Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (5 Nisan 2018)

 FutbolArena - Siyah beyazlı ekipten son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor... Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (5 Nisan Perşembe BJK haberleri) Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri günlük gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1 Avrupa Kartalı
Avrupa Kartalı

UEFA, Şampiyonlar Ligi maçları sonrası kulüpler sıralamasını güncelledi Beşiktaş 25’inci sırada yer alırken; G.Saray 50, F.Bahçe ise 61’inci oldu
Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla Avrupa’nın en iyi 25 takımı arasına girmeyi başardı. UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk karşılaşmalarının ardından kulüp sıralamalarını güncelledi. Devler Ligi’nde bu sezon gösterdiği performansla fark yaratan Beşiktaş, listede 25. sırada yer alırken birçok Avrupa devini solladı. Kara Kartal, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’yi ezici bir üstünlükle geride bıraktı.

Fotomaç
2 Çocuklara tam destek verelim
Çocuklara tam destek verelim

Ofisini Ümraniye’ye taşıyan Başkan Fikret Orman, yönetim kurulunda görev alan tüm çalışma arkadaşlarına, "Herkes elini taşın altına koysun. Uygun olan, her fırsatta Ümraniye’ye gelsin çocuklara destek olsun" mesajı verdi. Orman, boş zamanlarda da birlikte olduğu takıma "Yanınızdayım" mesajı veriyor.

Fotomaç
3 Fabri’nin ikizleri ’uğurlu’ gelecek
Fabri’nin ikizleri ’uğurlu’ gelecek

Beşiktaş, bir yabancı oyuncusuna daha uğurlu geldi. Daha önce Fabian Ernst, Jose Sosa ve şimdi de İspanyol kaleci Fabri’nin ikizleri, bu oyuncular Be şiktaş’ta forma giyerken dünyaya geldi. İşin ilginci Ernst’in de, Sosa’nın da ikiz bebekleri olduğu sezonu Beşiktaş şampiyon olarak tamamlamıştı.

Fotomaç
4 Gönül dönerse Adriano ortaya
Gönül dönerse Adriano ortaya

Alanya maçında Oğuzhan, Tolgay ve Atiba’nın cezalı duruma düşmesi üzerine Şenol Güneş antrenmanlarda, Medel ve Necip üzerine yoğunlaştı. Bu arada Gökhan Gönül’ün tamamen iyileşmesi durumunda, Barça’da zaman zaman orta sahaya görev yapan Adriano da bu bölgeye çekilebilecek.

Fotomaç
5 Beşiktaş’ta Göztepe hazırlıkları sürüyor
Beşiktaş’ta Göztepe hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Göztepe ile cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fotomaç
6 İşte Beşiktaş’ta sezonun hayal kırılığı!
İşte Beşiktaş’ta sezonun hayal kırılığı!

Geçen sezon Fenerbahçe’nin en iyisi olan ve siyah-beyazlılara 5 yıllık imza atan Hollandalı bırakın forma rekabetine girmeyi sakat ve cezalı durumunda bile 11’de zor yer buluyor.
Jeremain Lens sezon başında Beşiktaş’ın "Fenerbahçe’ye golü" olarak değerlendiriliyordu. Geçen sezonu sarı-lacivertlilerde kiralık geçiren ve iyi de bir performans sergileyen Hollandalı oyuncudan beklenti büyüktü. Kanatlarda Quaresma ve Babel ile forma rekabetine girecekti. Hatta sezon başında teknik direktör Şenol Güneş’in yeteri kadar şans vermediği konusunda eleştiriler vardı. Zaman Güneş’i haklı çıkardı. Çünkü o Lens şans verildiğinde bile bunu kullanamadı.

Hatta Ricardo Quaresma’nın 5 maçlık cezalı döneminde dahi 11’de tercih edilen değil kulübede olan stepne futbolcu konumuna düştü. Sebebi ise istenilen düzeyde olmaması, süre aldığında beklentilerin çok uzağında kalması ve siyah-beyazlıların takım oyununun bir parçası haline gelememesi.
7
FİKRET ORMAN’IN NAZARLIĞI

Her ne kadar yönetim 5 yıllık anlaşmayı düşünerek oyuncunun süre almasını, takıma katkı yapmasını istese de Lens istatistikleriyle ve sahadaki görüntüsüyle buna cevap veremiyor. H,liyle Şenol Güneş de sezon başında da soğuk baktığı öğrencisini kazanamadığı için takım içinden alternatif kanat organizasyonlarına giriyor. Bazen Talisca kanada kayıyor bazen sol bek orijinli Caner veya Adriano önde oynuyor. Fikret Orman yönetimi transferde çok başarılı bir görüntü sergilese de Jeremain Lens, olumlu ve pozitif verilerin nazarlığı gibi duruyor ve hayal kırıklığı oluşturmaya devam ediyor.

