Beşiktaş'ın peşinde olduğu genç oyuncu

FutbolArena - Beşiktaş yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. 

1
Fanatik’in haberine göre Siyah-Beyazlılar’ın, gündeme genç bir yeteneği aldığı ortaya çıktı.
2
Kulübün oyuncu izlemeden sorumlu ismi Gökhan Keskin’in, Hollanda Ligi ekiplerinden Nijmegen’in 17 yaşındaki yeteneği Ferdi Kadıoğlu’nun peşine düştüğü öğrenildi.
3
Bu sezon özellikle takımının Ajax’la oynadığı mücadelede attığı golle bir anda dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu için olumlu rapor hazırlayan Keskin’in, konuyu yönetime ilettiği bildirildi.
4
Alt yapıdan sorumlu yönetici Metin Albayrak’ın konuyu değerlendirdiği, transferle ilgili olarak resmi temaslara başarılı yöneticinin kararı sonrasında başlanacaği ifade edildi.
5
Hollanda Ligi’nde bu sezon 27 mücadeleye çıkıp 4 asistlik performans sergileyen genç oyuncu, son vuruşlardaki etkili görüntüsüne ek olarak topla süratli bir futbolcu olması sebebiyle de ün yaptı.
6
Bire bir pozisyonlarda rakiplerini kolay eksiltmesi sebebiyle bir anda Hollanda’nın en çok konuştuğu genç yetenekler arasına giren Kadıoğlu’yla, Beşiktaş’a ek olarak; AZ Alkmaar ve Konyaspor gibi takımlar da ilgileniyor.
7
Ligde sezonu 16. sırada tamamlayarak Play-Out turuna kalan Nijmegen, Nac Breda’yı geçemezse Hollanda İkinci Ligi’ne düşecek. Bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde genç futbolcunun kariyerine başka bir takımda devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
8
Hollanda’nın genç takımında da görev yapan Kadıoğlu, U-19 Avrupa Şampiyonası’nda da forma giydi. Bu önemli turnuvada 3 kez sahaya çıkan Kadıoğlu, Finlandiya, Ukrayna ve Yunanistan gibi takımlara karşı görev yapıp Portakallar’a 2 gollük katkı sağlamıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...