Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (24 Mayıs 2018)

 FutbolArena - Siyah beyazlı ekipten son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor... Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (24 Mayıs Perşembe BJK haberleri) Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri günlük gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1 Talisca için yeni formül
Talisca için yeni formül

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca’nın bonservisini Benfica’dan almak için sürpriz bir hamle yaptı.

Sivas maçından sonra taraftarlara veda eden yetenekli oyuncuyu kendisi satmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, gelecek bonservis bedelinden Talisca’ya ödeme yapmayı planlıyor. Başarılı oyuncu 31 Mayıs’a kadar bu teklife olumlu yanıt verirse transferin önünde engel kalmayacak.

Beşiktaş Yönetimi son iki sezonun en başarılı transferi olarak gösterilen Anderson Talisca’dan umudunu kesmedi. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı futbolcunun Sivasspor maçından sonra, "İki sezonda kendimi çok geliştirdim. Başım dik bir şekilde buradan ayrılıyorum" diyerek taraftarlara veda etmesine rağmen kıran kırana bir yarışın içine girdi.
2

Benfica’ya 31 Mayıs’a kadar 21 milyon euro ödeyerek Talisca’nın bonservisini satın alma hakkı bulunan Beşiktaş, 24 yaşındaki yetenekli futbolcuyu kendisi satmak istiyor. Satış konusunda Benfica ile bir süredir mücadele halinde olan siyah-beyazlılar gerekirse Talisca’ya gelecek olan bonservis bedelinden ekstra para ödemeyi de kabul ediyor. Liverpool, Manchester United ve Roma gibi kulüplerle adı anılan Brezilyalı yıldızı ikna etmeye çalışan Beşiktaş’ın, bu konuda başarılı olunması halinde başarılı oyuncuya ödeme yapacağı aktarıldı.

Daha önce Çin’e giden Demba Ba’ya bonus ödemesi yapan Beşiktaş, Talisca’yı ikna edebilmek için de benzer bir yöntem uygulamaya sıcak bakıyor. Satın alma opsiyonunun dolmasına sadece 7 gün kalması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen siyah-beyazlılar birkaç gün içinde Anderson Talisca’nın menajeriyle temasa geçecek.
3
Bu arada Talisca’nın yerine 10 numara arayışına başlayan Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın durumuna göre hareket edecek. Talisca, siyah-beyazlı kulüp üzerinden satılmasını kabul ederse üst düzey bir orta saha oyuncusu kadroya katılacak.

37: Beşiktaş formasıyla 2 sezonda 80 resmi maça çıkan Anderson Talisca tam 37 gole imza atarak, çok başarılı bir grafik çizdi. Süper Lig’de 27, Şampiyonlar Ligi’nde 5, UEFA Avrupa Ligi’nde 2 gol kaydeden Brezilyalı yıldız, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Milliyet
4Vagner Love eşyalarını topladı! Yeni adresi belli oldu...
 Vagner Love eşyalarını topladı! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş’ta oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Vagner Love’ın Flamengo ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Devre arasında Cenk Tosun’un yerine transfer edilen ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Vagner Love’ın transferini açıkladılar. Cenk Tosun’un ayrılmasından sonra, 2016/2017 sezonunun gol kralı olarak Beşiktaş’a gelen Vagne Love, beklentilerin altında bir performans sergilemiş, hatta birçok maçta ilk 11’e dahi girememişti.
5
Brezilya Radyosu veEsporte Flamengo Gazetesi’nin haberine göre Brezilya Serie A’da 2’nci sırada bulunan Flamengo, eski golcüsü Vagner Love’yi tekrardan kadrosuna katmak istiyor. Hatta kırmızı-siyahlı ekip kadrosunda görmek istediği Love ile bir temas kurdu.

33 yaşındaki golcü oyuncu daha önce 2 farklı dönemde Flamengo forması giymişti. İlk olarak 2010 yılında Flamengo formasını taşıyan Love, 14 maçta 16 gol atma başarısı gösterirken, daha sonra 2012 yılında tekrardan giydiği forma altında 43 maçta 16 gol atmıştı.

Fanatik
6 Beşiktaş’a Tche Tche sürprizi!
Beşiktaş’a Tche Tche sürprizi!

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş için Güney Amerika’dan sürpriz bir iddia geldi.

Brezilya basını, siyah-beyazlıların, Palmeiras’ta forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Tche Tche ile ilgilendiğini ileri sürdü.

Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından Avrupa’ya gitmek istediğini yönetime ileten 25 yaşındaki futbolcu için başka kulüplerin de devrede olduğu belirtildi.

Haberde Beşiktaş’ın Tche Tche’ye talip olan en önemli kulüplerden biri olduğu kaydedildi.

