Gazetelerdeki Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (12 Haziran 2017)
FutbolArena - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlı kulüpten son haberler bu galeride sizlerle buluşuyor. Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (12 Haziran Pazartesi BJK haberleri) Gün içerisinde Beşiktaş’ta yaşanan gelişmeleri gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...
1 5 milyona bitirdi

Marcelo gitse de kalsa da mutlaka bir stoper transferi yapacak olan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde sezonu Roma’da kiralık geçiren Thomas Vermaelen için Barcelona ile masaya oturmuştu. Yöneticiler Umut Güner ve Ali Naibi’nin Belçikalı oyuncunun şartlarını görüşüp olumlu yanıt aldığı bildirilmişti. İtalya’dan yeni gelen haberler de Beşiktaş’ın bu konuda büyük aşama kaydettiği yönünde.
Çizme’nin transfer haberlerindeki önde isimlerinden Alfredo Pedulla, kişisel internet sitesinde, yapılan görüşmeler hakkında detaylar paylaştı. Siyah-beyazlı tarafın 31 yaşındaki sol stoperin bonservisini almak için Katalan ekibine 5 milyon euro önerdiğini iddia etti. Tecrübeli oyuncunun Barça’da oynama şansı kalmadığını bildiği için Türkiye şampiyonuna gelmeye sıcak baktığını satırlara ekledi.
2

VİDA DA AN MESELESİ
Transferleri bir an önce bitirmek için Beşiktaş yönetiminin Vermaelen’i bu hafta içinde açıklaması bekleniyor. Gündemdeki bir başka isim Domagoj Vida konusunda da beklemede olan Beşiktaş, Dinamo Kiev’e tok alıcı rolüyle indirim yaptırmayı başarmıştı. 28 yaşındaki Hırvat stoperde sürpriz gelişmeler yaşanması an meselesi.
Fotomaç
3 Balo tarihi 6 Temmuz

Ramazana denk geldiği için şampiyonluk kutlamalarını erteleyen Beşiktaş balo için tarihi belirledi: 6 Temmuz... Beşiktaşlılığı ile bilinen pek çok şarkıcı yönetime başvurup bedava sahne almak istediklerini iletti. Feridun Düzağaç, Hayko Cepkin, Murat Boz’un yanı sıra Tosic’in eşi Jelena’da şarkı söyleyecek.
Fotomaç
4 Başkan için tatil zamanı

Sezonu şampiyon tamamlayarak bu sezonki hedefe ulaşan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman da zorlu geçen dönemin yorgunluğu üzerinden atıyor. Başkanın Trabzon-Uzungöl’de çekip sosyal medya hesabı instagram’dan paylaştığı fotoğrafta keyfinin yerinde olduğu görüldü. Başkan Orman’ın bu gönderisi siyah-beyazlı taraftarlardan binlerce beğeni ve yorum aldı.
Fotomaç
5Genç panzer Stingl’e yakın takip

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Beşiktaş, geleceğe yatırım programına da devam ediyor.
Bu doğrultuda çalışmalar yürüten siyah-beyazlı kulübün scout ekibi Bayern Münih U19 Takımı’nın kaptanı Matthias Stingl’i yakın takibe aldı. Alman Milli Takımı’nda da çeşitli kategorilerde formasını giyen 19 yaşındaki futbolcuyla Kasımpaşa’nın da ilgilendiği bildirildi.
Fotomaç
6 ’İnler’i alırsanız şampiyonsunuz’

İtalyan Corriere Dello Sport, Gökhan İnler’i haber yaptı. Başlığa da "Şampiyon olmak istiyorsanız, Gökhan İnler’i transferi edin" olarak kullandı. Zürih’te 2 kez şampiyonluk yaşayan İsviçre asıllı oyuncunun ayrıca geçen sezon Leicester’da, bu sezonda Beşiktaş’ta şampiyonluk gördüğünü hatırlattı. İnler, gönderilebilecek isimler arasında.
Fotomaç
7 İşte taraftar işte şampiyon

