Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören için flaş ihraç kararı
FutbolArena - Beşiktaş’ta Divan Kurulu Toplantısı’nda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte yönetimde yer alan 5 kişinin ihracı yeniden gündeme geldi.
1 Beşiktaş’ta Yıldırım Demirören için flaş ihraç kararı

Beşiktaş 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte federasyonda görev yapan toplam 6 Beşiktaş kulüp üyesi ismin ihracıyla ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi, "Kararı Genel Kurul versin" dedi.
2

Kürsüye çıkan Ahmet Nur Çebi şunları söyledi:
3

"Divan Başkanımız ihracı istenen 6 kişi için, ’Yağmur yağsa bile şemsiye açmayı düşünmem’ dedi. Ben de şahsen katılıyorum. Beşiktaş için yapacak hiçbir şeyiniz yok mu? Beşiktaşlı olmanıza gerek yok, adil olun yeter. Beşiktaşlı olmaları bizi tuttukları anlamına gelmez. Adil bir karar almadıklarını düşünüyorum. 6 gün sonra Mali Genel Kurul’da gündeme getirilirse orada alınacak karar bizim için muteberdir."
4

Öte yandan Beşiktaş 2. Olağan Divan Kurulu’nda kulübün borcunun 1 milyar 912 milyon 497 bin 949 TL olduğu açıklandı.
5

6

7
