Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (1 Ekim 2017)
FutbolArena - Beşiktaş camiasından son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor. Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (1 Kasım Çarşamba BJK haberleri) Gün içerisinde Beşiktaş’ta yaşanan gelişmeleri gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...
1 Beşiktaş iddiası Alex’i güldürdü!

Beşiktaş’ın Brezilya kuracağı altyapı projesi kapsamında Alex de Souza’yı göreve getireceği haberleri üzerine Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından bu iddiaları yalanladı.
Yeni Taliscalar bulmak adına geçtiğimiz ay Brezilya’ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, burada Flamingo, Corinthians, Santos kulüplerinin başkanlarının yanı sıra Fenerbahçeli eski futbolcu Alex’le de bir araya gelmişti.
Bu görüşmenin ardından Alex’in Beşiktaş’ta göreve başlayacağı iddia edildi. Para Dergisi, Alex de Souza’nın Beşiktaş altyapı sorumluluğu konusunda Fikret Orman’la anlaştığını, Brezilyalı yıldızın 2018’de resmi göreve başlayacağını aktardı.
Brezilyalı yıldız bu haberler üzerine sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaptı. Alex, "Türk medyası çok komik" yazarak çıkan haberleri yalanladı.
Fotomaç
2 Caner neden kadro dışı kaldı? Fikret Orman açıkladı

Beşiktaş’ta uzun süreli kadro dışı kaldığı iddia edilen Caner Erkin için kulüp başkanı Fikret Orman’dan açıklama geldi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Monaco maçın kadrosuna alınmayan Caner için, "Caner Erkin’in kadro dışı olması gibi bir durum söz konusu değil. Caner çok karakterli bir çocuk. Hocamız bu maçta Caner’i kullanmamak istemiş olabilir. Kadro dışı bırakma gibi bir durumumuz asla yok." açıklamasını yaptı.
Fotomaç
3 İşte Caner Erkin gerçeği!

Beşiktaş’ta, dün düzenlenen basın toplantısında Şenol Güneş’in, Caner Erkin’i kadroya almadığını açıklamasından sonra, milli futbolcu idmana çıkmamış, eşyalarını toplayıp gittiği iddia edilmişti. Ancak Caner’in dünkü idmanda yer almama sebebi belli oldu.
Beşiktaş’ta Caner Erkin’in Monaco maçı kadrosuna alınmaması deprem etkisi yaratırken olayın perde arkasına ulaşıldı. Şenol Güneş’in önceki gün Caner’e, "Seni Monaco maçında oynatmayacağım" dediği, tecrübeli oyuncunun bunun üzerine bir gün özel izin isteyerek, dünkü idmana çıkmadığı bildirildi.
Güneş’in önceki gün Caner’e "Seni Monaco maçımda kadroda düşünmüyorum" demesi üzerine Caner’in "Hocam o zaman bende yarınki çalışmaya gelmeyeyim" yanıtı verdiği bunun üzerine Güneş’in "İyi olur kafanı dinlersin" dediği iddia edildi. Bu diyalog üzerine Caner Erkin antrenmanda yer almadı.
Spor Arena
4 Gomis’ten sürpriz ziyaret!

Galatasaray’ın Fransız golcüsüs Bafetimbi Gomis, bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco’da forma giyen eski takım arkadaşı Rachid Ghezzal bir araya geldi ve başarılar diledi.
Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında bu akşam Fransız ekibi Monaco ile mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Monaco’da oynayan Lyon’dan eski takım arkadaşı Rachid Ghezzal’ı kaldıkları hotelde ziyaret etti.
Gomis, sosyal medya hesabından Ghezzal ile çekildikleri fotoğrafı paylaşarak, "Eski takım arkadaşım Rachid Ghezzal’a bu akşam Beşiktaş karşısında iyi şanslar dilerim. Onunla buluşmak bir zevkti" dedi.
Fanatik
5 Simao Sabrosa’dan Beşiktaş - Monaco maçı yorumu

Beşiktaş’ta daha önce 1.5 yıl forma giyen Portekizli oyuncu Simao Sabrosa, Goal Fransa’ya Beşiktaş - Monaco maçı hakkındaki düşüncelerini paylaştı.
Beşiktaş’ın eski oyuncularından Simao Barbosa, Monaco’yla oynanacak maç öncesi Fransız medyasına siyah-beyazlı takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
6

