Son Dakika Transfer Haberleri (5 Ağustos 2018)

FutbolArena - Son dakika transfer haberlerini sizler için derledik. Türkiye ve Avrupa’da 5 Ağustos transfer iddiaları burada.

1
Pappis Cisse ve Seydou Doumbia transferlerinde sonuca ulaşamayan Bursaspor, rotasını Samuel Eto’o’ya çevirdi!

Eto’o da Türkiye’de kalmak isterken ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. (Fanatik)
2
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski öğrencisi Aatıf Chahechouhe’yu istiyor.

Aatıf hakkında son kararı Cocu verecek (Fanatik)
3
Beşiktaş, Sevilla’nın gözden çıkardığı Ganso’yu bedelsiz olarak kiralamak istiyor.

İspanyol ekibi de bu teklife sıcak bakıyor. (Fanatik)
4
Milliyet Gazetesi’nden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre; Siyah-beyazlılar, Championship’e düşen İngiliz ekibiyle Nacer Chadli’nin 1 yıllığına kiralanması konusunda yürütülen görüşmelerde anlaşmaya çok yaklaştı.
5
Everton, Leicester City, Liverpool Wolverhampton, West Ham United ve PSG’nin transfer etmek istediği Vida için son olarak Arsenal ve Sevilla da devreye girdi. (Sabah)
6
Ersun Yanal, Aykut Demir, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin gibi isimlere toplamda 40 milyon TL ödemek zorunda olan Trabzonspor, borç nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkaramadı. (Fanatik)
7
Galatasaray, Emre Akbaba için Alanyaspor’a 2.5 milyon euro ile beraber bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti. (Milliyet)
8
Manchester United, Tottenham’a Toby Alderweireld için 67 milyon euro teklif etti. (Mirror)
9
Chelsea, Wilfried Zaha için Crystal Palace’a 84 milyon euro ödemeye hazır. (Mirror)
10
Beşiktaş kaleci transferinde acele etmeden sezonun ilk yarısını Tolga Zengin ile geçirmeyi planlıyor. (Akşam)
11
Fenerbahçe, 2 sezondur gündemde olan Carlos Bacca için yeniden girişimlere başladı. Milan’dan ayrılmak isteyen, La Liga’dan da beklediği teklifleri alamayan Bacca ile temasa geçildi. (Fanatik)
12
Inter, Tottenham’dan Mousa Dembele’yi transfer etme konusunda olumlu sonuç alamadı. (The Sun)
13
Hoffenheim’de 4. yedek durumuna düşen Norveçli futbolcu Havard Nordtveit için Fenerbahçe kiralama teklifinde bulundu. Alman ekibi de bu teklife sıcak bakıyor. (Sabah)
14
Galatasaray’da eski yönetim, Faslı yıldızın bonuslarla birlikte toplam 10 milyon Euro’ya alındığını duyurmuştu. Ancak oyuncunun sonraki satışından Dinamo Kiev’e 2 milyon Euro daha ödeneceği ortaya çıktı. (Sabah)
15
Beşiktaş’ta Şenol Güneş, ihtiyacı karşılayabilecek bir golcü istedi. Yönetimin bu isteği karşılamak için ilk önceliği Burak Yılmaz. (Milliyet)
16
Trabzonspor, hem son anda yetiştirme bedeliyle ilgili pürüz çıkan Ayuk’u hem de bonservisi elinde olan Morteza’yı bitirmek için geri sayıma geçti. (Fanatik)
17
Manchester United, Leicester’ın 90 milyon euro istediği Harry Maguire transferinden vazgeçti. (Express)

Futbolarena anasayfasından devam...