Taraftar ortalamasını yüzde 61 yükselten Beşiktaş; lig, Avrupa ve kupada toplam 826 bin kişiye oynadı. En fazla takip edilen Türk takımı unvanını aldı.
Şampiyon Beşiktaş, bir önceki sezona göre Passolig taraftar desteğini yüzde 57 oranında arttırdı. Vodafone Park’taki seyirci ortalaması büyük yükselişe geçen siyah-beyazlılar, geçtiğimiz yıl maçlarını 18 bin 756 ortalama seyirci önünde oynarken, bu sezon taraftar ortalamasını yüzde 61 yükseltti. Beşiktaş’ın 2016-2017 sezonunda maç başı seyirci ortalaması 30 bin 219 olarak kayıtlara geçti. Bu aynı zamanda Beşiktaş’ı ligin en fazla seyirci ortalamasına sahip kulübü konuma getirdi. Vodafone Park’ta bu sezon lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda toplam 825 bin 968 kişi maç izledi. Siyah-beyazlılar bu sezon maçları en fazla takip edilen Türk takımı unvanının da sahibi oldu.
Fotomaç
8 Kalmak isterim ama..

Lyon ile anılan Marcelo, İstanbul’da kalmak istediğini Başkan Fikret Orman’a iletti... Orman bir araya geldiği Brezilyalı’ya kendisine teklifler olduğunu söyledi. Marcelo ise, "İstanbul’da ve Beşiktaş’ta çok mutluyum. Ben kalmak istiyorum ama siz benden para kazanmak isterseniz saygı duyarım" dedi.
Fotomaç
9 Q7’den Porto güzellemesi!

Quaresma, Observador’a verdiği röportajda öyle bir Porto güzellemesi yaptı ki akıllar karıştı. 34 yaşındaki oyuncu, "Ailemin hemen hemen tümü Benficalı... Ben de bir Sportingliydim. Ama Porto’ya gittiğimde fark ettim. ’Burada doğmuş olmalıyım’ diye düşündüm. Sadece kulüp değil, şehir ve insanlar, hepsi farklı. Gelecekte Porto’da yaşayacağım. İyi hissettiğim yer" ifadelerini kullandı.
Fotomaç
10 Roma’nın üç adayından biri

Gelecek yıl Juventus’u geçip şampiyon olmak isteyen Roma, orta saha bölgesine takviye yapmayı hedefliyor.
Roma, listesindeki aday sayısını üçe indirdi. La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre; Roma’nın futbol direktörü Monchi’nin ön plana aldığı oyunculardan biri de Oğuzhan. Bu transfer için harekete geçen İtalyan devi, diğer iki alternatifinden gelecek cevaba göre teklifini yapacak.
Roma’nın ilgilendiği diğer isimler Sampdoria’da oynayan Lucas Torreira ve Nice’te forma giyen Jean-Michel Seri. Sampdoria Torreira için 15 milyon euro, Nice ise Seri için 20 milyon euro istedi. Bu talepleri değerlendirmeye alan Roma, Oğuzhan için de fiyat talebinde bulundu.
Fotomaç
Roma, listesindeki aday sayısını üçe indirdi. La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre; Roma’nın futbol direktörü Monchi’nin ön plana aldığı oyunculardan biri de Oğuzhan. Bu transfer için harekete geçen İtalyan devi, diğer iki alternatifinden gelecek cevaba göre teklifini yapacak.
Roma’nın ilgilendiği diğer isimler Sampdoria’da oynayan Lucas Torreira ve Nice’te forma giyen Jean-Michel Seri. Sampdoria Torreira için 15 milyon euro, Nice ise Seri için 20 milyon euro istedi. Bu talepleri değerlendirmeye alan Roma, Oğuzhan için de fiyat talebinde bulundu.
Fotomaç
11 Beck resmen açıkladı: Transfer...

