Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (11 Temmuz 2018)

 FutbolArena - Siyah beyazlı ekipten son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor... Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (11 Temmuz Çarşamba BJK haberleri) Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri günlük gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1 Şenol Güneş istemedi, başkan Orman ’Gelecek’ dedi
Şenol Güneş istemedi, başkan Orman ’Gelecek’ dedi

Beşiktaş’ta takımdan ayrılması beklenen Alvaro Negredo’nun Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe gibi transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş’ta takımda kalması beklenmeyen İspanyol yıldız Alvaro Negredo Avusturya kampına katılacak.

Teknik direktör Şenol Güneş’in "Bizimle olmayacak. Ülkesinde çalışıyor" dediği Negredo için Fikret Orman devreye girdi ve "Sakatlığı var. Şenol hoca yanlış anlaşıldı. Kampa katılacak" açıklamasını yapmıştı.

Fanatik
2 Beşiktaş’a 10 numaraya sürpriz isim: Sergio Oliveira
Beşiktaş’a 10 numaraya sürpriz isim: Sergio Oliveira


10 numara bölgesi için Bernard ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’a, menacerler vasıtasıyla Sergio Olivera önerildi. Siyah-Beyazlu yönetimin, Bernard’dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda Portekizli futbolcu için harekete geçeceği öğrenildi.

Anderson Talisca’nın ayrılığı sonrasında 10 numara bölgesine mutlaka bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran Bernard’la pazarlıklarına devam eden Kara Kartal, diğer yandan da menacerlerle sık sık görüşme halinde. Siyah-Beyazlılar’a son olarak Porto forması giyen Sergio Olivera önerildi. Portekizli futbolcunun, kiralık olarak Türkiye’ye gelebileceği belirtildi.
3

Sıcak bakılıyor

Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş ile fikir alışverişinde bulundu. Güneş’in, hem kanatlarda hem de 10 numara bölgesinde forma giyebilen Olivera’ya sıcak baktığı öğrenildi. Kartal’ın, Bernard’dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda, 26 yaşındaki futbolcu için resmi girişimlere başlayacağı belirtildi.

Fanatik
4 Beşiktaş’ın Andre Ayew transferinde son dakika!
Beşiktaş’ın Andre Ayew transferinde son dakika!

Beşiktaş’ın her konuda anlaştığı ve çok kısa bir süre içinde İstanbul’a getireceği öne sürülen Andre Ayew ile ilgili Gana basınından gündem yaratacak bir iddia geldi.

Gana basını, Beşiktaş’ın Swansea City’de forma giyen sol kanat oyuncusu Andre Ayew’in transferini bitirdiğini ve oyuncunun çok kısa bir süre içinde İstanbul’a geleceğini duyurmuştu.

Football Ghana adlı internet sitesi ise oyuncuyla ilgili paylaştığı son haberde Ayew için devreye Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de girdiğini yazdı.

5

Haberde Beşiktaş’ın Ayew’i kiralık olarak renklerine bağlama konusunda en avantajlı kulüp olduğu belirtilse de Cim Bom ve Fener’in de yıldız futbolcuyu alabilmek için Swansea ile dirsek temasına geçtiği belirtildi.

Swansea’nin küme düşmesi nedeniyle 28 yaşındaki Ganalı yıldızın bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik
6Beşiktaş’ın Negredo planı belli oldu
 Beşiktaş’ın Negredo planı belli oldu

Beşiktaş’ta sakatlığı yüzünden Slovakya’ya götürülmeyen İspanyol futbolcu iyileşti. Siyah-beyazlılar, Avusturya kampına katılması beklenen deneyimli golcüyü hazırlık maçlarında oynatarak elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Milliyet Gazetesi’nden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre; Kartal’da Slovakya kampına götürülmeyen Alvaro Negredo sakatlığından tamamen kurtuldu. İspanya’da iyi bir tedavi dönemi geçiren golcü futbolcunun, siyah-beyazlı takımın bugün Avusturya’da başlayacak ikinci kampına katılması bekleniyor.
7
Teknik Direktör Şenol Güneş’in sıcak bakmadığı Negredo ile yollarını ayırmak için menajerine yetki veren Beşiktaş Yönetimi’nin, tecrübeli golcünün kampa götürülmesinin en doğru hamle olduğu yönünde görüş birliğine vardığı bildirildi. Bu oyuncu hakkında durum değerlendirmesi yapan yöneticilerin, "Tek sıkıntı Negredo’nun aldığı ücret. Performansıyla kıyaslandığında, takım içerisinde sıkıntı çıkarabilecek bir durum. Diğer oyuncular bu yüzden bizden yeni sözleşme taleplerinde bulunuyor. Bizim önceliğimiz onu kampa götürmek" ifadelerini kullandıkları aktarıldı.

Alvaro Negredo’nun takımdan ayrı kalarak kulüp bulamayacağını düşünen siyah-beyazlıların bu nedenle tecrübeli forvetin ikinci kamptaki hazırlık maçlarında oynatılmasından yana olduğu kaydedildi. Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda gol sıkıntısı yaşanmaması için sistem değişikliğine gitmeyi planlayan Şenol Güneş’e bu konuda her türlü desteği verirken, yeni forvetin mümkün olan en kısa sürede kadroya katılacağını da bildirdi.

Milliyet
8 İşte Beşiktaş’ın Fernandes’e önerdiği ücret
İşte Beşiktaş’ın Fernandes’e önerdiği ücret

Beşiktaş’ın eski oyuncusu Manuel Fernandes’i tekrar takıma katmak için yapacağı teklif belli oldu. Sezon başına 3.5 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme teklif edilen tecrübeli orta sahaya, "Bonservisine karışmayız, imza parası da kabul etmeyiz." denildi.

Sabah Gazetesi’nden Fatih Doğan’ın haberine göre;Transferde önceliği Talisca’dan boşalan 10 numara mevkiine veren Beşiktaş, eski futbolcusu Manuel Fernandes’le görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-beyazlıların, Portekizli yıldızla yapılan pazarlıklarda vatandaşı Ricardo Quaresma’ya ödenen garanti ücreti baz aldığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin, oyuncuya sezon başına 3.5 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme önerdiği ve "Bonservisini sen hallet, imza parası da kabul etmeyiz" dediği öğrenildi. Fernandes’in Lokomotiv Moskova ile 30 Haziran 2019 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor. 32 yaşındaki tecrübeli orta saha, siyahbeyazlıların teklifini kabul etmesi halinde, kulübüyle bonservisi için masaya oturacak. Beşiktaş, Güneş’in transferine onay verdiği Fernandes’te sorun yaşanması durumunda ise diğer alternatiflere yönelecek. Yeni sezonda Oğuzhan’ın da bu mevkide görev yapma olasılığı bulunuyor.

Sabah
9 Quaresma: Derdim para değil!
Quaresma: Derdim para değil!


Çin ve Katar ekiplerinin talip olduğu Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma’ya teklif üstüne teklif yağıyor... Ancak Quaresma, "Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim derdim artık para değil’’ dedi.

Beşiktaş’ın Portekizli süperstarı Ricardo Quaresma’ya teklif üstüne teklif yağıyor... Çin ve Katar ekiplerinin talip olduğu 34 yaşındaki futbolcu için son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal Riyad devreye girdi. Arabistan temsilcisi, yıldız futbolcu için Kartal’a 9 milyon Euro (49 milyon TL), Quaresma’ya da yıllık 7 milyon Euro (38 milyon TL) teklif etti.

10
Ancak tecrübeli futbolcunun, "Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim derdim artık para değil. Ancak yine de karar yönetimin. Gitmem gerekiyorsa, burada istenmiyorsam oturur konuşuruz" sözleri ile teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Q7, geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 38 maçta 5 gol, 12 asistlik performans sergilemişti.