Türkiye
8 Talisca’ya Mendes kancası
Talisca’ya Mendes kancası

Siyah-beyazlılar Benfica kulübüyle yaptığı sözleşme gereği, 31 Mayıs tarihine kadar 21 milyon euro ödemesi durumunda sambacının bonservisini alabiliyor.
Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce Yıldırım Demirören zamanında Beşiktaş’la yakın ilişkisi bulunan Jorge Mendes, Brezilyalı oyuncunun haklarını almak için harekete geçti. Mendes’in amacının Talisca’nın menajerlik haklarını alıp gelecek sezon Premier Lig’de oynamaya hazırlanan Wolverhampton’a götürmek olduğu iddia edildi.
9

İLİŞKİLERİ ÇOK GÜÇLÜ

Championship’te lider olan İngiliz ekibinde 5 oyuncunun menajerliğini yapan Mendes ayrıca takımın Portekizli Esprito Santo’nun da menajeri. Mendes’in hali hazırda Beşiktaş’ta Q7 ve Pepe’yle de menajerlik işleri devam ediyor. Talisca’nın menajeri ise F.Bahçeli Josef’in de menajerliğini yapan Brezilyalı Carlos Leite.

Fotomaç
10 Yavru Kartallar Gençler’i yıktı
Yavru Kartallar Gençler’i yıktı


Beşiktaş U17 Takımı, ligin 25. hafta erteleme karşılaşmasında Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etti. Hakkı Yeten Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısını 1-0 önde geçen siyah- beyazlılar, ikinci yarıda farklı üçe çıkardı. Yavru Kartallar’ın gollerini Oğuzhan Akgün (2) ve Almoş Kaan Kalafat attı.

Fotomaç
11 Sevilla, Adriano’yu liste başına aldı
Sevilla, Adriano’yu liste başına aldı


İspanyol kulübünün eski futbolcusunu transfer etmek için sezon sonunda Beşiktaş’a teklif yapacağı gelen bilgiler arasında

İspanyol kulübü Sevilla’nın Adriano’yu transfer etmek için sezon sonunda Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.
12
33 yaşındaki futbolcu 6 sezon Sevilla’da forma giydikten sonra Barcelona’ya transfer olmuştu. İspanyol kulübünün Escudero’nun performansından memnun olmadığı ve Adriano’yu takıma kazandırmak için bir hamle yapacağı öne sürüldü.

Sevilla’nın Brezilyalı futbolcu için 10 milyon euro’luk bir rakam sunmaya hazırlandığı iddia edildi. Adriano’ya ayrıca Çin’den de iki kulübün talip olduğu ve resmi teklif sunacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Fotomaç
13 Tosun Paşa çıldırttı!
Tosun Paşa çıldırttı!

Cenk Tosun: Brighton’a attığım iki golü asla unutmayacağım Taraftarların çıldırdığını gördüm, tüylerim diken diken oldu

Everton forması giyen milli golcü Cenk Tosun, GQ Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Sadece iyi bir futbolcu olmanın yeterli olmadığını belirten Cenk, "İngiltere’de tamamen farklı bir futbol oynanıyor, daha zor ve daha hızlı. Bugün olduğum yere gelebilmek için çok çalıştım. Beşiktaş’taki arkadaşlarımın beni özleyeceğini biliyorum ve ben de onları özleyeceğim. Ancak benim İngiltere’de yapmam gereken çok şey var" diye konuştu. Brighton’a attığı iki golü asla unutmayacağını belirten Cenk, "Taraftarların çıldırdığını gördüm ve tüylerim diken diken oldu" diye konuştu.
14

ÖNCE VATANSEVERİM

Cenk Tosun, Alman Milli Takımı yerine Türkiye’yi seçmesiyle ilgili olarak, "Vatanseverlik, ailemizin temel değerlerinden biridir. Maçtan önce milli marşımız çaldığında her zaman kendimi harekete geçiriyorum. Yani, Türkiye ve Almanya arasındaki tercih yapmak bu yüzden çok kolay oldu" açıklamasını yaptı. Cenk şöyle devam etti: Büyük umutlarla Everton’a geldim. Sam Allardyce, performansım artınca bana şans verdi. Artık adaptasyon sürecini atlattım. Umarım her hafta ve uzun yıllar, Everton için daha fazla önemli işler yapacağım.
15
CENK iÇiN NE DEDiLER?

Dominic Calvert-Le win: Gülümsemekten hoşlanıyor ve oldukça iyi kalpli.

Phil Jagie lka: Herhangi bir şakadan kaçmadı, doğrudan içine atladı. Türkiye’den büyük bir karakter olarak geldi ve bu da ona burada yardım etti.
Geldi ve takımın delikanlılarından oldu.
16
Sam Allardyce: Her zaman saygılı oldu. Oynama tutkusu daha da arttı. Her türlü bitiriciliğe sahip. Doğru zamanda doğru yerde olma gibi bir ustalığa da sahip.

Beşiktaş’ta 23 numarayı giden, Everton’a ise 14 numarayı tercih eden Cenk, "Coleman, burada 8 yıldır 23 numaralı formayı giyiyor. Ona numarayı verip vermeyeceğini sormadım bile, hiç hoş olmazdı! Thierry Henry gibi bazı büyük yıldızlar 14 numara ile oynamıştı, ben de onu tercih ettim" dedi.

Fotomaç
17 Kondisyon ve taktik çalıştılar
Kondisyon ve taktik çalıştılar

CUMARTESİ günü Göztepe’yi konuk edecek olan Beşiktaş, dün kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Basına kapalı yapılan ve 1.5 saat süren idman ısınma, istasyon çalışmaları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 yapılan çalışmalarla devam eden antrenmanda dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. İdman, taktik çalışmasının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Kartallar bugün de saat 11.00’de basına kapalı olarak çalışacak.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...