Beşiktaş İspanyol golcünün işini bitiriyor

FutbolArena - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları gol noktasında yoğunlaşırken yönetim son viraja giriyor.

1
Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken golcü için adaylarla görüşmeler sürüyor.
2
Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken gol noktası için düşünülen İspanyol oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.
3
NTV Spor’un haberine göre, İspanyol oyuncuyu bedelsiz kiralama konusunda Valencia ile anlaşma aşamasına gelen siyah beyazlılar, son kararını vermeye çalışıyor.
4
32 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretinin yaklaşık 4.5 milyon Euro olması yönetimi düşündürüyor. Yapılacak son görüşmelerden olumlu sonuç çıkması halinde, Negredo kiralama ücreti olmadan kadroya katılacak. Bu durumun gerçekleşmesi, diğer transferleri de doğruda etkileyecek.
5
Marcelo’nun satışından kazanılan geliri, Negredo’nun kiralanmasına rağmen kasasında tutacak olan Beşiktaş; kanat oyuncusu ve stoper için daha rahat harcama yapabilecek.
6
Beşiktaş bu durumda kanat oyuncusunda ilk aday olan Jeremain Lens için Sunderland ile masaya oturacak. İngiliz ekibiyle yapılacak pazarlıklar sonucunda Hollandalı oyuncunun 1 yıl kiralanması sürpriz olmaz.
7
Stoperde henüz öncelikli adayını belirlemeyen yönetim, diğer transferin durumuna ve elde kalacak bütçeye göre hareket edecek.

Futbolarena anasayfasından devam...