Beşiktaş'ın forvet transferinde son dakika

FutbolArena - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken yönetim harıl harıl golcü arıyor.

1
Vincent Aboubakar için Porto ve Lorient ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş yeni bir golcü arayışına girmişti. Şenol Güneş, Demba Ba’yı yeniden takımda görmek isterken Mario Gomez ayarında pivot santrfor özelliği olan birini daha yönetimden talep etti.
2
Beşiktaş’ta Şenol Güneş transfer önceliğini önce santrfor sonra stoper ve en son kanat olarak belirlemişti. Siyah-Beyazlılar uzun süredir golcü ve stoper konusunda çalışıyor.
3
Ancak Beşiktaş’ın Jeremain Lens için 4 milyon Euro karşılığında Sunderland ile anlaşıyor olması forvet transferindeki durumu değiştirdi.
4
Siyah-Beyazlıların golcü noktası için bir kiralık oyuncu alacağı ifadeleri yer alıyor. Bu noktada Valencia’dan Alvaro Negredo’nun kiralık olarak istenmesi de bu durumu gösteriyor. Şenol Güneş’in yönetime, ’Lens’i ve Alvaro Negredo’yu alın ve Demba Ba’nın da durumunu değerlendirin’ şeklinde istekte bulunduğu konuşuluyor. 
5
Beşiktaş’ın golcü transferinde bu hafta ortaya çıkacak fotoğrafın netleşmesi bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, Demba Ba konusunda da kararlı.
6
​​​​​​​Beşiktaşlı yetkililer Senegalli golcünün sağlık durumunu göz önünde bulundurarak harekete geçecek. Şenol Güneş, Demba Ba’nın yanında Mario Gomez gibi pivot santrfor özelliğine sahip bir golcü istediği de biliniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...