklı hukuklarımız var. Biz nasıl vecibemizi yerine getirmediğimiz zaman futbolcumuza cezamızı ödüyorsak futbolcu da vecibelerini yerine getirmediği zaman cezasını ödemek zorundadır. Quaresma’ya ceza vermeyi düşünüyoruz. Yönetim kurulunda bu konu konuşulacak. Yönetim kurulunun son vereceği karar önemlidir. Bugünden ceza verilecektir diyemeyiz ama ceza verilmesiyle ilgili konu yönetim kurulu gündemine gelecektir."

"FABRİ ÇOK İYİ BİR KALECİ"

"Fabri son derece başarılı bir kaleci.Dün akşam da çok iyi kurtarışlar yaptı.Futbolcularımızın milli takımlarda yer alması hem bizi çok mutlu eder hem de marka değerimizi yükseltir. Hepsi milli takımda yer alır inşallah"

DHA

Futbolarena anasayfasından devam...