Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (6 Nisan 2018)

 FutbolArena - Siyah beyazlı ekipten son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor... Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (6 Nisan Cuma BJK haberleri) Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri günlük gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1Vagner Love’un kasında YIRTIK
 Vagner Love’un kasında YIRTIK

Beşiktaş’ta Love şoku yaşanıyor. Antrenmanda sağ bacak alt baldır adale grubunda ağrı hissetmesi üzerine gerçekleştirilen kontroller sonrası Love’un kasında yırtık tespit edildiği ortaya çıktı. Göztepe maçında forma giyemeyecek Love’un tedavisine başlandı.

Fotomaç
2 Gündemi değiştirmek doğru değil
Gündemi değiştirmek doğru değil

Fikret Orman, geçmişe dönük şampiyonluklarla ilgili ilginç bir yorumda bulundu. Başkan Orman, "Gündem değiştirmeye yönelik konular olarak görüyorum eski şampiyonlukları. Bizim işimiz şu andaki şampiyonluğu kazanmak. Federasyonun kabul etmesi durumunda tavrımız nasıl olur bilmiyorum. Bizim gündemimiz sadece kendi gündemimiz" ifadesini kullandı.

Fotomaç
3 Babel: Cenk’in gitmesi normal
Babel: Cenk’in gitmesi normal

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Babel, "Cenk Tosun bizim için büyük kayıp. Ama artık endüstriyel futbolda gidişi çok normal. Negredo çok deneyimli bir isim. Başta çok zorlandı. Farklı bir ülkeye geldiği için alışması uzun sürdü ama iyiye doğru gidiyor" dedi.

Fotomaç
4Beşiktaş, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü
 Beşiktaş, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Göztepe ile cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

İzinli Fabricio Ramirez ile tedavisi süren Vagner Love antrenmana katılmazken Gökhan Gönül ile Gökhan Töre de sahada takımdan ayrı koşu yaptı.

5
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. İdmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve streching çalışması ile başladı. Küçük oyunların yer aldığı çalışmalar, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kampa girecek.

Fotomaç
6 Beşiktaş’tan Demba Ba açıklaması
Beşiktaş’tan Demba Ba açıklaması

Beşiktaş Kulübü, gündemde büyük bir polemiğe neden olan Fikret Orman’ın Göztepe maçı öncesi Demba Ba ile ilgili kullandığı ifadeler hakkında açıklama yaptı.
Resmi sitede yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Başkanımız Fikret Orman’ın gazetecilerle sohbet sırasında Demba Ba ile ilgili sözlerinin farklı bir algı yaratmak maksadıyla kullanılmaya çalışıldığını üzülerek görmekteyiz.

Başkanımızın sözlerinin tamamını bir kenara bırakarak, sadece bir bölümünü cımbızla seçerek kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.
7

Beşiktaş’ın şampiyonluğunun gündemindeki tek konu olduğunu vurgulayan ve başka hiçbir konunun gündemde olmadığını açıkça ifade eden Başkanımız Fikret Orman’ın, Demba Ba hakkındaki soruya verdiği yanıt Göztepe kulübünü ve futbolcuyu öven ifadelerdir.

Beşiktaş camiası ve kamuoyunun yapılmaya çalışılan, yapılan kötü niyetli yorumlara itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

(Fotomaç)
8 Lens tartışılmaz
Lens tartışılmaz


Siyah-beyazlıların en çok tartışılan isimlerinden Lens için Başkan Fikret Orman, "Üzerine yorum yapılacak oyuncu değil, kapasitesi ve kalitesi belli" diye konuştu
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman beklenen çıkışı bir türlü sergileyemeyen Lens’e bir kez daha sahip çıktı. Hollandalı oyuncunun kalitesinin tartışılmayacağını ifade eden Orman, "Lens’e de söyledim, buradan da söyleyeyim. Kendisini transfer ederken de aynı fikirdeydim. Lens, üzerine yorum yapılacak, tartışılacak bir oyuncu değil. Kapasitesi ve kalitesi belli. Uzun seneler takımımıza katkıda bulunacağına eminim. Beşiktaş’ın çok kuvvetli bir kadrosu var ve adaptasyon süreci olabiliyor" ifadelerini kullandı.
9
İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Süper Ligde kalan 7 haftanın uzun bir süreç olduğunu ifade eden Başkan Orman, "Maalesef Başakşehir maçında, bizde olan avantajlardan birisini kaybettik. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Eminim ki bu top Beşiktaş lehine dönecektir. Takımımız çok tecrübeli ve tecrübeli bir hocası var. 2 senedir de şampiyonluk stresi yaşayan bir takımız. Biz bu ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz" dedi.

Fotomaç
10 Kadro sıkıntısı
Kadro sıkıntısı

Beşiktaş’ta Göztepe maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor. İkizleri olduğu için izinli olan kaleci Fabri’nin dışında, Gökhan Gönül’ün sakatlığı da halen sürüyor. Quaresma, Atiba, Oğuzhan ve Tolgay’ın da kart cezaları nedeniyle teknik heyetin kadro kurmakta zorlandığı ifade edildi.
11
Kara Kartal’a durmak yasak

Beşiktaş, Göztepe maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürdü. İzinli Fabricio ile tedavisi süren Love antrenmana katılmazken Gökhan Gönül ile Gökhan Töre takımdan ayrı koşu yaptı. Kondisyon ağırlıklı geçen idman, çift kale taktik maçıyla son buldu.

