Fikret Orman'dan Ali Koç'a tarihi teklif!

FutbolArena - Siyah-beyazlılar’ın 1 numarası Fikret Orman, önceki gün Aziz Yıldırım’ı mağlup ederek yeni Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç’u tebrik eden ilk isimler arasında yer aldı. 

1
Babası Rahmi Koç’un Beşiktaş üyesi olması sebebiyle Ali Koç’la yakın bir dostluğu bulunan Orman’ın, çiçeği burnunda başkana özel olarak başarılar dilediği öğrenildi.

2
Fikret Orman’ın görüşmede, "Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçı hangi statta olursa olsun yan yana izleyelim" ifadelerini kullandığı bildirildi.

3
Koç’un da bu öneriyi memnuniyetle karşılayıp, "Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında suni bir gerilim yaratılmaya çalışıldı.

4
Her türlü olumsuzluk karşılıklı olarak ortadan kaldırılmalı" dediği belirtildi.

5 Karşılıklı dilekte bulundular
Karşılıklı dilekte bulundular
Hem Beşiktaş hem de Kulüpler Birliği Başkanı olarak Türk futbolunun ileriye gitmesi için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyleyen Fikret Orman, "Bu 2 görevimle de ülkemizin futboluna hizmet etmek için birlikte hareket etmeye hazırım.

6
Artık gerginlik değil dostluk ön plana çıkacak" sözlerini kullandığı ifade edildi. Görüşmenin sonunda ikilinin yeni sezon için birbirlerine başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...