İtalyan gazetecinin Beşiktaş - Monaco maçı şaşkınlığı! "İnanılmaz"
FutbolArena - Ünlü İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri, Beşiktaş - Monaco maçında Vodafone Park’ın atmosferine hayran kaldı.
1

Ünlü İtalyan muhabiri Tancredi Palmeri, Monaco maçını izlemek için Vodafone Park’a gelirken, atmosferden oldukça etkilendi.
2

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile Monaco arasında oynanan zorlu Şampiyonlar Ligi maçının başlamasıyla birlikte Vodafone Park’ta tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar inanılmaz bir tezahüratla oyuna başladı.
3

Kulakları sağır edecek derecedeki yüksek tezahürattan ünlü İtalyan muhabir Tancredi Palmeri de fazlasıyla etkilendi ve kendisine ait sosyal medya hesabından yaşadığı duyguyu başladı.
4

Tancredi Palmeri, "Vodafone Park’taki gürültü inanılmaz. Üstelik sadece gürültü yok. Bu gürültü ve yüksek sesin yanında Beşiktaş da çok iyi oynuyor." ifadelerini kullandı.
5

Öte yandan Palmeri maç öncesi gezdiği İtalya’yı da öve öve bitiremedi.
6

7

8