Andreas Beck ülkesi Almanya’da sezon değerlendirmesi yaptı. Spox internet sitesi için bir köşe yazısı kaleme alan Beşiktaşlı futbolcu, "Almanya’dan beni isteyen bazı takımlar var.
Andreas Beck ülkesi Almanya’da sezon değerlendirmesi yaptı. Spox internet sitesi için bir köşe yazısı kaleme alan Beşiktaşlı futbolcu, "Almanya’dan beni isteyen bazı takımlar var. Ancak Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmem bulunuyor. Ailem ve ben İstanbul’da mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Andreas Beck ülkesi Almanya’da sezon değerlendirmesi yaptı. Spox internet sitesi için bir köşe yazısı kaleme alan Beşiktaşlı futbolcu, "Almanya’dan beni isteyen bazı takımlar var. Ancak Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmem bulunuyor. Ailem ve ben İstanbul’da mutluyuz" ifadelerini kullandı.
12

Şampiyonluk kutlamalarını da değerlendiren Beck, "Boğazda 10 tekneyle geçiş yaptık. Bir saat sürdü. Kıyılarda binlerce Beşiktaş taraftarı vardı. Unutulmaz bir şey yaşadım, büyük keyifti. İki yılda Türkiye’de çok iyi dostluklar kurdum. Türkçemi de ilerlettim. Artık konuştuğumda insanlar beni anlıyorlar" yorumunu yaptı. Beck, Beşiktaşlı taraftarları Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığına uğratmak istemediklerini de kaydetti.
Skorer
13 Beşiktaş’tan Orkan Çınar’a 4 yıllık sözleşme

Beşiktaş ilk transferini yurt içinden yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, Teknik direktör Şenol Güneş’in alınması yönünde rapor verdiği Gaziantepspor’dan Orkan Çınar’ı kadrosuna katmayı planlıyor.
Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Gaziantepspor’dan Orkan Çınar’ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.
Teknik direktör Şenol Güneş’in olumlu raporunun ardından, Gaziantepspor ile temasa geçen yönetim, transferde son aşamaya geldi. 21 yaşındaki futbocu ile el sıkışan futbol komitesi, kırmızı siyahlı ekiple de anlaşma aşamasına geldi.
14

Siyah Beyazlılar, bonservisine 800 bin Euro ödemeye hazırlandığı Orkan ile 4 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor.
Orta sahanın her iki kanadında da oynayabilen Orkan Çınar, 1996 Dortmund doğumlu. Profesyonel kariyerine Wolfsburg’da başlayan 21 yaşındaki oyuncu, son 3 sezondur Gaziantespor forması giyiyor. Geçen sezon 21 maçta görev yapan Orkan, takımına 3 gol 2 asistlik katkı yaptı.
NTV Spor
15Beşiktaş şokta! Aboubakar’a sürpriz çağrı...

Beşiktaş’la anlaşmaya yanaşmayan Porto kulübü, 1 yıl sözleşmesi kalan genç golcüye sürpriz bir çağrı yaptı.
Golcü transferinde Vincent Aboubakar’ı bitirmek için gecesini gündüzüne katan Beşiktaş Yönetimi, sadece bonservis pazarlığı yapmıyor, aynı zamanda Porto’nun Kamerunlu oyuncuya uyguladığı baskıyı da kırmaya çalışıyor. Aboubakar’ın, Beşiktaş’taki performansını çok beğenen Porto, satarak para kazanmaktan çok bu futbolcuyu kadrosunda tutmanın hesaplarını yapıyor.
16

