Transferde sıcak saatler (26 Mayıs 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
2
Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili kararını vereceği tarihi 3’üncü kez değiştirmesinin ardından yönetim harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, listelerindeki Radamel Falcao, Mandzukic, Loic Remy ve Samuel Eto’o gibi isimler için ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. (Fanatik)
3
Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Engin Bekdemir, alacaklarına karşılık Eskişehir ile olan sözleşmesini feshetmişti.

Bonservisi elinde olan 24 yaşındaki kanat oyuncusunun Sarı-Kırmızılılar ile görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi. (Fanatik)
4
Beşiktaş’ta Veli Kavlak, Alexis Delgado ve Serdar Kurtuluş ile yollar ayrılıyor. (Hürriyet)
5
Karcemarskas’ın daha ilk görüşmede Fenerbahçe’nin teklifine ’evet’ dediği kaydedildi. (Fanatik)
6
Lucescu’nun Zenit’le, Favre’nin ise Nice ile anlaşmasının ardından Galatasaray’da hoca için ilk aday Besnik Hasi. (Fanatik)
7
Kadroda kendisine yer bulamaması sebebiyle Başakşehir’e menaceri aracılığıyla mesaj gönderen Pektemek’e, Turuncu-Lacivertliler’den olumsuz yanıt geldi. (Fanatik)
8
Geçen sezon Real Madrid’den Jose Rodriguez’i alan Galatasaray’ın bu kez Barcelona’dan ayrılan Sandro’yu transfer etmek istediği iddia edildi..
9
Beşiktaş, Marcelo’nun bonservisini almaya karar verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...