(Milliyet)
7 Beşiktaş’tan Tamer Tuna’ya sürpriz teklif!
Beşiktaş’tan Tamer Tuna’ya sürpriz teklif!

Göztepe ile yolları ayıran Tamer Tuna’ya, ’Geri dön, Şenol Hoca ayrılınca takımın başına sen geçersin’ teklifi yapılacak. Tuna kabul etmese de mutlaka başka bir yardımcı hoca getirilecek.

Beşiktaş yönetimi bu sezon kaçan şampiyonluğu yardımcı hoca eksikliğine bağlıyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Tamer Tuna ayrıldıktan sonra bütün yükün Teknik Direktör Şenol Güneş’in omuzlarına bindiğini, tecrübeli çalıştırıcının çok önemli olmayan ayrıntılarla bile uğraşmak zorunda kaldığını düşünüyor. Deneyimli isim ile oyuncular arasında bir sünger görevi gören Tamer Tuna’nın, şampiyonlukta çok önemli payı bulunduğunu belirten yöneticiler, yeni sezonda bu eksikliğin mutlaka giderilmesi gerektiğine inanıyor. Onun için de şimdiden yardımcı hoca arayışlarına başlanmış durumda.
8

HER ŞEY MÜMKÜN NEDEN OLMASIN

Akşam Gazetesi’nden Ömer Özarslan’ın haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler, ’Tamer Tuna döner mi?’ şeklindeki sorulara, ’Neden olmasın. Her şey mümkün’ cevabı veriyor. Yönetimin, Süper Lig’de hocalık yapmışTuna’yı geri döndürmek için formülü de şu: "Şenol Hoca ayrılana kadar onun yardımcısı olarak göreve devam et. Şenol Hoca ayrıldıktan sonra da takımın başına sen geçersin." Göztepe ile yolları ayıran Tuna’nın bu öneriye ne cevap vereceği bilinmiyor. Ancak Tuna’dan olumsuz yanıt gelse de Siyah-Beyazlı yönetim başka bir yardımcı hocayı mutlaka Güneş’in yanına koymayı planlıyor.
9
ALTERNATİFLER HAZIR DURUMDA

Tuna’nın Bursaspor’a gitme ihtimali de bulunuyor. Başarılı çalıştırıcı Beşiktaş’tan gelen teklifi kabul etmezseyönetimin alternatifler hazır durumda. Gökhan Keskin, Yusuf Şimşek ve Feyyaz Uçar düşünülen diğer isimler arasında yer alıyor. Bu konudaki son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek. Siyah-Beyazlı yönetim yeni sezon başlamadan bu sorunu mutlaka çözmek istiyor. Yardımcı takviyesi konusunda Teknik Direktör Şenol Güneş ile de fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Akşam
10 Q7 gitti gidiyor
Q7 gitti gidiyor

Beşiktaş’tan bir yıldız daha kayıyor. Dünya Kupası öncesi stres atan Quaresma’nın ayrılık söylentileri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla daha da güçlendi. Çin’e gideceği iddia edilen Q7, "Beşiktaş’a her şey için teşekkürler" mesajı atınca "Tamam, iş bitmiş" yorumları yapıldı. Portekizli yıldız için Çin’den gelen 5-7 milyon euro’luk teklifler Beşiktaş yönetiminin masasında dururken, siyah-beyazlıların Dünya Kupası’nın sonuna kadar beklemeye daha sıcak baktığı ifade edildi.

Fotomaç
11 Galatasaray ve Beşiktaş onu istiyor! Elvis Saric sürprizi...
Galatasaray ve Beşiktaş onu istiyor! Elvis Saric sürprizi...

Beşiktaş transfer komitesi, 27 yaşındaki Boşnak orta saha oyuncusunu izlemek için Bosna Hersek-Karadağ maçına gidiyor. Son kararın ardından Saric’le ilgili girişimlere de başlanacak. Saric ile Türkiye’den Galatasaray’ın da ilgilendiği belirtiliyor...

Beşiktaş transfere hız verdi. Siyah-Beyazlılar,Bosna Hersek Ligi takımlarından Sarajevo forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Elvis Saric’i yakın takibe aldı. Kulübün transfer komitesi, Boşnak oyuncuyu izlemek için pazartesi günü oynanacak olan B.Hersek-Karadağ maçına gidecek. Son kararın ardından Saric’le ilgili girişimlere de başlanacak.
12
GALATASARAY DA İSTİYOR

Haziran ayının sonunda kulübü ile sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu bu sezon Bosna Hersek Ligi’nde 5 gol atarken 6 da asist yaptı. Hırvatistan’ın Lucko Kulübü’nde profesyonel futbol hayatına başlayan Elvis, kulüpler kariyeri boyunca çıktığı 170 resmi maçta 23 gol ve 14 asist kaydetti. Ocak ayından itibaren B.Hersek’in oynadığı son 4 hazırlık maçında da forma giyen Saric yükselen formuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncu ile Galatasaray da ilgileniyor.

