Babel'den Beşiktaş'ın sorununa Barcelona örneği

FutbolArena - Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ryan Babel,  Süper Lig’in 13. haftasında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından kendisine ait sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı.

1
Beşiktaş’ın yıldızı Ryan Babel, takımının kötü gidişi hakkında şöyle konuştu:
2
Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi oynamak, aslında daha kolay. Bunun da belli başlı nedenleri var. Çünkü Şampiyonlar Ligi’nde her takım futbol oynamaya çalışıyor. Hücumu düşünüyor her takım.
3
Malatya’da ise farklı bir maç oynadık. Çünkü Türkiye Ligi’nde takımlar 11 kişi kale önüne yaslanıyor ve hızlı ataklarla bizim hatamızı bekliyor. Malatya’daki maçın oynanmasının daha zor olan sebebi bu.
4
İnsanlara Manchester City’yi izleyip izlemediklerini sordum. Malatyaspor ile oynadığımız maçın tamamen benzerini oynuyorlardı ve pozisyon bulma konusunda zorlanarak 1-0 geriye düştüler. Bunu kesinlikle bahane olarak algılamayın.
5 ÇÖZÜM BULMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Ben ve takım arkadaşlarım taraftarlarımıdan özür diliyoruz. Bu tür rakiplere karşı ve bu tür maçlarda çözüm bulabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için çalışacağız. Beşiktaş ailesine ve taraftarlarına desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Futbolarena anasayfasından devam...