Şenol Güneş onun peşinde! Dünyaca ünlü golcü geliyor

  FutbolArena - Her transfer dönemi Türk takımlarıyla adı geçen Radamel Falcao işi bu kez ciddi... 

1
Kolombiyalı golcü sezon başında Galatasaray’ın kapısından dönmüştü...
2
Bir süredir Cenk Tosun’un sezon sonuna kadar kiralanması için İngiliz ekibi Everton ile görüşmelerde bulunan siyah-beyazlıların, Monaco’da forma giyen ve sezon başında G.Saray’ın kapısından dönen Radamel Falcao için de harekete geçtiği iddia edildi.
3

Trabzospor’un Kolombiyalı oyuncusu Hugo Rodallega’nın, "Teklif alırsa Türkiye’ye gelmeli" dediği vatandaşı Falcao’nun, Monaco’nun önlenemez düşüşünün içinde yer almak istemediği için Türkiye’den gelen öneriyi değerlendirmek istediği iddia edildi

4

Kolombiya’da yayın yapan ’Caracol Radio’su da, "Adı bir ara Real Madrid ile anıldı fakat transfer gerçekleşmedi. Türkiye’den yapılan bu teklif ona iyi gelecektir" ifadelerini kullanarak; Falcao’nun Beşiktaş’ı seçme ihtimalinin çok yüksek olduğunu iddia etti.
5
Rodallega’nın sunduğu bazı gerekçelerin ardından 32 yaşındaki golcünün Türkiye’de Beşiktaş’ta oynamanın kendisi için daha avantajlı olduğuna karar verdiği belirtildi.
6
Geçtiğimiz sezon 3 kez uyluk yaralanması yaşayan ve (22, 21, 21) toplam 64 gün sahalardan uzak kalan Radamel Falcao, 9 resmi maçta görev yapamadı. Toplam 435 resmi karşılaşmada forma giyen Kolombiyalı süper star bu karşılaşmalarda 259 gol atarken, 51 de asist yapmayı başardı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...