Fikret Orman'dan teknik direktör ve transfer açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz, yeni teknik direktör ve transfer çalışmaları hakkında konuştu.

FutbolArena - Beşiktaş'ta sergilediği performansla alkış toplayan Burak Yılmaz'ın geleceğiyle ilgili Fikret Orman'dan açıklama geldi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, milli golcünün geleceği hakkında açıklama yaparken Beşiktaş'ta futbolu bırakması çağrısında bulundu. Fikret Orman, siyah beyazlıların transfer çalışmaları hakkında da konuştu.

Beşiktaş Haberleri: Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta futbolu bırakacak mı?


Fanatik Gazetesi'ne konuşan Fikret Orman şunları söyledi:

"Burak beni hiç yanıltmadı. Ona zaten çok inanmıştım. Buraya gelişinde de Beşiktaş duruşu gösterdi. Bütün tepkileri üstüme alıp, transfer ettik. Bu konuda gerek Trabzonspor Kulübü, gerek Burak da bize olumlu karşılık verdiler. Aslında sezon başı bu transferi yapabilirdik ama şartlar oluşmadığı için olmadı. Eğer olabilseydi, alabilseydik, transferde geç kalınmasaydı zirvede yer alabilirdik. Burak'ı geç aldık ama bırakmayız. Umarım jübilesini kaptan olarak burada yapar."

"TRANSFERDE ÇOK ADAM ALMAYACAĞIZ"

"Bütçe dengesini mutlaka kurmamız gerekiyor. 93 milyon Euro'lardan, takım bütçesini 65 seviyelerine çekebildik. Yarı yarıya indirmeye bakacağız. Öyle çok fazla transfer yapmayacağız. Ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor."

"HOCA KONUSUNDA VAKİT VAR"

"Hoca konusunda aceleci değiliz. Vakit uzun. Yabancı-yerli birçok isim ile temaslarımız oldu, oluyor. En iyi tercihi yapacağız. Ancak imza için kongre sonrasına randevu vereceğiz. Etik olan bu."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri