Gazetelerdeki Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (23 Temmuz 2017)

FutbolArena - Siyah beyazlı ekipten son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor. Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (23 Temmuz Pazar BJK haberleri)  Gün içerisinde Beşiktaş’ta yaşanan gelişmeleri gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1

’’Kendisine bağlı!’’
Fiorentina Teknik Direktörü Stefano Pioli, Beşiktaş’ın gündemindeki Khouma Babacar’ın takımda kalmasını ima ederek şöyle konuştu: Babacar çok iyi çalışıyor. Onun yaklaşımını, çalışma azmini ve isteğini beğeniyorum. Geleceği kendisine bağlı, kendi kararını verecek. Siyah-beyazlılar, Senegalli golcüyü kiralamak amacında.

Fotomaç
2 Stoperde yeni atak
Stoperde yeni atak

Savunma için Mangala’ya yeni bir teklif yapmaya hazırlanan yönetimin İnter’in Brezilyalı stoperi Miranda ile de temasa geçtiği ileri sürüldü.

Stoper konusunda temaslar devam ediyor. Pepe’ye kaliteli bir eküri arayan yönetimin, önceliği olan Eliaquim Mangala konusunda Manchester City ve oyuncuya yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Fransız oyuncu için birçok takımın devrede olması nedeniyle alternatifleri de hazırda tutan Beşiktaş için son iddia ise İtalya’dan geldi.
3
MİRANDA İDDİASI

Yönetimin, İnter ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan Miranda için devreye girdiği ifade edildi. 32 yaşındaki Brezilyalı stoperin, Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı ve bonservisini alacaklarına karşılık bedelsiz almak için uğraştığı belirtildi.

MİNA SÜRPRİZDE

River Plate’in Ekvadorlu stoperi Arturo Mina da alternatif listedeki yerini koruyor. La Nacion, River’ın 26 yaşındaki savunmacı için C. Porteno’nun teklifini kabul etmediğini yazdı. Mina için Beşiktaş’ın Rus kulüpleri ile çekiştiği bildirildi.

Fotomaç
4 Bony’nin aklı Beşiktaş’ta!
Bony’nin aklı Beşiktaş’ta!

Fildişi Sahilli ünlü golcü, Manchester City yönetimi ile görüşerek kiralık olarak Siyah-Beyazlı takıma gönderilmesini istedi.

Demba Ba, Mario Gomez ve Aboubakar gibi forvetlerin Kartal’da adeta yeniden doğmaları ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş’a gelmenin hesaplarını yapan Wilfried Bony’nin diğer teklifleri geri çevirdiği belirlendi. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyu bedelsiz veya 1-2 milyon euroya kiralayabileceği ifade edildi.
5


Beşiktaş formasını geçen sezon kiralık olarak giyen Vincent Aboubakar’ın Porto’ya, Demba Ba’nın ise Çin’e dönmesi nedeniyle golcü transferi için kolları sıvayan ve şimdiye kadar birçok oyuncuya teklif götüren siyah-beyazlıların, Wilfried Bony’yi kadrosuna katmaya yakın olduğu belirlendi.

Kartal’ın, Manchester City’de top koşturan 28 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüyü transfer listesinin üst sıralarında tuttuğu öğrenildi. İngiliz kulübünün, Bony’yi kiralık göndermeye sıcak baktığı, yıldız futbolcunun da Beşiktaş’a gelmenin hesaplarını yaptığı ifade edildi.
6


Golcü transferini çok fazla para harcamadan yapmanın yollarını arayan siyah-beyazlıların, Fenerbahçe’nin de gündemine gelen Bony’yi bedelsiz veya 1-2 milyon euro gibi cazip bir bedel karşılığında kiralamaya çalıştığı aktarıldı.

Fildişi Sahilli futbolcunun, Manchester City yöneticileriyle de görüşerek, Beşiktaş’a gitmek istediğini söylediği vurgulandı.

Demba Ba, Mario Gomez ve Aboubakar’ın yeniden yıldızlaştığı Beşiktaş’a, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için gelmek isteyen Bony’nin son günlerde siyah-beyazlı takımın Vodafone Park’ta yaptığı maçları ve taraftarların coşkusunu izlemeye başladığı ortaya çıktı. Menajerine Türkiye’de sadece Beşiktaş’a gidebileceğini bildiren Wilfried Bony için bazı Premier League takımlarının da devrede olduğu belirtildi.
7

Gözler Güneş’te

Aboubakar’ı yüksek bonservis bedeli, Babacar’ı kiralık verilmemesi, Gignac’ı da pahalı olması yüzünden kadrosuna katamayan Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş’in onay vermesi halinde Wilfried Bony transferini bitirmek için Manchester City ile pazarlık masasına oturacak.
8

34 maçta 8 gol

Manchester City, Wilfried Bony’yi 2 sezon önce tam 28 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Swansea City’den transfer etmişti. 2015-16 sezonunda mavi-beyazlı formayla 34 maçta 8 gol atan Fildişi Sahilli forvet geçen sezon kiralık olarak Stoke City forması giydi ve 11 maçta 2 gol kaydetti.

Milliyet
9 Beşiktaş, Orkan Çınar ile anlaştı
Beşiktaş, Orkan Çınar ile anlaştı

Beşiktaş, Gaziantepspor’da forma giyen genç oyuncu Orkan Çınar ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor ile 21 maça çıkan 21 yaşındaki Orkan Çınar 3 gol 2 asistlik katkı sağladı. Yarın İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan Orkan, salı günü Beşiktaş’ın İspanya kampına katılacak.