Daha önce Aboubakar’ı geri çağıran Portekiz kulübü bu oyuncuya bir kez daha ’geri dön’ mesajı gönderdi. Aboubakar’a yeni sözleşme sunmayı da düşünen Porto’nun, bu mukaveleye özel maddeler koydurarak, 25 yaşındaki golcünün bir sene sonra gitmesine imkan verebileceği ortaya çıktı.
Portekiz’e geri dönmek istemeyen ve bunu defalarca kez Porto’ya bildiren Aboubakar’un bu katı tutumuna güvenen Beşiktaş Yönetimi ise Kamerunlu futbolcuyu kaptırmamak için son bir hamle daha yapacak. Bonservisi Porto ve Lorient’te bulunan Aboubakar için iki kulüple geçtiğimiz günlerde görüşme yapan Beşiktaş Yönetimi, son kez Portekiz ve Fransa’ya çıkarma yapacak. Siyah-beyazlılar yapılacak görüşmede 6 milyon euroluk teklifini tekrarlayacak. Mali sıkıntıları nedeniyle bazı oyuncularını satarak yenilere yer açmak isteyen Porto, Aboubakar’ı ise en az bir sezon daha kadrosunda tutmak istiyor.
Portekiz’e geri dönmek istemeyen ve bunu defalarca kez Porto’ya bildiren Aboubakar’un bu katı tutumuna güvenen Beşiktaş Yönetimi ise Kamerunlu futbolcuyu kaptırmamak için son bir hamle daha yapacak. Bonservisi Porto ve Lorient’te bulunan Aboubakar için iki kulüple geçtiğimiz günlerde görüşme yapan Beşiktaş Yönetimi, son kez Portekiz ve Fransa’ya çıkarma yapacak. Siyah-beyazlılar yapılacak görüşmede 6 milyon euroluk teklifini tekrarlayacak. Mali sıkıntıları nedeniyle bazı oyuncularını satarak yenilere yer açmak isteyen Porto, Aboubakar’ı ise en az bir sezon daha kadrosunda tutmak istiyor.
17

Yönetimle görüşen Şenol Güneş’in ise Aboubakar sorununun en kısa sürede çözülmesini istediği belirlendi. Güneş’in, "Ne olursa olsun Aboubakar’ı kadroda tutmaya çalışın. Cenk’le çok iyi bir ikili oldular. Aboubakar asıl seneye daha faydalı olacak" dediği aktarıldı. Bu arada Başkan Fikret Orman, Aboubukar için Porto ve Lorient’le yapılacak görüşmeleri bizzat yürütecek.
Aboubakar’ın bonservisinin yalnızca yüzde 40’lık bölümü Porto’ya ait. Geriye kalan hakları, eski kulübü Lorient’in elinde bulunuyor.
Skorer
18 Beşiktaş Titi’yi renklerine bağlıyor

2016-2017 sezonun şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ta stoper transferi için yönetim çalışmalarına hız verdi.Gündeme gelen ve anlaşma sağlanılan isim Kasımpaşa’dan Titi...
Beşiktaş’ta transfer için hareketli saatler yaşanıyor. Stoper transferinde Marcelo’nun gitme ihtimalini olmasının nedeniyle çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Siyah Beyazlı yönetim gündemine Kasımpaşa’da başarılı bir sezon geçiren Titi’yi aldı.
Alınan bilgilere göre Brezilyalı savunmacı için bonservis bedeli ödemeyecek. Oyuncuya Beşiktaş Kulübü 1 milyon 250 bin Euro net ücret konusunda anlaştı ancak tek pürüz olarak arada imza parası kaldı.
19

Siyah Beyazlılar 250 bin Euro önerdi, oyuncu ise 750 bin Euro istedi. Bu pürüz ortadan aklakrsa yeni sezon Titi Beşiktaş forması giyecek.
Bir diğer savunmacı ve bu sezon Beşiktaş’a kiralık olarak geri dönen ancak istediğ kadar forma şansı bulamayan Ersan Adem Gülüm için Beşiktaş’ın kapıları açık. Şenol Güneş ile bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli savunma oyuncusuna "İstersen kal ama oynamazsan sorun istemem." denildiği öğrenildi.
Çin’e geri dönemk istemeyen Ersan’ın ne karar vereceği merakla bekleniyor.
Fanatik
Bir diğer savunmacı ve bu sezon Beşiktaş’a kiralık olarak geri dönen ancak istediğ kadar forma şansı bulamayan Ersan Adem Gülüm için Beşiktaş’ın kapıları açık. Şenol Güneş ile bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli savunma oyuncusuna "İstersen kal ama oynamazsan sorun istemem." denildiği öğrenildi.
Çin’e geri dönemk istemeyen Ersan’ın ne karar vereceği merakla bekleniyor.
Fanatik