Goal Fransa’ya konuşan Portekizli oyuncunun sözleri, "Simao Monaco’yu İstanbul’da neyin beklediğini anlattı" denilerek paylaşıldı. Simao ise şunları söyledi: "Çok zor bir maç olacak. Beşiktaş taraftarının tutkusu rakip için maçı çok zorlaştırır. Ayrıca kolay bir takım da değil. Quaresma, Talisca, Adriano, Negredo gibi iyi oyunculara sahipler. Türk oyuncuları da çok iyi. Sırtlarını taraftarlarına dayayıp, son topa kadar savaşacaklardır. Harika bir maç olacak gibi duruyor."
Portekizli oyuncu Monaco’yu da şu sözlerle değerlendirdi: "Monaco zor bir zamandan geçiyor. İyi oyunculara sahipler, ama aynı zamanda önemli oyuncularını da kaybettiler. Şu an için bir geçiş dönemindeler. Bu maçı ise mutlaka kazanmak zorundular."
Fanatik
Portekizli oyuncu Monaco’yu da şu sözlerle değerlendirdi: "Monaco zor bir zamandan geçiyor. İyi oyunculara sahipler, ama aynı zamanda önemli oyuncularını da kaybettiler. Şu an için bir geçiş dönemindeler. Bu maçı ise mutlaka kazanmak zorundular."
Fanatik
7 Beşiktaş’tan sürpriz transfer hamlesi!

Beşiktaş, Manchester United’ın yıldız futbolcusu Marouane Fellaini ile görüşmelere başladı. Belçikalı futbolcunun menajerini İstanbul’a davet eden yönetim, Fellaini’ye ara transfer döneminde önümüzdeki sezon için imza attırmayı planlıyor.
Kadrosu yıldız futbolcularla bezeli Beşiktaş’ta yönetim, bir marka futbolcuya daha imza attırmak için düğmeye bastı.
Siyah-beyazlı yönetim Manchester United’ın yıldızı Marouane Fellaini ile görüşmelere başladı. Belçikalı orta saha oyuncusu ile ilk teması Monaco-Beşiktaş maçı öncesinde kuran yönetim, Fellaini’nin menajerini İstanbul’a davet etti.
8

Tecrübeli oyuncunun menajeri ile masaya oturan Beşiktaş yönetimi, Vida transferinde olduğu gibi Fellaini’ye de devre arasında önümüzdeki sezon için imza attırmayı planlıyor. 29 yaşındaki oyuncunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Yaz transfer döneminde İngiliz The Sun gazetesi, "Fellabahçe" başlığıyla Fellaini’nin Fenerbahçe ile görüştüğünü ileri sürmüştü.
Skorer
9 Kara Kartal’a sürpriz forvet!

Negrego’dan beklediği katkıyı alamayan Beşiktaş için Slovenya’dan sürpriz bir forvet iddiası geldi.
Slovenya basını, Beşiktaş’ın Hollanda Ligi takımlarından Vitesse forması giyen Sloven forvet Tim Matavz ile ilgilendiğini öne sürdü.
10

Kariyerinin en verimli dönemlerini PSV’de geçiren 28 yaşındaki futbolcu, ardından transfer olduğu Augsburg, Genoz ve Nürnberg takımlarında beklenen performansı verememiş ve Hollanda’ya geri dönmüştü. Matavz, bu sezon Vitesse formasıyla çıktığı 10 maçta 6 gol atarak eski günlerine döneceğinin sinyallerini verdi.
Bonservisi 2 milyon civarında olan Matavz, 1.88 boyu ile hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor. 28 yaşındaki forvet, Slovenya Milli Takım formasıyla 10 gol kaydetme başarısı gösterdi.
Fotomaç
Bonservisi 2 milyon civarında olan Matavz, 1.88 boyu ile hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor. 28 yaşındaki forvet, Slovenya Milli Takım formasıyla 10 gol kaydetme başarısı gösterdi.
Fotomaç
11 Göztepe-Beşiktaş biletleri 5 dakikada tükendi

Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek Göztepe, satışa çıkan biletlerin 5 dakikada tükendiğini duyurdu.
Göztepe’nin, Süper Lig’de pazar günü saat 19.30’da Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçın biletleri, satışa çıkar çıkmaz tükendi.
Biletlerin bugün saat 11.00’de satışa çıkmasını bekleyen binlerce taraftarlar, satış başlar başlamaz 5 dakika geçmeden tüm koltukları doldurdu.
9 bin kapasiteli Bornova Stadı’nda oynanacak, Beşiktaş maçı biletleri Vip 200, numaralı 100, kuzey kale arkası 15, misafir tribün de 20 TL’den satışa sunulmuştu. Statta konuk Beşiktaş taraftarına ise 495 kişilik kontenjan ayrıldı.
İHA
Göztepe’nin, Süper Lig’de pazar günü saat 19.30’da Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçın biletleri, satışa çıkar çıkmaz tükendi.
Biletlerin bugün saat 11.00’de satışa çıkmasını bekleyen binlerce taraftarlar, satış başlar başlamaz 5 dakika geçmeden tüm koltukları doldurdu.
9 bin kapasiteli Bornova Stadı’nda oynanacak, Beşiktaş maçı biletleri Vip 200, numaralı 100, kuzey kale arkası 15, misafir tribün de 20 TL’den satışa sunulmuştu. Statta konuk Beşiktaş taraftarına ise 495 kişilik kontenjan ayrıldı.
İHA
12 Beşiktaş 3-2 Monaco

UEFA Gençlik Ligi’nde Beşiktaş, Monaco’yu sahasında 3-2 yendi.
Beşiktaş Genç Takımı, UEFA Gençlik Ligi’nde Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda Monaco’yu ağırladı.
Karşılaşmaya siyah beyazlılar Ersin, Metin, Süleyman, Şiyar, Alpay, Erdem, Oğuzhan, Yusufcan, Mustafa, Mertcan ve Gani ile başladı.
13

Maça tempolu başlayan Kartal, ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda kalesinde bir gol gören temsilcimiz, kalan sürede skoru korumasını bildi ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri; Mertcan Açıkgöz, Oğuzhan Akgün ve Mustafa Apardı (Pen.) kaydetti.
Fanatik
14 50 milyon Euro’ya uçuş

Bu akşam sahasında Monaco’yu konuk edecek olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde kasasını doldurdu, doldurmaya devam ediyor...
Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen başarılı sonuçlarla taraftarını mest eden Beşiktaş aynı zamanda da ekonomik anlamda büyük bir kazancın sahibi oldu.
15

Şampiyonlar Ligi’nde yer alan tek Türk takımı olması sebebiyle 12.7 milyon Euro’luk (55 milyon TL) ayak bastı parasının sahibi olan Beşiktaş, 3’te 3 yapması sebebiyle 4.5 milyon Euro’luk (20 milyon TL) geliri kasasına koymuştu.
Kartal, Devler Ligi’nin havuz gelirlerinden 22 milyon Euro (95 milyon TL) pay alırken, bu akşam sahasında Monaco’yu devirip Vodafone Park’tan 3 puanla ayrılırsa 6 milyon Euroluk (26 milyon TL) son 16 primini almaya da hak kazanacak.
16

Beşiktaş bu rakamın yanı sıra 1.5 milyon Euro da (6.6 milyon TL) performans geliri elde etmiş olacak. Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Kara Kartal’ın bitime 2 maç kala kazanmayı garantilediği para, 47 milyon TL’yi (206 milyon TL) bulacak.
Monaco’yu yenmesi durumunda önünde 3 maç kalacak olan Beşiktaş, 21 Kasım’da Porto’yu Vodafone Park’ta ağırlayacak, son maçında ise 6 Aralık’ta RB Leipzig deplasmanına çıkacak.
Siyah beyazlı ekibin kalan bu 2 maçtan da galibiyet çıkarması halinde ise elde edeceği para, 50 milyon Euro’yu (221 milyon TL) bulacak.
Monaco’yu yenmesi durumunda önünde 3 maç kalacak olan Beşiktaş, 21 Kasım’da Porto’yu Vodafone Park’ta ağırlayacak, son maçında ise 6 Aralık’ta RB Leipzig deplasmanına çıkacak.
Siyah beyazlı ekibin kalan bu 2 maçtan da galibiyet çıkarması halinde ise elde edeceği para, 50 milyon Euro’yu (221 milyon TL) bulacak.
17

İşte bu sezon Beşiktaş’ın Devler Ligi geliri:
Ayak bastı 12.7 milyon Euro (55 milyon TL)
Performans (3 maç) 4.5 milyon Euro (20 milyon TL)
Havuz geliri 22 milyon Euro (95 milyon TL)
Son 16 primi 6 milyon Euro (26 milyon TL)
TOPLAM: 45.2 milyon Euro
Fotomaç