Fanatik
10 Jeremain Lens suskunluğunu bozdu!
Jeremain Lens suskunluğunu bozdu!

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Jeremain Lens, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gelecek yıl Championship’te mücadele edecek Sunderland’de forma giyen Jeremain Lens, takımda kaldığı sürece elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
11

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transferi için yarıştığı 30 futbolcu, 3-2 biten Bradford maçının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

’’Kendimi hazır hissediyorum. Umarım performansım böyle devam eder. Hazırlık döneminde en önemli şey, çok çalışmanız ve fizik olarak tam olarak hazır hale geldiğinizden emin olmanızdır.

Sunderland’in futbolcusuyum ve bu yüzden bu kulüp için elimden geleni yapacağım. Umuyorum gollerime devam ederim. Bazen çok güzel goller atarsınız, bazen de normal goller. Bu kez güzel bir gol attığım için şanslıyım.

Fanatik
12 SON DAKİKA! Beşiktaş Negredo ile anlaşmaya vardı
SON DAKİKA! Beşiktaş Negredo ile anlaşmaya vardı

Uzun süredir forvet arayışını sürdüren Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlı ekip İspanyol golcü ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman ve transfer As başkanı Umut Güner ünlü oyuncu Negredo’nun işini bitirdi. Teknik direktör Şenol Güneş bu transfere çok sevindiğini belirterek kadrosunun şekillenmeye başladığını vurguladı.
13
Alvaro Negredo kimdir?

Alvaro Negredo, 20 Ağustos 1985 tarihinde İspanya’nın Madrid kentinde dünyaya gelmiştir. tıpkı diğer iki abisi gibi futbola merak salan Alvaro, kariyerine İspanya’nın köklü kulüplerinden Rayo Vallecano’nun altyapısında başlamıştır.

2005 yılında Rayo Vallecano’dan Real Madrid’in yedek takımına bonservissiz olarak transfer olan Alvaro Negredo, 2 yıl sonra 3 Milyon Euro bonservis bedeli ile Almeria kulübüne transfer olmuştur. Ancak, Negredo’nun Almeria’daki yükselişi, Sevilla tarafından fark edilmiş ve 2009 yılında, 2 yıl sonra 15 Milyon Euro gibi bir bedelle transfer edilmesiyle sonuçlanmıştır.
14
Transfer olduğu her takımda elinden gelenin en iyisini yapmaya çabalayan Alvaro Negredo, Sevilla’daki başarısının ardından, yeni bir yapılanma içerisinde olan İngiliz Manchester City takımına 25 Milyon Euro gibi bir bedelle transfer olmuştur.

İngiliz ekibinde 1 yıl top koşturduktan sonra, ertesi yıl Valencia’ya bir yıl kiralanan Negredo, İspanyol kulübü tarafından 2015 yılında 28 Milyon Euro’ya transfer edilmiştir.
15

2016 yılında yeniden İngiltere’ye kiralanan yıldız oyuncu, Middlesbrough’ta bir yıl geçirdikten sonra yeniden kulübü Valencia’ya dönmüştür.

1,86 boyunda sol ayağına hakim olan Alvaro Negredo, santrafor mevkisinde forma giymektedir.

Hürriyet
16Beşiktaş, İspanya’ya gitti
 Beşiktaş, İspanya’ya gitti


Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya’ya gitti. Siyah-beyazlılar, İspanyol ekipleriyle 3 hazırlık maçı yapacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakla İspanya’ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kadroya İspanya’da dahil olacak.
17

İspanya’nın Marbella şehrinde kamp yapacak Beşiktaş, İspanyol ekipleriyle 3 hazırlık maçı oynayacak.

Real Valladolid ile Marbella Stadı’nda 25 Temmuz Salı günü karşılaşacak siyah-beyazlılar, 27 Temmuz Perşembe günü de aynı statta Las Palmas ile mücadele edecek. Beşiktaş, 30 Temmuz Pazar günü Mirador Stadı’nda Real Betis’le oynayacağı hazırlık maçıyla İspanya kampını tamamlayacak ve Türkiye’ye dönecek.
18
Siyah-beyazlı ekibin, İspanya’daki hazırlık maçlarının tamamı TSİ 21.00’de başlayacak.

Beşiktaş, İspanya dönüşü, Atiker Konyaspor ile 6 Ağustos Pazar günü Samsun’da oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçına kadar çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

AA
19 Beşiktaş’ın İspanya kampı başladı
Beşiktaş’ın İspanya kampı başladı

Beşiktaş, 3. etap kamp çalışmaları için İspanya’ya geldi. Yeni sezona 1 Temmuz’da İstanbul’da başlayan Beşiktaş, Çin seyahatinden sonra 3. etap çalışmaları için İspanya’nın Marbella şehrini seçti.

4.5 saat süren uçak yolculuğunun ardından Malaga’ya ulaşan Kara Kartallar, buradan 1 saatlik otobüs yolculuğu ile kamp otelinin bulunduğu Marbella’ya geçti. Futbolcuların bazıları Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden doğrudan kamp oteline gelirken izinli olan Ricardo Quaresma ve Pepe’nin de kampa katılacağı açıklandı.

Beşiktaş, İspanya kampında 3 hazırlık maçı yapacak.

DHA

Futbolarena anasayfasından devam...