Dilara Gönder'den Beşiktaş için olay yaratan paylaşım

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi TFF’nin aldığı kararın ardından Divan Kurulu toplantısı sonrasında resmi internet sitesinden Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı aldı. 

1
Siyah-beyazlıların açıklamasını Dilara Gönder kendisine ait sosyal medya hesabından yayınladı.

2
Ünlü sunucu ve aynı zamanda oyuncu olan Dilara Gönder, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

3
""Beşiktaş" kaçtı diyenlere çok içimden geldi de. Bir susun, gözünüzü seveyim. Mahalle maçı kafasından da bir çıkın.

4
Şurada tepki konuyor ne kaçması? Üyeleriyle, taraftarıyla karar verilmiş. Size de ne düşer? Aferin.""

5
TRT Spor’un Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Beşiktaş yönetimi, divan üyelerinin konuyu UEFA’ya taşıma fikrine karşı çıktı.

6
Divan Kurulu üyeleri, "hem maçta yaşananları hem de TFF’yi, UEFA’ya şikayet edilmesi yönünde" öneride bulundu.

7
Beşiktaş yönetimi, bu akşamki toplantıda, Türkiye’ye zarar verecek hiçbir girişimde bulunmama kararı alarak, bu öneriyi reddetti.

Futbolarena anasayfasından devam...