Beşiktaş'ta baş döndüren trafik! Lisansı donduruldu

FutbolArena - Beşiktaş’a 2 sezon önce Ukrayna temsilcisi Dnipro’dan transfer olan Denys Boyko, Siyah-Beyazlılar’da ortaya koyduğu performansla beklenenin altında kalmıştı. 

1
Geçen sezonun ikinci yarısında İspanya ekibi Malaga’ya kiralanan Ukraynalı kaleci, orada da kalıcı olamayıp geri dönmüştü.

2
Teknik direktör Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasında yer almayan ve bundan dolayı bu sezonun ilk bölümünde 1 dakika bile forma giyemeyen 29 yaşındaki futbolcu, Belçika ekibi Club Brugge’le anlaşma sağlamıştı.

3
Deneyimli oyuncu için Brugge’le yapılan transfer görüşmelerini KAP’a bildiren Beşiktaş’a bu konuda şok haber geldi.

4
Belçika kulübüyle yaptığı transfer görüşmelerinde peşinat sorununu aşamadığı için Türkiye’ye geri dönen Denys Boyko, Beşiktaş’ın bütün planlarını bozdu.

5
Bu oyuncuyu gönderip yerine Domagoj Vida’nın lisansını çıkarmayı planlayan Kara Kartal, Boyko takımda kalınca yeni transferi Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirememesi sebebiyle Osmanlıspor’la oynanan Türkiye Kupası maçında oynatamadı.

6
Süper Lig’de Antalyaspor’la yarın oynanacak mücadeleyi göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar, Vida’yı lige yetiştirmek için zorunlu bir karar alarak Boyko’nun lisansını dondurdu. Bu isimden boşalan kontenjana Vida dahil edildi.

7
Kara Kartal, Boyko’nun menajerine bu gelişmeyi iletti ve Ukraynalı ismin kadroda düşünülmediğini iletti.

8
Tecrübeli isimden kendisine kulüp bulmasını isteyen Beşiktaş, eğer Boyko kulüpte kalma konusunda ısrarcı olur ya da yeni bir takıma gidemezse fesih kartını kullanacak.

9
Kulüpten yıllık 1 milyon Euro maaş alan Boyko’nun sözleşmesi, alacaklarına karşılık fesh edilecek. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...