Fanatik
11 Negredo bugün kampa katılıyor
Negredo bugün kampa katılıyor

Alvaro Negredo bugün Beşiktaş’ın Avusturya’da başlayacak kampına katılacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in gelecek sezon kadroda düşünmediğini söylediği Alvaro Negredo bugün siyah-beyazlıların Avusturya’da başlayacak kampına katılacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise yaptığı açıklamada "Negredo yanlış anlaşıldı. İspanya’da bizim kontrolümüzde tedavisi oluyor. Kampa katılabilir. Şansız bir sezon geçirdi. Taraftar seviyor. O da Beşiktaş’ı seviyor" ifadesini kullanmıştı. Negredo’nun kampa katılması sonrasında Güneş’in, İspanyol forvet hakkındaki kararının ne olacağı ise merak konusu.

(Sabah)
12 Emre Akbaba çıkmaza girdi
Emre Akbaba çıkmaza girdi

Talisca’nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara arayışlarına giren Beşiktaş, Emra Akbaba için Alanyaspor’a takas teklifinde bulunurken Alanya’dan olumsuz yanıt aldı.

Kadroda oluşan 10 numara açığını kapatmak adına Aytemiz Alanyaspor’un 10 numarası Emre Akbaba için pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın çabaları sonuç vermedi.

Siyah-Beyazlılar, son olarak 25 yaşındaki futbolcu için takas teklifinde bulunurken, yine olumsuz yanıt aldı.

Milli futbolcu için ilk olarak 7 milyon Euro (38 milyon TL) talep eden Turuncu-Yeşilliler ise görüşmeler sonucunda 5 milyon Euro’ya (27 milyon TL) kadar indi. Ancak Siyah-Beyazlı yönetimin, bu rakamlara çıkmadığı öğrenildi.

Fanatik
13 Beşiktaş’ta ilk hedef Andre Ayew!
Beşiktaş’ta ilk hedef Andre Ayew!

Kara Kartal, Andre Ayew’i listenin en başına aldı. Yöneticilerden Umut Güner bu futbolcunun kiralanması için İngiliz kulübüne yeni bir teklif sunacak. Transferin bitme ihtimalinin arttığı öğrenildi.

Beşiktaş transfer arayışlarını sürdürürken ilk hedefin Andre Ayew olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Ganalı futbolcu için İngiliz kulübü Swansea ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlı yöneticiler bu hafta bu transfer için dev bir adım atmaya hazırlanıyor. Yöneticilerden Umut Güner, İngiltere’ye giderek Swansea yetkilileriyle Ayew için masaya oturacak. Bu futbolcunun kiralanması için yeni teklif sunulacak.
14

GANA BASININDAN İLGİNÇ İDDİA

Bu transferin bitme olasılığının giderek yükseldiği öne sürüldü. Swansea’nin İngiltere Premier Ligi’nden düşmesi nedeniyle ayrılmak isteyen Ayew’in Beşiktaş’a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Bu arada Gana basını ilginç bir iddia ortaya atarak Ayew’le Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiğini öne sürdü.
15
WEST HAM’DA 6 GOL KAYDETTİ

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında West Ham’da kiralık olarak forma giyen Ayew, 24 karşılaşmanın 15’inde ilk 11’de forma giydi. Ganalı futbolcu bu 15 karşılaşmada fileleri 6 kez havalandırmayı başardı.

Takvim
16 Beşiktaş’ta Negredo belirsizliği...
Beşiktaş’ta Negredo belirsizliği...


İkinci etap kamp çalışmaları için bugün Avusturya’da toplanacak Beşiktaş’ta Alvaro Negredo’nun durumu belirsizliğini koruyor.

İkinci etap kamp çalışmaları için bugün Avusturya’da toplanacak Beşiktaş’ta Alvaro Negredo’nun durumu belirsizliğini koruyor. Geçen sezon gösterdiği performansın ardından teknik direktör Şenol Güneş tarafından sezon öncesinde kadro dışı bırakılan İspanyol forvet, hocasından yeni bir şans istedi.

Ancak Güneş, kampa gelmek isteyen 32 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istemiyor. Yönetim ise Güneş’ten 32 yaşındaki oyuncunun, kampa katılmasını talep etti.

Negredo’nun, kampa katılıp, katılmayacağı bugün belli olacak.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...