Quaresma isyan etti! "Oynatmıyorlar, izin vermiyorlar, fark var!"

FutbolArena - Beşiktaş’ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Süper Lig’de oynanan futbolla ilgili konuştu. 

1
Portekizli yıldız Ricardo Quaresma Süper Lig’de rakiplerin oynatmamaya yönelik bir futbol sergilediklerini belirttirken hakemlerin de buna yardımcı olduklarını belirttti.
2
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de oluşan futbol farkını yorumladı. Süper Lig’de rakiplerin oynatmamaya yönelik oynadığı eleştirisinde buluanan Ricardo Quaresma, maç seçtikleri iddiasına tepki gösterdi.
3
Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre, Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma şunları söyledi.
4
"Arada kalite farkı var. Şampiyonlar Ligi’nde futbol oynamanıza müsaade ediliyor. İyi olan takımlar da karşılığını alıyor. Bu nedenle Avrupa’da başarılı oluyoruz. Türkiye’de ise rakipler ve hakemler iyi futbola izin vermiyor"
5
"Beşiktaş’ın bütçesi rakipleri kadar olmayabilir. Onlar kadar yüksek bonservis bedelleri ya da maaşlar da ödeyemeyebilir. Ancak Beşiktaş’ın çok kaliteli bir kadrosu var. Neden yukarılara yürümeyelim?
6
Neden çeyrek finali yarı finali görmeyelim? Bunu yapmak bizim elimizde" ifadelerini kullandı. Portekizli yıldız, Devler Ligi’nde sergilediği futbolla adeta parmak ısırtıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...