Beşiktaş transfer haberleri 2019 (27 Temmuz Cumartesi)

Beşiktaş transfer haberleri 27 Temmuz Cumartesi günü yeni gelişmeler yaşadı. Geçen sezon Sivasspor’da oynayan Douglas, Beşiktaş’a imza atmak için İstanbul’a geldi. Yeni sezon çalışmaları kapsamında transfer temaslarını sürdüren Beşiktaş, sürpriz isimleri yakın zamanda açıklamaya devam edecek. Beşiktaş transfer gündeminde bugün hangi futbolcular yer aldı? Son dakika Beşiktaş transfer haberleri, Beşiktaş haberleri oku gibi aramaların yanıtları burada.

1 Andre Schürrle Beşiktaş’a gelecek mi?
Andre Schürrle Beşiktaş’a gelecek mi?
Schürrle’nin ismi bir süredir Beşiktaş’la anılırken, 28 yaşındaki futbolcunun menajeri Haspel transferle ilgili konuştu. Schürrle’nin menajeri yaptığı açıklamada, "Schürrle futbol oynayabileceği, düzenli 11’de olacağı bir takıma gitmek istiyor. İtalya ve bazı ülkelerden özel talepler var. Ancak şu anda en somut teklif Rusya’dan geldi. Durum değerlendirmesi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
2 Beşiktaş’ın yeni transferi Douglas
Beşiktaş’ın yeni transferi Douglas
Geçen sezon Sivasspor’da kiralık oynayan ve başarılı performansıyla üç büyüklerin transfer gündemine gelen Douglas, yeni sezondan itibaren siyah beyazlı formayı giyecek. Beşiktaş’la yıllık 800 bin euro’dan 3 yıllık anlaşma sağlayan Douglas için Futbol Direktörü Ali Naibi TRT Spor’a yaptığı açıklamada, "Douglas ile 3 yıllık anlaşma sağladık. İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Bir sorun çıkmazsa cumartesi günü Avusturya kampına katılacak" ifadelerini kullanmıştı.
3 Bruno Martins İndi kimdir?
Bruno Martins İndi kimdir?
Beşiktaş transferdeki sessizliğini bozdu. Douglas ile anlaşan Beşiktaş, Stoke City forması giyen Bruno Martins İndi için transfer teklifi sundu. TRT Spor’un haberine göre Hollandalı stoper ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, Stoke City’e ise kiralama teklifinde bulundu. Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı’nın sol stoper talebine uyan Indi konusunda yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
4 Gary Medel, West Ham’a transfer olacak mı?
Gary Medel, West Ham’a transfer olacak mı?
Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan Gary Medel’in West Ham United’ın gündeminde yer aldığı iddia edildi. MAD EPL’de yer alan habere göre İngiliz kulübü, ocak ayında da kadrosuna katmak istediği futbolcu için bir kez daha girişimde bulunacak. Sassuolo’ya satılan Pedro Obiang’ın yerine orta sahaya Gary Medel’i almak istediği kaydedildi. Obiang’ın Sassuolo’ya 8 milyon euroya satıldığı ve bu parayla Medel’in transfer edilebileceği vurgulandı.
5 Riza Durmisi, Beşiktaş’a transfer olacak mı?
Riza Durmisi, Beşiktaş’a transfer olacak mı?
II Tempo’da yer alan habere göre Beşiktaş’ın hedefinde yer alan Riza Durmisi’nin transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlıların geçtiğimiz hafta 6 milyon euroluk teklif yaptığı ancak kabul edilmediği ve yeniden harekete geçeceği iddia edildi. Marsilya’nın da oyuncuyla ilgilendiği ancak yüksek bonservis bedeli ödemek istemediği öne sürüldü.
6 Karius’tan transfer açıklaması
Karius’tan transfer açıklaması
"Ben buraya geldiğimde 2 sezonluk imza attım. Başından beri niyetim çok açıktı. Geçen sezon bazen mutsuz olduğum zamanlar geçirdim ama genel olarak mutluydum. Buradaki hedefim ligde şampiyonluk yaşamak. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok. Yeni bir teknik ekiple çok iyi bir şekilde çalışıyorum ve Avrupa’da da gidebileceğimiz en üst seviyeye ulaşmak istiyoruz."

"Şenol Güneş’in benimle konuşmasını istemiştim. 10 aylık süreçte sadece 1 kez konuşmuştuk. Şenol Hoca’nın benim otivasyonumla ilgili sözleri benim üzerimde farklı bir motivasyon yaratmadı. Artık bunları düşünmek istemiyorum."
7 Cenk Tosun Beşiktaş’a transfer olacak mı?
Cenk Tosun Beşiktaş’a transfer olacak mı?
İngiliz basınından The Telegraph gazetesi, Cenk Tosun için sürpriz bir iddia ortaya attı. Wilfried Zaha transferini isteyen Everton, Crystal Palace’a 60 milyon sterlin ve Cenk Tosun takasını teklif etti. Geçen sezon 4 gol ve 3 asist kaydeden Cenk Tosun, Everton’ın yeni sezonda düşünmediği isimler arasına girdi. (Fanatik)
8 Burak Yılmaz Beşiktaş’ta kalacak mı?
Burak Yılmaz Beşiktaş’ta kalacak mı?
Lecce’den gelen transfer teklifiyle ayrılığı gündeme gelen Burak Yılmaz için teknik direktör Abdullah Avcı’dan flaş bir hamle geldi. Beşiktaş’ta yeni sezonda kaptan Burak Yılmaz oldu. Yönetimin kararı ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın onayıyla Burak Yılmaz dün resmi olarak Beşiktaş’ın birinci kaptanı oldu. (Fanatik)

Öte yandan iddiaya göre Lecce prensip anlaşmasına vardıkları Burak için Beşiktaş’a 8 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. Beşiktaş sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli golcü oyuncu için gelen bu teklifi masaya yatırdı. Kısa bir süre içinde Lecce’ye yanıt verilmesi bekleniyor. (Akşam)
9 Abdullah Avcı’dan Douglas ve transfer açıklamaları
Abdullah Avcı’dan Douglas ve transfer açıklamaları
"Douglas’ın aramıza katılmasına elbette sevindim. Kariyerinde Barcelona görmüş bir oyuncu ve henüz 28 yaşında. Bize büyük katkı sağlayacak. Adriano’yu da geri dönmesi için çok bekledim ama dönmedi. Daha önceden omurgası olan bir kadromuz var. Eğer bu kalitenin üstüne oyun ve fizik anlamında daha iyi bir ilerleme koyarsak, sezon sonundaki hedeflerimize emin adımlarla gideriz." (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...