Fikret Orman'dan Kagawa ve Ljajic açıklaması! Transferde müjdeyi verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, performansıyla alkış toplayan Shinji Kagawa ve Adem Ljajic ile gelecek sezon devam etmek istediklerini açıkladı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulübün kiralık futbolcuları Shinji Kagawa ve Adem Ljajic hakkında transfer açıklamalarında bulundu.

Shinji Kagawa ve Adem Ljajic Beşiktaş'ta kalacak mı?


Fanatik Gazetesi'ne röportaj veren Fikret Orman, "Kagawa'yla devam etmek istiyoruz. Bunu kendisine de söyledik. Lig bitiminde anlaşacağımızı umuyorum. Ljajic de kalmak istiyor. Elbette son kararı yeni teknik direktörümüzle birlikte vereceğiz" ifadelerini kullandı. Shinji Kagawa Dortmund'dan 6 aylığına kiralanırken, Adem Ljajic'in sözleşmesinde ise zorunlu satın alma maddesi bulunuyordu.

"ÖDEMELERDEKİ GECİKMEYİ İZAH ETTİK"

Kulübün mali tablosuna dikkat çeken Fikret Orman, "Ligde ekonomik açıdan sıkıntı çekmeyen kulüp mü var! Ödemelerde gecikmeler oldu. Konuyu oyuncularla konuşup izah ettik. Anlayış gösterirler. Burada kimsenin parası kalmadı, kalmaz. Beşiktaş'ın geleceği için Japonya, Malezya ve Çin gibi ülkelerde projeler üretiyoruz. Global kaynak peşindeyiz. Türki cumhuriyetlerle de temaslarımız var" dedi.

FİKRET ORMAN'DAN YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Şenol Güneş'ten sonra gelecek teknik direktör hakkında konuşan Orman, "Yeni hoca konusunda önümüzde uzun bir vakit var. Çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kongreye kadar görüşmeleri bizzat ben yapacağım. Biz yeniden seçilirsek yeni hoca Mayıs başındaki kongrenin ardından imzalar. Şimdiki en büyük hedefimiz sezonu Şampiyonlar Ligi potası içerisinde kapatmak." ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri