Fikret Orman açıkladı! 'Şenol Güneş ile ulaşabiliriz' (BJK Haber)

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş ile ilgili yöneticilerle görüşme yaptığı iddia edildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Milli Takım ile anlaşma sağlayan Şenol Güneş'in sezon sonuna kadar siyah beyazlı kulüpte de görevine devam etmesi bekleniyor. Geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında sezon sonuna kadar görevinde kalacağını açıklayan Şenol Güneş'e, Başkan Fikret Orman'dan da bir kez daha destek geldi. Yöneticilerle görüşen Fikret Orman'ın, "Tek suçlu hoca değil" dediği iddia edildi.

Beşiktaş Haberleri: Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ne zaman ayrılacak?


Mart ayında Milli Takımı 2 maçlığına çalıştıracak olan Şenol Güneş, sezon sonunda da Milli Takım'ın başına geçecek. Beşiktaş'ın daha önce sezon sonuna kadar deneyimli teknik adamla devam edeceğini açıklamasının ardından, Şenol Güneş de sözleşmesinin bitiş tarihine kadar görevinde kalacağını duyurdu. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şenol Güneş'i eleştiren yöneticilerle toplantı yapan Fikret Orman'ın şunları dediği iddia edildi;

"Kulüp olarak maddi anlamda kötü bir dönemden geçiyoruz. Tek suçlu hoca değil... Başarısızlıkta hepimizin payı var. Başarıda ortaksak bu duruma da ortak olmalıyız. Şenol Hoca ile iki sene üst üste şampiyon olduk. Kaldı ki, ekonomik sıkıntılar nedeniyle birçok önemli oyuncuyla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.

Eğer bir ikincilik şansımız varsa, bu hedefe bir tek Şenol Güneş ile ulaşabiliriz. Gitmesi durumunda hoca arayışına girmek zorundayız. Hoca istikrarı her zaman önemli... Kendisi bırakırsa bir şey diyemem ama biz yönetim olarak Şenol Güneş'in arkasında olmalıyız. Kötü ayrılmamalıyız. Bize önemli başarılar yaşattı. Aynı zamanda Beşiktaş da ona çok şey kattı."

ŞENOL GÜNEŞ NE DEDİ?

"Görevim bitinceye kadar başkana ya da başkasına saygısızlığım olmayacak. Ama katılmadığım arkadaşlar var. Ben burada bir hile yapayım da kalayım diye düşünmedim. Şimdi de yapmıyorum. Ayrılacağım son gün bile ilk günkü sevgimle çalışacağım. Ayrılmak isteği benim önceliklie tercihim değildi. Buraya ayrılmak için gelmedim. Büyük başarılar içim görev yapmaya çalıştım. Bazen istemesek de ayrılmak kaçınılmaz hale geliyor. İspanya'da başkan gelip, 'Milli Takım için sizinle görüşmek istiyorlar' dedi. O gün daha Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamamıştım. Gitmek istersem o zaman da gidebilirdim."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri