Fikret Orman, sahur programında transferi açıkladı

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, FOX TV’de 01:30’da Sahur programına atıldı. Osmanlıspor maçı sonrası şampiyonluk kutlaması yapılıp yapılmayacağıyla alakalı açıklamalarda bulunan Orman, transferle ilgili de yine dikkat çeken ifadeler kullandı. 

1
"Bakmayın maçı erkene aldırdık. 17:00’ye aldırdık. Saat 21:00 gibi bitiş saatinde tam da iftar ve teravih namazı saatinde stadımızın karşısında Dolmabahçe camisi var."
2
"Beşiktaşlı sanatçıların gelip şarkı söylemesi için doğru bir zaman değil. Dinimizde de var, saygı duymak en önemli şeylerden birisidir. O yüzden sazlı sözlü bir kutlama yapmayı düşünmüyoruz ama tabi ki kupamızı alacağız."
3 Beşiktaş, Demba Ba’yı transfer edecek mi?
Beşiktaş, Demba Ba’yı transfer edecek mi?
Fikret Orman, Demba Ba’nın önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruya da yanıt verirken, "Demba Ba iyi bir insan ve pırlanta gibi bir çocuk. Kendisiyle ilgili niyetimiz var ama henüz bir kararımız yok." ifadelerini kullandı.
4
"Transfer yapmadık, daha ligi kapatmadık. Dünyaca ünlü yıldız konusunda oralarda isimlerden ziyade, bize faydalı olacak isimlere yoğunlaşıyoruz."
5
"Transfer yaparak transfer şampiyonu oluyorsunuz ama lig şampiyonu olamıyorsunuz. Niyet önemli. Milleti sevindirmek istiyorum ama faydalı olup şampiyon yaparak sevindirmenin daha doğru olduğuna inanıyorum."
6
"Hiç öyle "Şunu alalım millet transferde bizi başarılı görsün." şeklinde egolarım yoktur. O şov için yapılan bir şey. İyi bir şey yapmak için yapılan bir şey değil. Şov ise milletin parasıyla Allah bana nasip etmesin."
7
Fikret Orman programın sonuna doğru Ramazan ayıyla ilgili olarak, "İnsanlar müsriflik etmesin. Çöpe giden şeyleri değerlendirip, onları başkalarının hayrına kullanalım." mesajını verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...