Fanatik
13 Flamengo Love’u istedi
Flamengo Love’u istedi


Vagner Love ve Alvaro Negredo’yu iyi teklif gelmesi durumunda satmayı planlayan Beşiktaş’a müjdeli haberin Brezilya’dan geldiği iddia edildi. Brezilya Radyosu ve Esporte Flamengo Gazetesi’nin haberine göre Brezilya Serie A’da 2’nci sırada bulunan Flamengo, eski golcüsü Vagner Love’yi tekrardan kadrosuna katmak istiyor. Hatta kırmızı-siyahlı ekip kadrosunda görmek istediği Love ile bir temas kurdu.

Fotomaç
14 Fikret Orman’dan İran Milli Takımı’na ziyaret
Fikret Orman’dan İran Milli Takımı’na ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Nevzat Demir Tesisleri’nde kamp yapan İran Milli Takımı’nı ziyaret etti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Üye Hüseyin Mican, Nevzat Demir Tesisleri’nde 2018 FIFA Dünya Kupası için kamp yapan İran Milli Takımı’nı ziyaret etti. Orman ve Mican, aynı zamanda İran Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Mohammad Reza Saket vee İran Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz ile bir araya geldi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda Orman, Saket ve Queiroz’a isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş forması ile Kartal heykeli hediye etti ve 2018 FIFA Dünya Kupası’nda başarılar diledi.

Fotomaç
15 Çin mi Beşiktaş mı? İşte Demba Ba’da son durum
Çin mi Beşiktaş mı? İşte Demba Ba’da son durum

Geride kalan sezonu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de geçiren Demba Ba, yeniden Beşiktaş forması giymek için gün sayıyor. Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua’ya döneceği yönündeki iddiaları yalanlayan Senegalli yıldız, siyah beyazlıların yıllık 2.5 milyon Euro’dan 1+1 yıllık teklifine sıcak bakıyor.

Beşiktaş ile Demba Ba arasındaki süren pazarlıklar uzlaşma ile sonuçlanmak üzere… Tarafların 1+1 yıllık sözleşme karşılığında 2.5 milyon Euro garanti ücrette büyük ölçüde anlaştığı, siyah-beyazlıların Senegalli forvetin 15 gol üzerine 150 bin Euro, UEFA Avrupa Ligi finaline 500 bin Euro bonus talebine de olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Şenol Güneş, ısrarla alınmasını istediği tecrübeli golcü için Başkan Fikret Orman’ın "Demba Ba bizim evladımız. Onun yeteneklerine ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.

Fotomaç
16 Beşiktaş’ta Quaresma kriterleri
Beşiktaş’ta Quaresma kriterleri

Yeni sezona takımdaki bazı isimlerle yollarını ayırarak girmek ve harcamalarını azaltmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Ricardo Quaresma’yı şimdilik satış listesine koymayacak.

Taraftarın çok sevdiği bu oyuncuyu göndermeyi düşünmeyen siyah-beyazlılar, astronomik bir teklif gelmesi halinde ise bu kararını değiştirmek zorunda kalabilecek.

Dünya Kupası sonrasında cazip bir teklif gelmesi durumunda Ricardo Quaresma ile yollarını ayırmayı gündemine alacak olan yönetim, Portekizli oyuncunun da istemesi halinde satış için harekete geçecek.

Quaresma tercihini kalmaktan yana kullanırsa, 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyla yola devam edilecek.

Milliyet
17 Güneş isterse taraftar sever
Güneş isterse taraftar sever

Beşiktaş’ta gözler santrfor mevkiine yapılacak olan takviyeye çevrildi. Bu bölge için düşünülen ilk isim Trabzonspor’dan Burak Yılmaz olurken; siyah-beyazlı taraftarların Burak ismine tepkili olacağı yönündeki görüşlere ise teknik direktör Şenol Güneş’in kalkan olması bekleniyor. Yeniden Beşiktaş forması giymeyi ve Şenol Güneş’le çalışmayı çok isteyen 31 yaşındaki yıldız için yöneticiler, "Her türlü fedakarlığı yapmaya hazır durumda. O bizi, biz de onu istiyoruz. Şartlar uyarsa transfer gerçekleşir" derken; Güneş’in de Burak’ın atacağı gollerle siyah- beyazlı tribünlerin sevgisini yeniden kazanacağı görüşü öne çıkmış durumda.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...