Beşiktaş'ın transferinde son durum! Gurbetçi yıldız geliyor

FutbolArena - Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın gündeminde yer alan oyuncularla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. 

1
İşte Kartal’ın gündemindeki oyunculardan gelen son haberler...

2 Porto, Abou’yu bırakmıyor!
Porto, Abou’yu bırakmıyor!
Siyah-Beyazlılar, 2 sezon önce kulüpte kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar için Portekiz ekibi Porto’yla tekrar temas kurmuştu. Kamerunlu oyuncuyu tekrar kiralamak için harekete geçen Kara Kartal, istediği geri dönüşü alamadı.

3
Aboubakar’la menajeri aracılığıyla sözlü anlaşma sağlayan yönetimin, Porto’yu kiralama konusuna ikna edemediği bildirildi. Mavi-Beyazlılar’ın Aboubakar’ı bonservisiyle göndermeye sıcak baktığı belirtildi.

4 Lyon, Rafael için yüksekten uçtu
Lyon, Rafael için yüksekten uçtu
Kara Kartal, sağ bek transferi konusunda rotayı Fransa’ya kırmıştı.

5
Fransa Lig 1 ekibi Lyon’un Brezilyalı oyuncusu Rafael da Silva için girişimlerde bulunan Beşiktaş Yönetimi, 27 yaşındaki futbolcu için kulübüne 3 milyon Euro’luk satın alma teklifinde bulundu.

6
Ancak Lyon’un bu teklifi geri çevirdiği ve Siyah- Beyazlılar’ın teklifinin 2 katını yani 6 milyon Euro istediği ifade edildi.

7 Güven Yalçın’la anlaşma yakın!
Güven Yalçın’la anlaşma yakın!
Yeni sezon öncesinde kadrosunu gençleştirmek için düğmeye basan Kara Kartal’ın, Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’in U19 takımında forma giyen Güven Yalçın’ı hedefleri arasına aldığı bildirildi.

8
Forvet ve forvet arkası bölgelerinde forma giyebilen 19 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan kontratının sona ermesinin ardından harekete geçen yönetimin, bu ismi Kartal yapmaya yakın olduğu kaydedildi.

9
Yönetimin, geçen sezon Almanya U19 Bundesliga Batı Ligi’nde 26 karşılaşmaya çıkıp 10 gollük performans sergileyen genç oyuncuyu kadrosuna katıp sonrasında bir Süper Lig ekibine kiralık olarak göndermeyi planladığı belirtildi. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...