Fotomaç
12Oğuzhan bizi şampiyon yapar
 Oğuzhan bizi şampiyon yapar


Başkan Fikret Orman, sözleşmesi halen uzatılmadığı için son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Oğuzhan Özyakup’a sahip çıktı.

Başkan; Oğuzhan’la ilgili çıkan transfer haberleri için, "Beşiktaş iyi gitmeye başlayınca kıskanmalar, alttan çekmeler ve karıştırmalar olabilir. Oğuzhan, Beşiktaş’ın kaptanlığını yapıyor ve bizim evladımız. Bu sene Beşiktaş’ın şampiyonluğunda en büyük pay Oğuzhan’a düşüyor. Son haftalardaki performansı da bunu gösteriyor. Beşiktaş’ın 3 defa şampiyonluk yaşayan oyuncusu olarak inşallah tarihe geçer. Ben diyorum böyle bir durum yok diye, Oğuzhan diyor böyle bir durum yok diye, ama ne olacak diye soruluyor. Yıldız oyuncularla ilgili bu tip konular, sezon sonu yaklaştıkça her zaman gündeme getiriliyor" yorumunu yaptı.
13
Stadyuma oyun alanı

Bilgisayar markası Lenovo, Vodafone Park Stadı’na profesyonel oyuncuların uğrak yeri olacak oyun alanı ’Lenovo Game On’u açtı. Başkan Orman, "Gençlerimize ve bir kez daha ’Come to Beşiktaş’ ve ’Come to Vodafone Park’ demek istiyorum" diye konuştu.
14

Enerji atağı

Fikret Orman, enerjiyle ilgili projeleri olduğunu belirterek, "Ümraniye’de futbol akademisi kuracağız. Burası rüzgar bölgesinde olduğu için rüzgar gülü kurmak istiyoruz ve bütün tesislerin enerji ihtiyacını karşılaşacağız" dedi.
15
ÇiFTETELLi OYNARIM

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Fikret Orman, çok fazla teknoloji bağımlısı olmadığını söyledi. Başkan, kendisine yöneltilen, "Bilgisayarda hangi oyunu tercih ediyorsunuz?" sorusuna, "Ben çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Benim oynadığım tek oyun maç kazandıktan sonra çiftetelli... Çok teknoloji bağımlısı değilim. Çarpı ve bölmeleri bile elimle yapmaya çalışıyorum, çünkü zekamı çalıştırıyor" yanıtını verdi. Teknolojik gelişimlerin her gün yenilendiğini belirten Orman şöyle devam etti: "Teknolojiden kaçış yok. Yasaklamayla çocukları bir yerden uzaklaştıramıyoruz. Önümüzdeki sene derneklerimizle birlikte, her yerde çocukların spor yapacağı Beşiktaş’a ait basketbol, futbol gibi alanlar oluşturmaya başlıyoruz."

Fotomaç
16 Demba Ba’yı istiyorum
Demba Ba’yı istiyorum

Başkan Fikret Orman’ın, yarınki Göztepe maçı öncesinde yaptığı açıklama tartışma yarattı. "Demba Ba’nın seneye Beşiktaş’ta oynamasını istiyoruz. Çünkü o; Beşiktaş’ın bir evladı, biz öyle hissediyoruz. Kendisiyle henüz konuşmadık. Göztepe maçı öncesinde bunları konuşmak doğru değil, zamanı gelince konuşuruz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın oynanacak Göztepe maçı öncesi çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Başkan Orman, yeni sponsorla Vodafone Park’ta yapılan basın toplantısında, Göztepe’nin golcüsü Demba Ba hakkında konuştu.
17
Sarı-kırmızılı ekibin formasını giyen Demba Ba’nın çok önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Fikret Orman, "Geçen sene yaşadığı sakatlıklar, oynamaması için bir sebepti. Sözleşmesi bu sezon bitiyor ve ben de önümüzdeki sene Beşiktaş’ta oynamasını istiyorum. Demba Ba’yla henüz konuşmadık."

"Bu maç öncesinde bunları konuşmak da doğru değil. Demba Ba, Beşiktaş’ın evladı. Biz de öyle hissediyoruz. Zamanı gelince konuşuruz" ifadelerini kullandı. Başkan Orman’ın, Göztepe maçından iki gün önce bu şekilde bir açıklamada bulunması, farklı yorumlara neden oldu.
18
TALİSCA’YI İSTERSEK ALIRIZ

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Orman, Anderson Talisca’nın bonservisiyle ilgili olarak da şu açıklamayı yaptı: Talisca için Benfica’yla görüşecek bir şey yok. Benfica’yla bir kontratımız var ve 31 Mayıs’a kadar bu kontratı kullanırsak, Benfica’lık bir durum yok. İşin oyuncu tarafı ve bizim takım planlamamız var!..

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...