Son Dakika Beşiktaş Haberleri (31 Ocak 2020)

FutbolArena - Beşiktaş haberleriyle ilgili öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. 

1 SERGEN YALÇIN’DAN TRANSFER KARARI
SERGEN YALÇIN’DAN TRANSFER KARARI
Beşiktaş’ta dün siyah beyazlı taraftarın önünde resmen imza atan Sergen Yalçın, yönetimle kadro planlaması için görüşme gerçekleştirdi.

Genç hoca bu doğrultuda en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Hollandalı futbolcu Jeremain Lens de dahil olmak üzere kimse ile yolları ayırmak istemediğini iletti.

Beşiktaş Yönetimi de teknik direktörlerinin isteği üzerine oyuncularına gelen teklifleri reddetme kararı aldı. Siyah beyazlılar, bu doğrultuda Hollanda Ligi takımlarından Twente’nin Güven Yalçın için yaptığı transfer teklifi reddedildi.
(Hürriyet)
2 ABOUBAKAR’IN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU
ABOUBAKAR’IN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU
Beşiktaş’ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, Nimes yolcusu..

Fransız kulübü Nimes, Porto ile irtibata geçti ve Kamerunlu oyuncu Aboubakar’ı resmen istedi. Daha önce Fransa’da forma giyen golcü futbolcu için son kararı Portekiz ekibinin hocası Sergio Conceiçao verecek. 45 yasındaki teknik adamın Abou’yu göndermeye sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında... Transfer bugün netleşecek.

(Akşam)

3 BEŞİKTAŞ’TA LUCESCU SESLERİ
BEŞİKTAŞ’TA LUCESCU SESLERİ
Geçtiğimiz günlerde Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktörlüğe efsane oyuncusu Sergen Yalçın’ı getirdi. Bununla da kalmayan siyah beyazlı ekip genç teknik adam Sergen’den sonra Lucescu ile de görüşmelere başladı.

SABAH
4 BEŞİKTAŞ’TA HASİC MÜJDESİ
BEŞİKTAŞ’TA HASİC MÜJDESİ
Siyah-beyazlılar, eski yönetim kurulu tarafından sezon başında 2 milyon euro imza parası karşılığında anlaşma sağlanan 18 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcuya maddi konulardaki anlaşmazlık nedeniyle lisans çıkaramamıştı.

Taraflar arasında yapılan uzun görüşmeler sonunda Hasic ve menajerinin geri adım attığı belirtildi. Genç futbolcunun çoğunluğu gelecek sezon sonunda ödenmek koşuluyla 1 milyon 200 bin euro imza parasını kabul ettiği ve tarafların anlaştığı ifade edildi. Ajdin Hasic’in bugün resmi sözleşmeye imza atacağı ve ardından da 28 kişilik yeni sezon kadrosuna dahil edileceği kaydedildi.

Beşiktaş’ın ortaya koyacağı performansa göre Bosnalı futbolcuyu önümüzdeki sezon düzenli oynaması için başka bir kulübe kiralamayı düşündüğü de öğrenildi. (Skorer)
5 BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ
Coronavirüs’ün başladığı şehir olan Wuhan takımında oynayan, Fildişili Jean Evrard Kouassi’nin menajeri kulüp yönetimine giriş çıkışların yasak şehre dönmek istemediği mesajını iletmişti. Menajeri de Beşiktaş’a , "siyah-beyazlı formayı giymek istiyor" şeklinde bir mesaj göndermişti.

Abdullah Avcı’nın ayrılış, Sergen Yalçın’ın takıma katılması sürecinde bu teklif gözlerden kaçmıştı. Üzerinde durulmamıştı. Ancak Çin’de liglerin tatil edilmesiyle Beşiktaş, Fildişili kanat oyuncusunun transferi için son gün hamlesini yaptı.

Çin’in Wuhan takımınından, Kouassi’nin belgeleri istendi. Oyuncunun menajerine de ’’eğer siyah-beyazlı formayı giymek, bu süreci takımsız geçirmek istemiyorsa, acilen İstanbul’a gelsin’’ çağrısı yapıldı. Kouassi’nin bu teklife ne cevap vereceği, sürpriz bir transfer olabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Fotospor
6 BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ
Kartal’da Tyler Boyd’un Çaykur Rize ile görüştüğü öğrenildi. Yönetimin transfer yapmak için Oğuzhan’dan sonra Tyler Boyd’u da göndermeyi planladığı ortaya çıktı. ABD’li oyuncu için bugün yeni gelişmeler bekleniyor. (Takvim)

7 SERGEN YALÇIN’IN MAAŞI BELLİ OLDU
SERGEN YALÇIN’IN MAAŞI BELLİ OLDU
Beşiktaş ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’tan alacağı ücret belli oldu.

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı’nın aldığı ücretin yarısına yani 6 milyon TL’ye çalışacak.

47 yaşındaki teknik adam, 1,5 senelik süre zarfında toplam 9 milyon TL alacak. (Türkiye)
8 BEŞİKTAŞ’TAN SON DAKİKA TRANSFER HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN SON DAKİKA TRANSFER HAMLESİ
Beşiktaş, Kevin-Prince Boateng’i kiraladı. (Di Marzio)
9 BEŞİKTAŞ’IN KADROSU BELLİ OLDU
BEŞİKTAŞ’IN KADROSU BELLİ OLDU
Beşiktaş, Süper Lig’in 20. haftasında yarın (1 Şubat) saat 17.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Kadroda sakatlığı henüz geçmeyen Lens ve Dorukhan kadroda yer almazken,iyileşen Ljajic ve Rebocho Rize’ye gitti.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Ç. Rizespor maçı kadrosuna 21 futbolcuyu dahil etti:

Kaleciler: Karius, Utku

Defans: Roco, Victor Ruiz, Douglas, Vida, Caner, Rebocho, Gökhan

Orta Saha: Elneny, Atiba, Mertcan, Kartal, Ljajic, N’Koudou, Diaby, Boyd, Kaan

Forvet: Burak, Güven, Umut
10 BEŞİKTAŞ’TA SON DAKİKA GELİŞMESİ
BEŞİKTAŞ’TA SON DAKİKA GELİŞMESİ
Beşiktaş anlaşmaya vardığı Hasic’in lisansını çıkarttı
11 BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ
Beşiktaş, Orkan Çınar’ın sözleşmesini feshetti.

Futbolarena anasayfasından devam...