Şenol Güneş noktayı koydu! "Beyler, onu unutun"

 FutbolArena - PORTO’YU deplasmanda 3-1 devirip UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu macerasına rüya gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş gözünü lige çevirdi. Vatan 

1
5. haftanın kapanış maçında pazartesi günü Atiker Konya’yı konuk edecek olan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlarken teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı.

2
TECRÜBELİ hoca "Porto maçı geride kaldı" derken, "Bazı eksiklerimiz olsa da hepiniz elinizden gelenin en iyisini yapmak için çabaladınız.
3
Bu nedenle teşekkür ediyorum. Ancak şu bir gerçek ki kendimizi geliştirmeye devam etmeliyiz. Şimdi o maçı unutmalı ve lige konsantre olmalıyız.
4

YAKLAŞIK 1.5 ay önce Süper Kupa maçında oynadığımız Konyaspor ile oynayacağız. Henüz hazırlık sürecinde oynadığımız bir maçtı ve son dakikada kaybetmiştik.
5
Ancak şu an hem fizik hem de uyum anlamında daha iyi bir seviyedeyiz. Güzel bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürelim.
6
MİLLİ maçlar nedeniyle bir ara vardı, sonrasında üst üste deplasmanlarda oynadık. Uzun bir aradan sonra yeniden taraftarlarımızın desteğini arkamıza alacağız. Büyük bir ilgi ve sevgi göreceksiniz, o ilgiye, sevgiye sahada oynayacağımız futbolla karşılık verelim.

7

KUTLAMA havasından çıkmalı ve lig atmosferine konsantre olmalıyız. İşimiz kolay olmayacak, güçlü bir takımla karşılaşacağız.
8
Eğer gereken ciddiyeti, birlikteliği sahaya yansıtırsak bu maçı da kazanmamamız için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...