Beşiktaş'ın yeni transferi Premier Lig'den geliyor! Flaş gelişme

FutbolArena - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. 

1
Transferde ilk olarak genç isimleri renklerine bağlayan Beşiktaş için yurt dışından flaş bir iddia ortaya atıldı.

2
Gana basını, Siyah-Beyazlılar’ın, bonservisi Swansea City’de bulunan kanat oyuncusu Andre Ayew’le büyük ölçüde anlaşmaya vardığını yazdı.

3
29 yaşındaki yıldız oyuncunun kısa süre içinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

4 SWANSEA 22.8 MİLYON EURO ’YA ALDI
SWANSEA 22.8 MİLYON EURO ’YA ALDI
İngiliz ekibi Swansea City’nin geçen sezonun devre arasında 22.8 milyon euroya West Ham United’dan tapusunu aldığı Ganalı star, sezon sonunda takımıyla küme düşmüştü.

5
İngiliz basınına göre, küçülmeye giden Swansea pahalı yıldızlarını elden çıkarmak istiyor.

6
En pahalı futbolcusu Andre Ayew için gelen teklifleri değerlendirmek isteyen İngilizler’in, bu nedenle Beşiktaş’ın 1 yıllık kiralama teklifini kabul ettiği öne sürüldü.

7 BABEL VE Q7’YE ALTERNATİF
BABEL VE Q7’YE ALTERNATİF
Kartal’ın, Babel ve Quaresma’ya alternatif olarak düşündüğü 29 yaşındaki oyuncu hem sağ hem de sol kanatta görev yapabiliyor.

8
Siyah-Beyazlı yönetimin, 1 yıllığına kiralanacak olan Ayew’den istediği katkıyı alırsa, gelecek sezon satın alma opsiyonunu da kullanmayı planladığı ifade edildi.

9
Aynı zamanda Gana Milli Takımı’nda da oynayan Ayew, Premier Lig’de geçen sezon 30 maça çıkıp 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. (Star)

Futbolarena anasayfasından devam...